• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar az once gök gürledi burda ama aşırı yüksek sesle .. Uykudan cıglıkla uyandım eşime sarıldım ama minnoşu korkutmanışımdır inşallah :(

canım nasıl bir diyet uyguluyorsun doktorum bana çok kızıyor çok kilo alıyorsun toplamda 8 kilo aldım ama tombiş hamile kaldığımdan doğuma kadar max 2 kg al diyo ne yapacam bilmiyorum çokda yemiyorum aslında

Canim daha once burada listemi bir arkadas istedi paylasmistim. Seker yuklemesi sonrasi basladim, yoksa insuline baslayacaklardi. Tabi bu diyet benim kilom, seker seviyem ve metabolizmama gore 1650 kalorilik bir diyetti. Basladiktan 1-2 hafta sonra 1 kilo dusunce biraz protein ve yagda eklemeler oldu. Benim de ne kilo almam ne de vermem isteniyor, simdilik de gidiyor. Bende kilolu basladim hamilelige. Ben inanilmaz uyuyorum diyete. Oyle hamileyim canim cekti vs. Hemen hic yapmiyorum. Ogun ve ara ogunler cok doyurucu ve onlarin disinda da sadece su iciyorrum. 10 gunde bir diyetisyen takibi olmasi da ayrica motive edici.

Sagol canim darisi senin ve kuzunun basina. Ben kilo almiyorum bu diyetle. Bu ay bayagi endiseliydim nasil buyuyor mu acaba diye. Ama sukur en bastan beri oldugu gibi. Benim disaridan bakinca hamile olduguma kimse inanamiyor. Sekerin bana getirisi de bu oldu. Boyle giderse toplam 5 kiloyla bitirecegiz hamileligi. Bakalim troidin de umarim baska bir getirisi olur.
Canım ne güzel iradelisin. annem bende 30 kilo almış. tabi ozaman bilinmemis şeker olduğu sanırım. Bütün metabolizması alt üst olmuş. çok şükür sağlıklı doğmuşum ben ama kardesimde bilindiği için diyet ve hastane takibiyle sadece 4 kilo aldı. Bak sende o yoldasin. bende toplam 7 kilo almışım. çok merak ediyorum. Pazartesi olmadı gitti. inş. kuzucuk büyümüştür bizimde

millet konuşuyo işte erken doğum mu olcak diye soruyolar ne bilim ben dedim ya ağzı olan konuşuyo :KK43: bende aşağı indiğinden beri bel ağrıları başladı canım yürümekte zorlanıyorm
canım takma milleti benim arkadaşımın hep aşağıdaydı karnı hiçte erken doğurmadı yani
hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda sen strese sokma kendini hissediyo biliyorsun bebiş stresini

Canım ne güzel iradelisin. annem bende 30 kilo almış. tabi ozaman bilinmemis şeker olduğu sanırım. Bütün metabolizması alt üst olmuş. çok şükür sağlıklı doğmuşum ben ama kardesimde bilindiği için diyet ve hastane takibiyle sadece 4 kilo aldı. Bak sende o yoldasin. bende toplam 7 kilo almışım. çok merak ediyorum. Pazartesi olmadı gitti. inş. kuzucuk büyümüştür bizimde

Canim sen de cok almamissin ki kilo. Zaten seker olayi olmasa bende kesin alirdim cok daha fazla. Ama isin ucunda yavrularimiz olunca annelik iste iradeyi koruyorsun. Tek onlar saglikli olsunlar da dayaniriz ne olacak. Sizin de az kalmis p.tesiye insallah iyidir oglusun. Buyumustur ve sagliklidir.

