Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Canım allah yardımcın olsun. Ama korkma senin bebiş iyice büyümüş, dogsada bişeycik olmaz inş.Kızlar açıklık yok sıvı iyi yatış verdi gözetim de tutmak scin ama imza atıp cikicam sanırim. Kan uyuşmazlığı var onun tahlilini bekliyoruz ona göre iğne vurulacak .
Canım bende de var kalp atışı gibi hıçkırık tutuyor. Genelde tesadüf mü bilmiyorum ama yemeklerden sonra oluyor. Ciğerleri gelişiyor sanırımKizlar bugün çok fena başım döndü midem bulandi tum gun yattim simdi iyiyim çok şükür birde benim bebis 3 gündür sürekli hickiriyor sizde de varmi bu durum normal midir
Gunaydin. Yattim gunde 4 kre nts ye baglillar bikac saate bir tansiyonumu olcuolar simdilik normal insallah 36 ya girerim de en azindan o zaman yavruma kavusurum. Bu cok farkli bir psikolojiymis bebegim yasasin yeter diye dusunuo insan....Rabbim yardimci olsun inşallah bebeğin sağlıklı sıhhatli doğar yattın mi hastaneye son durumunuz ne ?
Günaydın güzelim, geçmiş olsun, inşallah bekleyecek zamanını, beslenme dikkat edebiliyor musun, hastanede?Gunaydin. Yattim gunde 4 kre nts ye baglillar bikac saate bir tansiyonumu olcuolar simdilik normal insallah 36 ya girerim de en azindan o zaman yavruma kavusurum. Bu cok farkli bir psikolojiymis bebegim yasasin yeter diye dusunuo insan....
Gunaydin. Yattim gunde 4 kre nts ye baglillar bikac saate bir tansiyonumu olcuolar simdilik normal insallah 36 ya girerim de en azindan o zaman yavruma kavusurum. Bu cok farkli bir psikolojiymis bebegim yasasin yeter diye dusunuo insan....
Allah yardimcin olsun. .Rabbim sizi korusun inslh.Xkizlarr hastaneye gidiyoruz dua edin bana![]()
Allah yardimcin olsun. İnşKizlar ntsde sancim çıktı düzenli yatış verdi Dr dua edin lütfen
Hanımlar biz bugün mustafa Hamza yi taburcu ettik :) çok şükür kavuştum miniğime :) rabbim sizi de sağ salim kavustursun
Çok geçmiş olsun cnm.Gunaydin. Yattim gunde 4 kre nts ye baglillar bikac saate bir tansiyonumu olcuolar simdilik normal insallah 36 ya girerim de en azindan o zaman yavruma kavusurum. Bu cok farkli bir psikolojiymis bebegim yasasin yeter diye dusunuo insan....
Geçmiş olsun canım inşallah biraz daha dayanır minigin dualarimiz seninle dikkat et kendine.Gunaydin. Yattim gunde 4 kre nts ye baglillar bikac saate bir tansiyonumu olcuolar simdilik normal insallah 36 ya girerim de en azindan o zaman yavruma kavusurum. Bu cok farkli bir psikolojiymis bebegim yasasin yeter diye dusunuo insan....
Canim mecbur devlet hastanesine yatmak zorunda kaldim ve beslenme acisindan hic iyi degil. Esime soyledim istwdigim yiyecekleri getiriyyor. Insallah hersey guzel olacak.Günaydın güzelim, geçmiş olsun, inşallah bekleyecek zamanını, beslenme dikkat edebiliyor musun, hastanede?
Bende de yemeklerden hemen sonra oluyor demekki noormalmisCanım allah yardımcın olsun. Ama korkma senin bebiş iyice büyümüş, dogsada bişeycik olmaz inş.
Canım bende de var kalp atışı gibi hıçkırık tutuyor. Genelde tesadüf mü bilmiyorum ama yemeklerden sonra oluyor. Ciğerleri gelişiyor sanırım
Günaydın canım geçmiş olsun herşey Güzel olacak sağlıkla sıhhatle bebegine kavusacaksin inşallah hastane de gözetim altindasinda minnos inş en az iki hafta daha bekler inşGunaydin. Yattim gunde 4 kre nts ye baglillar bikac saate bir tansiyonumu olcuolar simdilik normal insallah 36 ya girerim de en azindan o zaman yavruma kavusurum. Bu cok farkli bir psikolojiymis bebegim yasasin yeter diye dusunuo insan....
Canim sana da geçmiş olsun hastaneden cikmasaydin iyi olurdu ama sanırım aklın evde ki minnoslarda kalıyor Allah 3 evladinida sana bagislasinÇok geçmiş olsun cnm.
İnan hastane de olmak en iyisi.her an müdahele edebiliyolar. Ben dün kendi isteğimle çıktım. EVe gelince tekrar yükseldi tansiyonum. Ve ilçeyle hastane arası 1 saat.dinlenince düştü çok sukur
Evde 2 çocuğum var .kayınpeder bakiyo .kaynanam da bana bakıyor. Allah bütün bebekleri analarına bagislasin. .