2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım bende normalde de reflü vardı zaten ama ilacımı kullanamıyordum. Doktorum Panref diye bir ilaç verdi bana kulaklarıma kadar yangınla doluyken bir tek o rahatlattı beni. Umarım sende de işe yarar.

Kizlar ya acemilime verin bisey sorucam gelisimi bi hafta geride denince siz ne anliyosunuz benim sadece kilosu gelio aklima.yani kemik boy kilo hepsinin toplamimi bi hafta geride cikmis oluyo.sadece kilo aldirmaya calismakta yanlismi ozaman.

hepsi bir butun,sadece kiloya bakmak yanlış.

bebekler ilk doğduklarında aşırı esnekmiş.O yuzden bu ilginç iki kıvrım çekilen bebek fotoları hemen doğduktan sonra çekiliyormuş.Sonrasında hem uyanık oluyorlar hemo esnekliği kaybediyorlar.

bebekler ilk doğduklarında aşırı esnekmiş.O yuzden bu ilginç iki kıvrım çekilen bebek fotoları hemen doğduktan sonra çekiliyormuş.Sonrasında hem uyanık oluyorlar hemo esnekliği kaybediyorlar.
Gerçekten mucize, şükürler olsun, fotoğraflardan da belli gerçekten

Canim geçmiş olsun Rabbim sabır ve güç versin hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah

Arkadaşlar ben 33+5günlük oldum bugün bi kaç gündür bel ve kasık ağrısı çekiyorum doktor kontrolüm yarın ama korkmaya başladım bugün ağrılarım biraz daha fazla acaba bu belirtiler erken doğum belirtisi mi

Canim belli olmuyor ki kimisinde normal oluyor bu ağrılar, sen yarına kadar dinlenmene bak, kaçta randevu

benimde donmedi daha,Daha doğrusu tur atıyor surekli.38.haftason durum belli olur sanırım

Canım 34 haftalık minnoşa maşallah inşallah bir an once kucagına alırsın.
Kilo alır annesi üzme kendini hiç.

İyi mi durumu?

Canım bende normalde de reflü vardı zaten ama ilacımı kullanamıyordum. Doktorum Panref diye bir ilaç verdi bana kulaklarıma kadar yangınla doluyken bir tek o rahatlattı beni. Umarım sende de işe yarar.
Size doktor önermişte arkadaşta doktora danışırsa iyi olur bu ilaç konusunda. Her ilaç herkese olmaz, durum farklı olabilir.

hayırlı olsun :) Ben almadan once 3 e-bebek mağzası ve bir civil mağzasına gidip sordum,özellikle tekerleğide sordum.Mağaza çalışanları teşhir ürünü burada kendimiz bindik arkadaşkaç kere tur atırdı,.diğerlerine göre çok başarılı dedi.İnternette videosundada zaten dağda bayırda kullanılıyor reklamı yapılıyor,için rahat olsun bence.Güle güle kullanın inşallah

Son düzenleme:
Cnm insallah biran once kavusursunuz bebeginize de mutlu gunleriniz baslar

Cnm bende kasik agrisi cekiyorum hatta pantolon giymek bana zulum gibi geliyo bugun doktora sordum ultrasonda bakti normal bi durum baskidan kaynakli seninki dedi insallah seninde oledir

Balık yağı 34. haftadan sonra kanı sulandırıyormuş. Benim doktorum kesti.
ben hafta da 2 gün alıyorum,Balık sezonu açıldığı içinde artık balık yeriz inşallah.Bende kanda pıhtılanma sorunu var, sıkıntı yok o yuzden ama olmayanlar dikkat etsin tabi.
tşk bilgilendirmen için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…