Kızlar bubugün randevum var doktor nst ye almayacak büyük ihtimalle bi sonraki randevuya yazmış nst diye bi sonraki randevu da 4 hafta sonra geç değil mi sizce

Kızlar bubugün randevum var doktor nst ye almayacak büyük ihtimalle bi sonraki randevuya yazmış nst diye bi sonraki randevu da 4 hafta sonra geç değil mi sizce
yok canım geç değil ben senden bir hafta öndeyim beni de bayramdan sonraya çağırdı öncesi erken olur dedi sonrasında da her hafta gideceğim bir problem olursa zaten gideriz, doktorda birşey farketseydi çağırmazdı o kadar geç için rahat olsun demekki herşey yolunda annesi

Gunaydin kizlar bugun randevum var sabah ise giderken bahcedeki kopekten ole bi korktum ki ciglik attim yavrumda korktu iki saattir hic hareket etmemisti yeni basladi harekete oda etkilendi herlade

yok canım geç değil ben senden bir hafta öndeyim beni de bayramdan sonraya çağırdı öncesi erken olur dedi sonrasında da her hafta gideceğim bir problem olursa zaten gideriz, doktorda birşey farketseydi çağırmazdı o kadar geç için rahat olsun demekki herşey yolunda annesi
Sağolasınnn canımmmm içime kurt düşüyor ister istemez Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin minnoşlarımızı

Gunaydin kizlar bugun randevum var sabah ise giderken bahcedeki kopekten ole bi korktum ki ciglik attim yavrumda korktu iki saattir hic hareket etmemisti yeni basladi harekete oda etkilendi herlade
Benimde bugğn güzel haberler alalım inşallah bende geçenlerde tekme attığı için çığlık attım resmen tekme attığı yerden kaçtı sese duyarlılar artık özellikle annesinin sesine

Geçmiş olsun cnm. Bebeğinde korkmuştur tabi inşllh birdaha böyle birşeyle karşılaşmazsınz:(

Benimde bugğn güzel haberler alalım inşallah bende geçenlerde tekme attığı için çığlık attım resmen tekme attığı yerden kaçtı sese duyarlılar artık özellikle annesinin sesine
Ya ole bi ciglik attim ki esim balkona cikti ne oluyo die 4.kattan yuregim hopladi resmen

Geçmiş olsun cnm. Bebeğinde korkmuştur tabi inşllh birdaha böyle birşeyle karşılaşmazsınz:KK43:
Amin cnm hic korkmazdim eskiden ama yasadigimiz yerde cook fazla kopek isirigi geliyo acile yogun bakima bile yatirdik ole parcaliyolar o yuzden cok korkuyorum artik

Amin cnm hic korkmazdim eskiden ama yasadigimiz yerde cook fazla kopek isirigi geliyo acile yogun bakima bile yatirdik ole parcaliyolar o yuzden cok korkuyorum artik

Birde annelik icgudusunun etķisi var galiba. Bizim civarda da kopekler cok var. Onceleri yanlarindan rahatca gecerdim. Simdi tirsiyorum yolumu degistiriyorum. Hele bakkalin bir kopegi var aksam yuruyuslerde gelip oyun istiyor, kac yildir korkmam tanirim gecende kopek oyun icin yaklasinca nasil korktum anlatamam. Kopekte benim tepkimden korktu sanirim.

geçmiş olsun cnm ya, hakkaten korkulmucak gibi değilmiş.. yalnız yürümemeye çalış oralarda...

Birde annelik icgudusunun etķisi var galiba. Bizim civarda da kopekler cok var. Onceleri yanlarindan rahatca gecerdim. Simdi tirsiyorum yolumu degistiriyorum. Hele bakkalin bir kopegi var aksam yuruyuslerde gelip oyun istiyor, kac yildir korkmam tanirim gecende kopek oyun icin yaklasinca nasil korktum anlatamam. Kopekte benim tepkimden korktu sanirim.

aynen annelik içgüdüsü var bizde bence..
ben mesela toplu taşıma kullanırdım hep, hamileliğimde de kullandım, çarşıya pazara Ulusa Kızılaya gidip dükkan dükkan gezdim falan.. Ama 33 haftadan sonra kalabalık korkutuyo.

göbeklerimiz büyüdü çıktı artık, biri çarparsa diye korkmaya başladım elimle koruyorum falan..
dedim kalabalığa çok girmemek lazım artık, girsek de kendimizi hep savunma modunda ilerlemeliyiz yani..

Sebamed göz yakiyormus ben chicco nun çanta setini aldım Sebamed den sonra en çok o tavsiye edilmiş

canım ben çok araştırdım mustela tavsiyesini çok gördüm biraz pahalı yenidoğan set çantası ile satılıyor şampuan vücut jeli pişik kremi ve yağı şeklinde ama yorumları çok iyiydi araştır istersen

Back
X