• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canim şoyle mi oluyor yani:
benim 37. Hafta 15 eylul persembe ,
10 11 12 13 14 eyluller dogum sonrasina aktarilacak olan 5 haftadan eksiliyor oyle mi yani?
Hatta ve hatta 37. Hafta calisamazi alamadigim icin 15 16 17 18 eyluller de mi cikiyor?
Canım sen 15inde raporunu alabilecekmisin doktordan? Özel hastane ise 16 sı çalışıyordur belki, 16 sında alırsın. 19 u pazartesi işyerine teslim edersin.
12 13 14 15 izninden düşer, çalışmış gibi düşün.
Ama 16 sından itibaren iznin başlamış olur

Kızlar merhaba,
Gece gece uyku tutmayanlardanim içim sıkılıyor işi bırakalı 2 hafta oldu evde günler geçmiyor canım sıkılıyor çok şükür geçen hafta kontrole gittiğimde gördüm kızımı herseyi iyiydi normaldi.bazı arkadaşların ağrıları sancılar oluyor ama bende tık yok ne bir ağrı ne bir sizi sadece bebeğimin hareketleri bazen içten canımı acıtıyor o kadar da olsun yeterki hareketleri azalmasın.iki hafta önce tüm hazırlıklarını yaptık çantam hersey hazır.besigi arabasi herseyi hazır artık kızımın keyfini bekleyecegiz ne zaman gelmek isterse.ama sanırsam 40 haftalara kdar bekleticek beni cunku hiç ağrı sancı yok maşallah bende.ağrısı sancısi olan arkadaslari duyunca psikolojim bozuluyor benim neden sancim yok diye :| MarV-el MarV-el arkadaşım çok geçmis olsun insallah oglusun biraz daha sabır edip öyle gelir böyle haberler alınca ben çok heyecanlaniyorum :) diğer arkadaşlarada şimdiden hayırlı doğumlar di
canım benimde hiç ağrım krampım bişeyim yok bence şükretmeliyiz kendini öyle düşünme lütfen
sadece sırt ağrım var birde bebişkom tepeme çıkıyo nefes alamıyorum batma yapıyo bu
karnım bazen ağrıyo o da üşütme sanırım ama onun dışında krampmış ağrıymış öyle çok bişey yok yani :KK49:

Back
X