Etimedde ahmet cengi de karar kildik canm ama gidip gorusemedim izinler kapaninca insallah gorusunce kesinlesecekCanım ankarada doğum için nereyi seçtin? Daha önce konuşmuştuk sanki etimed demiştin diye hatırlıorm ama emin deilim :)
Canım bende normalde de reflü vardı zaten ama ilacımı kullanamıyordum. Doktorum Panref diye bir ilaç verdi bana kulaklarıma kadar yangınla doluyken bir tek o rahatlattı beni. Umarım sende de işe yarar.Kızlar birşey soracam ya bir haftadır midde ekşimesndn adeta ölecem gibi. Her öğün sonrası acayip kötü oluyorm zehir gibi oluyor midm ve kulaklarımn zarı bile yanıyor asitten. Bende mecbur kendimi kusturuyorm çünkü çook fena anlatamam. Bence benm midmde başka bir rahatszlkta var yoksa bebek bu kadar kötü edemez gibi.İlaçta fayda etmiyor, sizinde böyle oluyor mu? Oluyorsa ne yapıyorsnz
Kizlar ya acemilime verin bisey sorucam gelisimi bi hafta geride denince siz ne anliyosunuz benim sadece kilosu gelio aklima.yani kemik boy kilo hepsinin toplamimi bi hafta geride cikmis oluyo.sadece kilo aldirmaya calismakta yanlismi ozaman.
Maşallah subhanallah canımevet benim kinin de ayaklar öyleydi ama zaten başka türlü sığmazlar ki, bana da nasıl duruyorlar gibi geliyor ama en rahat ettikleri yer anne karnıymış, hatta kundağa sarınca anne karnını hatırlayıp rahatlarlarmış ya demek o kadar rahat
Gerçekten mucize, şükürler olsun, fotoğraflardan da belli gerçektenbebekler ilk doğduklarında aşırı esnekmiş.O yuzden bu ilginç iki kıvrım çekilen bebek fotoları hemen doğduktan sonra çekiliyormuş.Sonrasında hem uyanık oluyorlar hemo esnekliği kaybediyorlar.
Canim geçmiş olsun Rabbim sabır ve güç versin hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Canim hakkınızda hayırlısı olur inş, Rabbim güç versin hayırlısıyla kucağınıza alın inşallahBebeğim En son 1900 gr dediler cnm
Allah razı olsun. .dualariniz için. Haftaya alınacak bebeğim. .karnımda buyuyemiyormus
Canim belli olmuyor ki kimisinde normal oluyor bu ağrılar, sen yarına kadar dinlenmene bak, kaçta randevuArkadaşlar ben 33+5günlük oldum bugün bi kaç gündür bel ve kasık ağrısı çekiyorum doktor kontrolüm yarın ama korkmaya başladım bugün ağrılarım biraz daha fazla acaba bu belirtiler erken doğum belirtisi mi
benimde donmedi daha,Daha doğrusu tur atıyor surekli.38.haftason durum belli olur sanırımHerkes iyidir umarım kızlar dün dr a gittim geçen ay bebeğim normal doğum pozisyonunu almıştı bu ay geri ters dönmüş yaa daracık yerde hala bebisi donmeyenler varmi inşallah geri döner oğlum çok hareketli duramıyor yerinde galiba:)
Size doktor önermişte arkadaşta doktora danışırsa iyi olur bu ilaç konusunda. Her ilaç herkese olmaz, durum farklı olabilir.Canım bende normalde de reflü vardı zaten ama ilacımı kullanamıyordum. Doktorum Panref diye bir ilaç verdi bana kulaklarıma kadar yangınla doluyken bir tek o rahatlattı beni. Umarım sende de işe yarar.
hayırlı olsun :) Ben almadan once 3 e-bebek mağzası ve bir civil mağzasına gidip sordum,özellikle tekerleğide sordum.Mağaza çalışanları teşhir ürünü burada kendimiz bindik arkadaşkaç kere tur atırdı,.diğerlerine göre çok başarılı dedi.İnternette videosundada zaten dağda bayırda kullanılıyor reklamı yapılıyor,için rahat olsun bence.Güle güle kullanın inşallahNisanFRM cnm casual otto tronayı aldık geçen hafta, 100 tl zam gelmişti 599 a aldık ama 1000 tllik araba sonuçta kaçırmak istemedim çok az yer kaplaması kolay açılması çok hoşuma gitti, eşime göre tekerlekleri çok iyi gibi gelmedi ama dedik yani 600 tl lik arabaya bişey olsa üzülmeyiz heralde her çocukta gider yine aynısından alırız pratiklik abidesi ve rahatlığı bize çok cazip geldi, teşekkürler tekrardan
Cnm insallah biran once kavusursunuz bebeginize de mutlu gunleriniz baslar
Cnm bende kasik agrisi cekiyorum hatta pantolon giymek bana zulum gibi geliyo bugun doktora sordum ultrasonda bakti normal bi durum baskidan kaynakli seninki dedi insallah seninde oledirArkadaşlar ben 33+5günlük oldum bugün bi kaç gündür bel ve kasık ağrısı çekiyorum doktor kontrolüm yarın ama korkmaya başladım bugün ağrılarım biraz daha fazla acaba bu belirtiler erken doğum belirtisi mi
Gelisimiyle ilgili sıkıntı var onu inceleyecekler en az 20 gun kalir dediler inşallah sagligina kavussunda bu surecide atlatiriz Allahin izniyleCanım 34 haftalık minnoşa maşallah inşallah bir an once kucagına alırsın.
Kilo alır annesi üzme kendini hiç.
İyi mi durumu?
İnşallah canımCnm bende kasik agrisi cekiyorum hatta pantolon giymek bana zulum gibi geliyo bugun doktora sordum ultrasonda bakti normal bi durum baskidan kaynakli seninki dedi insallah seninde oledir
Dinleniyorum zaten canım yarın 13:40 taCanim belli olmuyor ki kimisinde normal oluyor bu ağrılar, sen yarına kadar dinlenmene bak, kaçta randevu
ben hafta da 2 gün alıyorum,Balık sezonu açıldığı içinde artık balık yeriz inşallah.Bende kanda pıhtılanma sorunu var, sıkıntı yok o yuzden ama olmayanlar dikkat etsin tabi.Balık yağı 34. haftadan sonra kanı sulandırıyormuş. Benim doktorum kesti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?