• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar hastanedeyiz... suyum da azalma var 1 cm açıklığımiz var... ciğer geliştirici iğne yapıldı şimdilik serumla durdurmaya çalışıyorlar. .. bizim abi pek bi sabırsız çıktı. .. Dua edin emi :)
Canim benim Allah yardimciniz olsun. İnsaallah ikinizde iyi olursunuz. Rabbime emanet olun

Kızlar ebebek Te 5 tl ye hamilere özel hoşgeldin paketi var , giderseniz alın bence , içinde çok amaçlı bir sürü şey var:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 103
Mutlu pazarlar kızlar :anneadayı: vallahi bikaç aydır benim pazar falan kalmadı, eşimle çok gezerdik ama wc problemi yüzün den bayadır gezemedim, 5 dakika lık mesafe de sahil var oraya bile gitsem keyifli oturamiyorum, sıkışıyorım :kızgın: neyse evlatlarımızı sağ salim kucağınıza alalım da baharda gezmelere başlarız inşallah :halay:

Kızlar doktoruna ten tene teması soran oldu mu ben çok istiyorum da perşembe gittiğimde soracağım inşallah :KK74: gerçi bana bi verirseler bi daha alamazlar heralde :confused: yenidoğan videoları izleyince ağla ağla içim çıkıyor sanki yıllardır çocuk hasreti çekmişim. yakınımda hiç böyle doya doya sevebileceğim yeğenim falan olmadı, kardeşim de yoktu tek çocuğum, yıllardır içimde bi kardeşim olsa da sevsem isteği vardı mesela:KK37:

MarV-el MarV-el çok geçmiş olsun inşallah durur azıcık daha bebeğin. Kızlar bizde dün trafik kazası yaptık biz iyiyiz çok şükür ama araba kötü yarın tamir e verilecek. Ama son haftalarimiz doguma az kaldi. Araba servisten çok geç çıkıyormus çok üzüldüm ama inşallah bebegim zamanında gelir. hastanelik durumumuz olmaz

MarV-el MarV-el çok geçmiş olsun inşallah durur azıcık daha bebeğin. Kızlar bizde dün trafik kazası yaptık biz iyiyiz çok şükür ama araba kötü yarın tamir e verilecek. Ama son haftalarimiz doguma az kaldi. Araba servisten çok geç çıkıyormus çok üzüldüm ama inşallah bebegim zamanında gelir. hastanelik durumumuz olmaz

Cok gecmis olsun canim

Ay geçmiş olsun cnm ya çok şükür siz iyisinz cana geleceğine mala gelsn rabbim korumuş. Korkma cnm inşallh acil hastaneye gitmek gerekirse bile taksi tutulur bi tanıdık olur yani bunlarla canını sıkma canım

. Geçmiş olsunn canım

Kızlar ilişkiden sonra kasığımda ağrı başladı ve ara ara tekrarlıyor belime vuruyor doktora gidicem yarın. Eğer geçmzse acile gidicez sanırım aslnda doktor bana ilişkiyi hiç yasaklamadı ama neden böyle oldu anlayamadm :( aynısını yaşayan var mı. Acaba artk ilişkiye girmemeli miyim

Kızlar ilişkiden sonra kasığımda ağrı başladı ve ara ara tekrarlıyor belime vuruyor doktora gidicem yarın. Eğer geçmzse acile gidicez sanırım aslnda doktor bana ilişkiyi hiç yasaklamadı ama neden böyle oldu anlayamadm :KK43: aynısını yaşayan var mı. Acaba artk ilişkiye girmemeli miyim
artik normal cnm bebisler asagida zaten bide iliskiden sonra baskı artiyo agri yapiyo kasiga bele vuruyo oda aman dikkat biz artik ara verdik bir mühlet tam riskli zamanlar biraz sabredin bence

Canım size bişey olmamış şükür olan mala olsun. Geçmiş olsun.

artik normal cnm bebisler asagida zaten bide iliskiden sonra baskı artiyo agri yapiyo kasiga bele vuruyo oda aman dikkat biz artik ara verdik bir mühlet tam riskli zamanlar biraz sabredin bence
doktor sakınca yok demişti ama son iki aya girdik ara versek iyi olacak sanırım. sağol canım cevabın için

Ya canim nazar mi oldunuz ya çok geçmiş olsun

doktor sakınca yok demişti ama son iki aya girdik ara versek iyi olacak sanırım. sağol canım cevabın için
cnm benimde hic yasak olmadi ama yani acaip rahatsız oluyorum o yuzden tam ara dönem doktorumda buarada olabildiğince azaltin dedi o yuzden kendin icinde biraz dikkat cnm ;)

Back
X