• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Hayırlı sabahlar sevgili anneler :KK200::anneadayı: doktora gidecekler hayırlı haberler ile döner inşallah, bugün evde işlerim var diye erkenden kalktım bi hevesle ama gel gör ki bi balkon yıkayana kadar öldüm bittim taşıma suyla yıkıyorum, yorgunluk değil de göbüşten eğilememek, sıcaklamak falan, bide ben ayaktayken çocuk oynayınca bi tuhaf oluyorum yaa, sizin de öyle mi, gayri ihtiyarı kendimi topluyorum falan bi değişik :KK53:
ben ev işi yaparken çok zorlanıyorm bi de daha önce de bahsetmiştim hala misafirim geliyor :( mide bulantılarm bi yandan bel ağrım bi yandan hele o aşırı hareketli olduğu zamanlarda donup kalıyorm bende

yiğenim 58cm doğdu :)
ben hastane çıkışı alırken beden var mı bunlarda dedim,satıcı kız yok standart demişti. Bende o zaman ararştırmamıştım bilmiyordum bu boy beden olayını,pamidorda buyuk indirim vardı kaliteliydi 2 tane aldım gecen evde baktım 50cm yazıyor.Hayırlısı bakalım
maşalah canım yeğeninize :nazar: bizim bi de yeğen uzun doğdu bldiğim 54 cm, şimdi 9 aylık ama 1 yaş gibi görünüyor :) ona da maşalah :nazar:
bence yanına 50-56 cm yazan 0-3 aylık aldığın şeylerden de koy cnm, 50 cm yazanlar küçük gelebilir.. ben de eşim de uzun gibiyiz mesela, ben 168 eşim 178 , kızım 50-54 arası doğar gibime gelio:) hayırlısı...

Kızlar ben çok ishalim. Kahve limon yaptım patates haşldim muz yiyirum olmuyor gecmiyo 2 haftadır. Doktora söyledim bol su iç diyo tuvalete gitmekten çok yoruldum çok halsiz kaldım. Başka ne deneyebilirim. Çok ağrım da var karnimda
2 hafta uzun bi süre canım.. senin acaba bebeğin suyunun azalmasında bu ishalin etkili olmuş olabilir mi.. bence ishal durumunu konuş drla, gerekirse bağırsak ilacı versinler ki su kaybetme. çünkü hem su hem vitamin-minareller gidiyo vücuttan :( geçmiş olsun

maşalah canım yeğeninize :nazar: bizim bi de yeğen uzun doğdu bldiğim 54 cm, şimdi 9 aylık ama 1 yaş gibi görünüyor :) ona da maşalah :nazar:
bence yanına 50-56 cm yazan 0-3 aylık aldığın şeylerden de koy cnm, 50 cm yazanlar küçük gelebilir.. ben de eşim de uzun gibiyiz mesela, ben 168 eşim 178 , kızım 50-54 arası doğar gibime gelio:) hayırlısı...
Maşallah hepsine :)
son haftalara gelelim görelim son durumlarını ,hayırlısıyla ,evde buyuk bedenler var nasıl olsa hurcuna atarım hemen ,allah kısmet ederse özelde olucam oradanda veriyorlar zaten.Benim oğlanda uzun olacak gibi geliyor.ilk gunden doktoru uzun olacak demişti.
Sağlıkla gelsin hepimizin yavurları inşallah.:KK68:

Ay cnm bunu hiç tavsiye etmiyorm. Aynısını kızıma almıştm ben migrosta hiç kullanışlı değil yolda sürülmüyor doğru düzgün. Sağa sola dönmek bile kabüs bir sene zorla kullandm sonra başkasına verdm. Kesinlikle bu bebeğimde dört tekerlekli alacağım
anladım canım ben almıyorum zaten arabayı sonra alıcam kışın gerek görmüyorum
belki ilgilenen olur diye paylaşmak istemiştim

Maşallah hepsine :)
son haftalara gelelim görelim son durumlarını ,hayırlısıyla ,evde buyuk bedenler var nasıl olsa hurcuna atarım hemen ,allah kısmet ederse özelde olucam oradanda veriyorlar zaten.Benim oğlanda uzun olacak gibi geliyor.ilk gunden doktoru uzun olacak demişti.
Sağlıkla gelsin hepimizin yavurları inşallah.:KK68:
Amin canım :) düşününce heycanlanıyorum yaa :):) ama daha hazır diiliz tam, hazırlıklar anca kurban bayramına biter gibi.. çantamı o zaman hazırlıcam, 36-37 iken.

Kızlar ben çok ishalim. Kahve limon yaptım patates haşldim muz yiyirum olmuyor gecmiyo 2 haftadır. Doktora söyledim bol su iç diyo tuvalete gitmekten çok yoruldum çok halsiz kaldım. Başka ne deneyebilirim. Çok ağrım da var karnimda
canım ishali kesmek iyi değil diye biliyorum bi kere bana da olmuştu dr. hiç ilaç vermedi serum taktı sadece. İstersen de dr unla konuş bi serum taksınlar gücün kuvvetın yerine gelir.

