2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kapı süsümüzü de tamamladım
annem çılgınlar gibi makinaya çamaşır atıp asıyor kuruyanları ütülüyor, günler çok çabuk geçiyor sanki
Maşallah canım çok güzel olmuş sen mi yaptın... nasıl yaptığını anlatabilir misin? Ben de almaya niyetlendim ama bu tarz olanlar çok pahalı geldi. Ne kadara mal oldu?

katılıyorum cnm sana doktorum da bana bebeğin 3-3.300 gibi doğar ve bu bizim için çok ideal, bebeğin çok kilolu olmasını istemiyoruz dedi

Maşallah canım çok güzel olmuş sen mi yaptın... nasıl yaptığını anlatabilir misin? Ben de almaya niyetlendim ama bu tarz olanlar çok pahalı geldi. Ne kadara mal oldu?

teşekkür ederim cnm instagramda görmüştüm bu modeli ve bana da çok pahalıya gelmişti, altındaki çerçeve 40 tl, tülü 5-10 tl civarı, çiçekleri 3 demet halinde aldım 15 tl, harfleri de toplam 6 tl, tabi ben silikon ve tabancasını da aldım 15 tl o zaten bütün yaptığım süslemeler için lazım, kurdelaları da aynı şekilde bütün süslemelerde kullanabiliyorum, hepsini eminönünden aldım

en alta silikonla bir sıra tülü büzerek yapıştırdım,üstüne bi sıra daha tül yapıştırdım, onun üzerine de gülleri kafama göre yapıştırdım çapraza da aynı şekilde en son ortaya harfleri, bir de kurdelaları alttan ucundan silikonla yapıştırdım, çok basit yani acayip kolay ve çok keyifli
üstten ve yanlardan kalın kurdela geçirip kapıya astıracağım

Çok güzel olmus gerçekten... ellerine sağlık canım. Ben de resimleri gorumceme attım yapalım mı bundan diye.. :) çarşıya çıkıp malzeme alacak Halim yok çok sıcak burası..

bunlar da en sadesinden bebek şekerimiz ve lavanta kesesi..
bebek şekerine küçük mavi güllerden yapıştırcaktım çok kaba durdu belki yine denerim ya da kurdela yaparım, kararsız kaldım.. geriye sadece lohusa tacım kaldı bir de mevlüd için cep boy yasin sipariş ettim fikriniz olsun diye gönderiyorum

Eklentiler

• IMG_2931a.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_2930b.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_2874h.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_2592d.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 92
Çok güzel olmus gerçekten... ellerine sağlık canım. Ben de resimleri gorumceme attım yapalım mı bundan diye.. :) çarşıya çıkıp malzeme alacak Halim yok çok sıcak burası..

çok sağol cnm geneli kıyasladığında uyguna geliyor gerçekten hem de yapması keyifli sevgisini katıyor insan keçe modeller de güzel ve kolay aslında ama benim çok uğraşasım gelmedi

süsler hazır nerdeyse bitti hala hastane çantası hazırlamadık bugün yarın o da hallolur inşallah

amin gerçekten öyle annemiz ablamız iyiki var
bende kocaman elli ayaklı oldum diyorlar ki o incecik parmakların böyle kocaman alacak mıydı :)
tombik tombikim ay suratımda değişmedi herkes güzelleştin diyo sadece biraz koca suratlı oldum
kendimle süper dalga geçiyorum kocamanım diye
bazen ama akşamları o kadar ağırlaşıyorum ki hiç mi hiç hareket edemiyorum :)
ama bazende çok rahatım patır kütür iş yapıyorum hareket ediyorum cidden cins bişey oldum çıktım iyice
ağlamalarım azaldı ama şükür evdeyken naparım bilmiyorum benim bu hafta işte son haftam kurban izni süper oluyo
20 sinde raporumu alıyorum ve artık evimde olucam hayırlısıyla temizliği de bitirince kafam rahat

Kizlar kilo aliminiz ne durumda 10,5 kilo almis bulunmaktayimson haftalarda biraz abur cuburu da abartmanin etkisiyle hizli kilo aliyorum.siz ne alemdesiniz???
Ben ilk 5 ayda bi 4 kilo almıştım şimdi bakıyorum hep aynıyım ama bebiş de büyüyor, nasıl oluyor bilmiyorum benim kilomdan mı alıyor nee Hamilelik mucize bence, çok şükür bu mucizeyi yaşıyoruz

NisanFRM cnm casual otto tronayı aldık geçen hafta, 100 tl zam gelmişti 599 a aldık ama 1000 tllik araba sonuçta kaçırmak istemedim çok az yer kaplaması kolay açılması çok hoşuma gitti, eşime göre tekerlekleri çok iyi gibi gelmedi ama dedik yani 600 tl lik arabaya bişey olsa üzülmeyiz heralde her çocukta gider yine aynısından alırız pratiklik abidesi ve rahatlığı bize çok cazip geldi, teşekkürler tekrardan

kapı süsümüzü de tamamladım
annem çılgınlar gibi makinaya çamaşır atıp asıyor kuruyanları ütülüyor, günler çok çabuk geçiyor sanki
canım çok güzel olmuş eline sağlık bende çerçeveden yapmayı düşünüyorum nasıl asacaksınız ben yapabilirsem 3lü çerçeve şeklinde yapacam

canım çok güzel olmuş eline sağlık bende çerçeveden yapmayı düşünüyorum nasıl asacaksınız ben yapabilirsem 3lü çerçeve şeklinde yapacam

çok saol cnm, çerçevenin yanlarında üstte deliği var ya cnm oralara kalın kurdela veya mavi tül bağlayacağım, üç yönden kapının iç tarafında birleşecek bağlanacak

Aynen size katiliyorum. Dr seker yyklemesi yaptir diyince yaptirmaktan cekiniyorlar bazilari. Bazilari da hergun seker yuklemesi kadar sekeri iciyor. Hem de forumdan birinin onerisiyle. Durdum durdum duramadim . Cok fazla yazmadigim icin simdiye kadar.bisey demedim ama dayanamadim artik. Icilen bal=seker . O da kan sekerini yukseltir sonra bebege yuksek seker gecer. Bebekte insulin salgilanir ve sonuc olarak yaglanir bebek. Iste aldigi kilo bu. Bende saglikci degilim ama gebelikte seker problemi yasiyorum. Allah askina dr bisey diyince 50 kere sorguliyoruz burda yazilanlari hemen dogru kabul edip uygulamayin.

Annelere ve bebislere saglikli gunler. Yuce Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insaallah.

Merhaba kizlar dr dan geliyorum oglusum 2200 olmus 45 cm de boyu sipamin bayramdan sonrasi icin ucabilir raporu aldim allahin izniyle gidiyorum memlekete annemin yanina az kaldi gercekten bu doktorumla son randevumdu bi garip hissettim kendimi

maşallah cnm ..

kızlar ayrıntılara merakım oluyor, normal doğumda bacaklar bağlanıyor mu, tecrübeliler ya da bilenler varsa öğreneyim, acıdan bacaklarımı kontrol edemeyecekmişim gibi geliyor

teşekkürler deneyeceğim inşallah düzelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…