• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Öyle canım çok merak ediyorum zaten paşami :) zaten hiç yüzünü gostermedi kerata :)
Ay bende ya hep rüyamda mavi gözlü görüyorm görmcem ve eşimn amcaları mavi gözlü. Kv,eşim, annem ve bir görümcemde yeşil gözlü inşallh sağlıklı ve renkli gözlü olur:) kızımn kahverengi gözü bana çekmiş bari oğluşum renkli olsn inşallh ya tabi önce sağlıklı olsunda. Bizim keretada dört aylıkken yüzünü gösterdi çenesi eşim ve kızım gibi sivri benmde çook hoşuma gitti ya çok yakışıklı olacak ama inanıyorm ben bir kıvanç tatlıtuğ doğuracam gibi hissediyorm:))

Ablalar bakın 4 aylıkkenki foroğrafımız sizcede çok yakışıklı değilmiyiz:KK70:
image.webp

Canım iyiyim sağol. Evdeyim. Kontrol vardı 2 gün önce sancı çıkmadı nst de çok şükür. Bir dahaki 2 hafta sonra. Bugün epey belim ağrıyor ve tuhaf hissediyorum kendimi. Bekliyorum dayanilmayacak gibi olursa giderim artık. Uzandım biraz. Herkese kolay ve zamanında doğumlar diliyorum..
cok sukur sancıcıkmamış dinlenmene bak canımcokk dıkkat et kendine ALLAHyardımcımzolsunn

masalah oglusuna :KK200::nazar::nazar::nazar: yeni bir jön mü dogacak diyosun:KK70::KK71:
:)) çok ümitliyim canm sanki dünyanın en yakışıklı çocuğu benmki olacak gibi:KK70: o değilde çok yükseliyorm birden düşmiyimde:KK70: birde bakıyomuşum çirkinlikte fenomen olacak bir bebiş:KK70: ay ama bebeklerin hepsi güzeldir ya hele herkezn yavrusu kendine dahada güzeldir masumdur. Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğsunda gerisi önemli değil allahın izniyle ( tabi birazda yakışıklı olsa fena olmaz):KK70:

Kızlar tansiyon kontrollerinizi ihmal etmeyin.dün uzun aradan sonra ölçüm,14e 9 çıktı. Bir haftadir bebeğin suyu az muhabbeti yüzünden oldu sanirim bu hal. Bugun dinlendim,limonlu su içtim vs derken normale döndüm şükür ama tansiyon cok tehlikeli ihmal etmeyin.
Geçmiş olsun canm umarım birdaha böyle bir sorunla karşılaşmassın. Evet tansiyon çok tehlikeli özelliklede yükselmesi allah korusn hepimizi inşallh

:)) çok ümitliyim canm sanki dünyanın en yakışıklı çocuğu benmki olacak gibi:KK70: o değilde çok yükseliyorm birden düşmiyimde:KK70: birde bakıyomuşum çirkinlikte fenomen olacak bir bebiş:KK70: ay ama bebeklerin hepsi güzeldir ya hele herkezn yavrusu kendine dahada güzeldir masumdur. Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğsunda gerisi önemli değil allahın izniyle ( tabi birazda yakışıklı olsa fena olmaz):KK70:
tabi canım yakısıklıda olsun tabiki :))) hadi bakalım inş gonlune göre olur canım:süslü:bekeleyip görücez:cool:

Kızlar tansiyon kontrollerinizi ihmal etmeyin.dün uzun aradan sonra ölçüm,14e 9 çıktı. Bir haftadir bebeğin suyu az muhabbeti yüzünden oldu sanirim bu hal. Bugun dinlendim,limonlu su içtim vs derken normale döndüm şükür ama tansiyon cok tehlikeli ihmal etmeyin.
cokk gecmiş olsun dinlenmene bak sen canım su durumunasıl en son gittin mi tekrarr

Canim bende bi anormallik var galiba :KK70:burdaki herkes gece uykusundan şikayetçi bense gece deliksiz uyuyor 1 defa anca uyaniyorum ama gündüz hiç oturamiyorum yatımiyorum sürekli bi iş çıkarıyorum
Bize tembelmi demek istiyorsun dermisim :) ne güzel valla maşallah ben uykusuzluga alışmaya çalışıyorum sanırım.
Topigin abisi olucak bu gidişle galiba :) bana da artık eylülde gelecek gibi geliyor canım herseyden önce rabbim bilir ama :)
Gelsin abis, sonrada bizimkiler gelsin bakalım. Benim içime niyeyse hep 18 ekim olacak gibi geliyor benimkide
Selam kizlar geldim :)
Minnosumuzun masallah herseyi yolunda 2 kg olmus kuzu:nazar::anneadayı::KK46:
Ohh maşallah kuzuna kocaman olmuş annesi:) Buarada sancilarina bişey dedimi dr? Benim adet sancısı gibi gece 2 kere Öğlen de 1 kere oldu geçti. Normal sanırım bu sancılar değilmi?

@triton-x olurmu öyle şey Estağfurullah canım :) gündüz çok hareketliyım y
Aksam olunca yoruldugumu anlıyorum ve bayılıyorum resmen :)
Yok canım şaka yapıyorum. Ben is cikarsamda sıcaktan da uyuyamiyorum sanırım canım olsun minik erkeğim için herşeye değer :)

Bize tembelmi demek istiyorsun dermisim :) ne güzel valla maşallah ben uykusuzluga alışmaya çalışıyorum sanırım.

Gelsin abis, sonrada bizimkiler gelsin bakalım. Benim içime niyeyse hep 18 ekim olacak gibi geliyor benimkide

Ohh maşallah kuzuna kocaman olmuş annesi:) Buarada sancilarina bişey dedimi dr? Benim adet sancısı gibi gece 2 kere Öğlen de 1 kere oldu geçti. Normal sanırım bu sancılar değilmi?

Canim normal dedi hatta sertlesme de normal dedi. Hazirlik yapiyor rahim dedi.

Back
X