2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
canım böyle durumlarda doktorlar kar zarar oranına bakıyor hem hamilelerinde kullanacağı ilaç grupları bence iyice ilerlemeden doktrorunun dediğini yap ve ilaçlarını kullam bu arada geçmiş olsun
kullanıyorum artık yapacak birşey yok çünkü burnum tamamen tıkalı nefes alamıyorum şifa olsun inşallah diyelim.

GAVİSCON ŞURUP işe yaramıyor mu yanmalarına hiç peki

Merhaba kizlar dr dan geliyorum oglusum 2200 olmus 45 cm de boyu sipamin bayramdan sonrasi icin ucabilir raporu aldim allahin izniyle gidiyorum memlekete annemin yanina az kaldi gercekten bu doktorumla son randevumdu bi garip hissettim kendimi
canım maşallah kuzucuğa uçak raporları 7 gün geçerli süreye dikkat ettin mi

Balık yağı 34. haftadan sonra kanı sulandırıyormuş. Benim doktorum kesti.

kızlar ayrıntılara merakım oluyor, normal doğumda bacaklar bağlanıyor mu, tecrübeliler ya da bilenler varsa öğreneyim, acıdan bacaklarımı kontrol edemeyecekmişim gibi geliyor
Canım sancı sürecini yatakta geçirdim benim gittiğim hastanede. Son anda doğum masasına (çatala) alıyorlardı. O nedenle bağlama vs. Yok sadece nst ye bağlandığın için yataktan kalkamıyorsun o biraz zorluyor. Gezsen daha iyi olacak gibi hissediyorsun. Benim hastanede böyleydi belki her hastanenin farklı uygulaması vardır.

Benim midem de aynı sekilde son 2 haftadır.en çok da gece yatarken oluyo.muz rahatlatıyo dene istersen.bi de sakız rahatlatıyo beni.çok aşırı olursa da doktor pronat die bi surup yazdı onu içiyorum.o da cabuk geciriyo mide eksimesini yanmasını

Rebel92 ben de 7 gün diye biliyordum cnm ama havayolu şirketlerinin farklı uygulaması olabiliyormuş doktorumun yardımcısı 3 gün geçerli dedi, o yüzden ben 1 gün önce almıştım
Cnm ben 17 sinde binecegim doktorum 16 sina tarih atti kendimde hemsireyim ya bi terslik hissedersen gitmeden bi daha gelirsin dedi

Merhaba kizlar dr dan geliyorum oglusum 2200 olmus 45 cm de boyu sipamin bayramdan sonrasi icin ucabilir raporu aldim allahin izniyle gidiyorum memlekete annemin yanina az kaldi gercekten bu doktorumla son randevumdu bi garip hissettim kendimi
Maşallah canım geri donecekmisin? Annenin yanindami kalacaksın doğumda

Sağol canım benim önerilerin için deneyeceğim :)

Bugün bizim de kontrol günümüzdü. 36+3 teyiz Kızım 2850 gr boyu 48 cm olmuş Herşey yolunda çok şükür Nst de biraz sancı çıktı ama kendim ağrı hissetmiyorum. İstirahat et dedi doktor bu haftalarda normal dedi.Annemler bayramdan sonra gelecek yapayalnızım.4 yaşında da bir oğlum var. İnşallah anneannesini bekler kuzum. Ben doğuma gidersem oğlum rezil olur hastanelerde diye üzülüyorum.bırakacak kimse yok. Annem gelirse her türlü rahat olacağım.

bende aynı şekilde düşünüyorum. Bebeği şekerle şişirmenin hiç bir anlamı yok. kilosunun çok olması sağlıklı olduğu anlamına gelmez. Doktorlar gebelik şekerine dikkat diye bas bas bağırırken yapılan bana da mantıklı gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…