Maşallah canım çok güzel olmuş sen mi yaptın... nasıl yaptığını anlatabilir misin? Ben de almaya niyetlendim ama bu tarz olanlar çok pahalı geldi. Ne kadara mal oldu?kapı süsümüzü de tamamladım
annem çılgınlar gibi makinaya çamaşır atıp asıyor kuruyanları ütülüyor, günler çok çabuk geçiyor sanki
kızlar beni affedin ama bal şekeri ile ilgili bişey söylemek istiyorum. hamilelikte ani yükselen şeker çok riskli. bebeğin ani ölümüne kadar giden kötü sonuçları var maalesef. eğer doktorunuz bebeğin gelişimi 10 günden fazla geriden geliyo demediyse bırakın kuzucuklar normal gelişsin. şu an en çok kemikleri gelişmeli ve bunun için bol süt ve süt ürünü tüketmeliyiz. birde kendi vitamin seviyemizi korumalıyız tabiki. bunuda zaten doktorlarımız verdiği vitaminler yapıyor. çok kilolu olmak, kilolu bebek doğurmak sağlıklı değil maalesef. bebeğinizin sizin yanına gelmeden şeker kontrolü için göz altında tutulmasını istemezsiniz sanıyorum. birde şimdi ona bu kadar yükleme yapıp doğumdan sonrasında en ufak bir açlıkta sarılığının artacağını unutmayın. nacizane uyarıda bulunmak istedim lütfen kusura bakmayın
Maşallah canım çok güzel olmuş sen mi yaptın... nasıl yaptığını anlatabilir misin? Ben de almaya niyetlendim ama bu tarz olanlar çok pahalı geldi. Ne kadara mal oldu?
Çok güzel olmus gerçekten... ellerine sağlık canım. Ben de resimleri gorumceme attım yapalım mı bundan diye.. :) çarşıya çıkıp malzeme alacak Halim yok çok sıcak burası..teşekkür ederim cnm instagramda görmüştüm bu modeli ve bana da çok pahalıya gelmişti, altındaki çerçeve 40 tl, tülü 5-10 tl civarı, çiçekleri 3 demet halinde aldım 15 tl, harfleri de toplam 6 tl, tabi ben silikon ve tabancasını da aldım 15 tl o zaten bütün yaptığım süslemeler için lazım, kurdelaları da aynı şekilde bütün süslemelerde kullanabiliyorum, hepsini eminönünden aldım
en alta silikonla bir sıra tülü büzerek yapıştırdım,üstüne bi sıra daha tül yapıştırdım, onun üzerine de gülleri kafama göre yapıştırdım çapraza da aynı şekilde en son ortaya harfleri, bir de kurdelaları alttan ucundan silikonla yapıştırdım, çok basit yani acayip kolay ve çok keyifli
üstten ve yanlardan kalın kurdela geçirip kapıya astıracağım
Çok güzel olmus gerçekten... ellerine sağlık canım. Ben de resimleri gorumceme attım yapalım mı bundan diye.. :) çarşıya çıkıp malzeme alacak Halim yok çok sıcak burası..
amin gerçekten öyle annemiz ablamız iyiki varRabbim şifalar versin canım ucuz atlatmışsınız bundan sonrası bir sıkıntı olmadan geçer inşallah
ağırlaşma dediklerini bu hafta anladım ben. ayaklarımdaki şişlikler akşam biraz iniyo ama gündüz yine aynı oluyo kocaman tontik bileklerim var artık :) iş yerinde uzatıyorum falan ama çok fayda etmiyo. tansiyonum normal zaten bu akşam gidicem kontrole. dinlen sende güzelce canım toparlanıcak bi şekilde her yer annelerimiz iyiki varlar Allah başımızdan eksik etmesin onları
Ben ilk 5 ayda bi 4 kilo almıştım şimdi bakıyorum hep aynıyım ama bebiş de büyüyor, nasıl oluyor bilmiyorum benim kilomdan mı alıyor neeKizlar kilo aliminiz ne durumda 10,5 kilo almis bulunmaktayimson haftalarda biraz abur cuburu da abartmanin etkisiyle hizli kilo aliyorum.siz ne alemdesiniz???
çok zarif cnm gerçektenEki Görüntüle 1883015
Ben de hediye olarak bu dolap süsünden yaptırmak istiyorum. Nasıl sizce?
Sen mi yaptın cnm eline sağlık maşalah :)kapı süsümüzü de tamamladım
annem çılgınlar gibi makinaya çamaşır atıp asıyor kuruyanları ütülüyor, günler çok çabuk geçiyor sanki
canım çok güzel olmuş eline sağlık bende çerçeveden yapmayı düşünüyorum nasıl asacaksınız ben yapabilirsem 3lü çerçeve şeklinde yapacamkapı süsümüzü de tamamladım
canım çok güzel olmuş eline sağlık bende çerçeveden yapmayı düşünüyorum nasıl asacaksınız ben yapabilirsem 3lü çerçeve şeklinde yapacam
doktorlar bas bas bağırıyor "hamileler şekere dikkat" diye.Bebek doğduktan bir süre sonra şeker hastası olur,sizde aynı şekilde.Allah korusun.
bende şeker yuksek cıktı,dietisyene gidiyorum,tek izin verilen şeker meyva o da hepsi değil, miktarı çeşiti kısıtlı.
Sağlıklı oldugunu düşünmüyorum.Kilosu değil son haftalarda kemikleri önemli özellikle kalsiyum tüketimine dikkat etmek gerekiyormuş. balık hapı ,decavit te kullanıyorsanız başka birşeye gerek yok.
Merhaba kizlar dr dan geliyorum oglusum 2200 olmus 45 cm de boyu sipamin bayramdan sonrasi icin ucabilir raporu aldim allahin izniyle gidiyorum memlekete annemin yanina az kaldi gercekten bu doktorumla son randevumdu bi garip hissettim kendimi
teşekkürler deneyeceğim inşallah düzelir..Ah ahh cok iyi anliorum seni cok gecmis olsun. Ama ben doktora gitmeden hallettim gibi. Sanada veriyim tarifi, 2 elma 1 limon dogruyosun 3 bardak suya, 6 karanfil, 1 cubuk tarcin ve bi cay kasigi kirmizi yada kara biber. 15 dakika kaynatip sicaga yakin ilik olarak ictim gunde iki kere. Oyle terlettiki 4/5 kere ust degistirdim o derece ama gogsum fln acildi. Bide bal ve zencefil karistirdim. Daha iyiyim sukurler olsun. Sanada gecmis olsun canim, tavsiye ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?