Siz ohh evdesiniz canım yat uzan dinlennn :) benim son 2 haftammmmm
Ama bu defada çook sıkılıyorum:( ama çalışan annelere çok dua ediyorm helede bu hamilelikte allah yardımcnz olsn. Bir iki saat temizlk yaptm mahvoldm yorgnluktn sizi düşünemiyorm bile:( inşallh bu iki haftayıda sağsalim kolay bir şekilde atlatırsnz

anladım canım ben almıyorum zaten arabayı sonra alıcam kışın gerek görmüyorum
belki ilgilenen olur diye paylaşmak istemiştim
Bende görünce hemn deneyimimi paylaşmak istedm cnm. Bende hemn almayacm kış geliyor zatn dışarı çıkılmıyor. İnşallh baharda alırsamda bu defa hafif baston şeklinde almayı düşünüyorm. Allah kısmet ederse tabi

kızlar.. bişiy sorucam size..
bebişlerimizle nasıl ilgilenebiliriz şu an.. yani sormak istediğim şey şu, özellikle hareketli oldukları zamanlar napabiliriz.. ben işyerinde hareketlendiği zaman klasik müzik açıyorum bazen.. bazen konuşuyorum onunla.. akşamları evde hep konuşuyorum, ninni açıyorum falan.. ama kısa süreli oluyo. sanki bişiler yapmamız lazımmış gibi geliyo bana bişiyleri atlıyor muyum? siz neler yapıyorsunuz?
7.aydan sonra duygusal zekaları gelişiyormuş çünkü başka neler yapabiliriz, ne sıklıkla bi de..

bebişlerimizle nasıl ilgilenebiliriz şu an.. yani sormak istediğim şey şu, özellikle hareketli oldukları zamanlar napabiliriz.. ben işyerinde hareketlendiği zaman klasik müzik açıyorum bazen.. bazen konuşuyorum onunla.. akşamları evde hep konuşuyorum, ninni açıyorum falan.. ama kısa süreli oluyo. sanki bişiler yapmamız lazımmış gibi geliyo bana bişiyleri atlıyor muyum? siz neler yapıyorsunuz?
7.aydan sonra duygusal zekaları gelişiyormuş çünkü başka neler yapabiliriz, ne sıklıkla bi de..
Ben de canım bazen günün telaşesinden hiç konuşmadığımı farkediyorum onunla bi vicdan azabı duyuyorum ki, ben bazen o hareket ettiğinde ya da sessiz bi ortam olduğunda ninni söylüyorum hem karnımı okşuyorum ki doğduktan sonra söylediğimde sakinleşsin, öyle diyorlar ya denicem, bazen de konuşuyorum öyle içimden geldiği gibi :anne::anneadayı:
Canım yoğurdun içine nişasta koyup puding gibi yapıp yiyor eşim çok iyi gelir, iki hafta uzun bi süre normal insan için bile yaa
ben ev işi yaparken çok zorlanıyorm bi de daha önce de bahsetmiştim hala misafirim geliyor :KK43: mide bulantılarm bi yandan bel ağrım bi yandan hele o aşırı hareketli olduğu zamanlarda donup kalıyorm bende
Allah yardımcın olsun yaa, şimdiden misafir çoksa doğunca da zor olabilir senin için :110:

Ama bu defada çook sıkılıyorum:KK43: ama çalışan annelere çok dua ediyorm helede bu hamilelikte allah yardımcnz olsn. Bir iki saat temizlk yaptm mahvoldm yorgnluktn sizi düşünemiyorm bile:KK43: inşallh bu iki haftayıda sağsalim kolay bir şekilde atlatırsnz
Simdi isten ciktim ama nasil yorulmusum anlatamam :( calisamaz raporu vermese doktor inanir misin nasil calisirdim diye dusundum. Yarin raporu almaya gidicem canim. Gercekten calişan gebe olmak cok zor cok

Simdi isten ciktim ama nasil yorulmusum anlatamam :KK43: calisamaz raporu vermese doktor inanir misin nasil calisirdim diye dusundum. Yarin raporu almaya gidicem canim. Gercekten calişan gebe olmak cok zor cok
Ama işte devletin biraz daha yardımcı olması lazım çalışan annelere. En azındn 7.aydan itibaren izin verilse bebekde en az 6 aylık olana kadar. Ondan sonrada isteyen ücretsiz izine ayrılsa hem anne olmak, hem çalışmak çok zordur eminim. İnşallh devlet biraz daha yardımcı olur sonuçta keyfi değil.

Bende görünce hemn deneyimimi paylaşmak istedm cnm. Bende hemn almayacm kış geliyor zatn dışarı çıkılmıyor. İnşallh baharda alırsamda bu defa hafif baston şeklinde almayı düşünüyorm. Allah kısmet ederse tabi

bende almayı düşünmüyordum,kışın kullanmam baharda alırım diye.
Ama sonra çok seyhat eden biri olarak uçak kabinine alınabilecek boyutta kuculen ve fiyatı yarıya inmiş uygun model Casual otto tron görünce aldım.Birdaha o fırsat çıkmaz diye düşündüm.Yanında araba için kullanılacak pusette olunca iyi oldu,hafif,kolay açılıp kapanıyor. Bakalım memnun kalırım inşallah.
Yoksa benimde aklımda baharda baston model vardı.

müzik sadece rahatlatırmış,klasik müzikte mozart uygunmuş.
karnını aşağdan yukarı doğru okşa konuş,eşinle konuşurken onuda konuşmaya dahil et. :)

Ben de canım bazen günün telaşesinden hiç konuşmadığımı farkediyorum onunla bi vicdan azabı duyuyorum ki, ben bazen o hareket ettiğinde ya da sessiz bi ortam olduğunda ninni söylüyorum hem karnımı okşuyorum ki doğduktan sonra söylediğimde sakinleşsin, öyle diyorlar ya denicem, bazen de konuşuyorum öyle içimden geldiği gibi :anne::anneadayı:

Aynen canım, bazen de insanlar oluyo konuşamıyorum bebeğim kımıl kımılken ona seslenemiyorum üzülüyorum. Bazen de konuşuyorum konuşuyorum lafım bitiyo diyorum eee şindi nabıcam ??? Öyle kalıyorum..

Back
X