2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Maşallah canım bebegine hayırlısı gelsin inşallah. Bir sorum olcaktı sana çatı muayenesi nasıl geçti yani agrilimiydi.canın yandı mi
Amin canım. Çatı muayenesinde önce elle kontrol ediyor doktor sonra vajinal ultrasonla bakıyor. Elle kontrolünde acımıyor demek yalan olur biraz derine ittiği için doktor can yakıyor ama dayanılmayacak gibi değil ama tabi beniö çatım genişti bide ona ragmen canım yandı çatısı dar olan için zor olabilir belki. Zaten doktorumun asistanı bile şaşırdı hiç sesin bile çıkmadı maşallah dedi. Ama o an çesaret verdim kendime bitecek geçecek diye inşallah normal doğum sırasında da bu kadar sakin olurumm

Canım bende seni merak ediyordum birkaç gün daha bekliyeyim oyle yazayım diye gecirmistim içimden iyi olmanıza sevindim ne guzel az kalmis kavusuyorsun prensesine darısı bizlere

Iyi dusunmussun canım Ankara büyük şehir imkan varken degerlendirmek lazım babanizda polis sürekli nobette oluyorlar Allah yar ve yardımcıları olsun sizin icin en iyisi Ankarada olmak
Aynen canm buyuk sehir ne olur olmaz bide annem gelsede buraya babam gelemez izni yok zor olur ama bole esimde dogumdan sonra gelcek daha rahat olcak

Cnm onu da oneren cok oldu ama yogunmus galina bide sonradan baslayinca ilgisiz oluyo dediler

Inşallah canım. Ben bu çatı muanesinden korkuyorum ya ama korkunun ecele faydası yok. Inşallah benim muayene kolay geçer ya

Canım bende seni merak ediyordum birkaç gün daha bekliyeyim oyle yazayım diye gecirmistim içimden iyi olmanıza sevindim ne guzel az kalmis kavusuyorsun prensesine darısı bizlere
Canım çok teşekkür ederim şu son haftalar çok zor geçti pek yazamadım allahım en iyisini sizlerede nasip etsin inşallahh sağlıkla kavuşalım yavrularımıza :)) sende durumlar nasıl canım bayadır girmiyorum geçmişte yazılanları okuyamadım pek

Inşallah canım. Ben bu çatı muanesinden korkuyorum ya ama korkunun ecele faydası yok. Inşallah benim muayene kolay geçer ya
Korku oluyor elbet ama kendini hiç kasma canım birde doktor söyler sana aklında bulunsun muayeneden sonra lekelenme oluyor şuan hafif hafif kahverengi leke var bende. Birde psikolojik midir nedir kasıklarımda ve belimde ağrı var heran doğum yapacakmışım gibi bir his :))) doktor heran gelebilir deyince kendimi iyice adapte ettim

Kizlar bilen varsa lutfen acil cevap verebilirmi? Ben iki gecedir burun tikanikligindan uyku uyuyamiorum. Dun acile gittim sabahin 4 unde, bana acil doktoru burun spreyi otrivine verdi ve ben iki kere sıktim onu. Sonra ogrendimki cok tehlikeliymis, iki kere kullanmaktan bisey olurmu ya kafayi yicem

biz iyiyiz çok şükür bebiş doğum pozisyonunu almıştı ama 3 gün önce döndü şu an kafası yukarıda normal doğum zora girdi onun dışında herşey yolunda

Zannetmiyorum iki kereden bi şey olsun. Bebeğin hareketlerini hissediyor musun? o zaman sorun yoktur bence. randevuna çok varsa bi görün bi Dr a iyi olduğunu duy rahatla bence. Bu stres daha zararlıdır belki

biz iyiyiz çok şükür bebiş doğum pozisyonunu almıştı ama 3 gün önce döndü şu an kafası yukarıda normal doğum zora girdi onun dışında herşey yolunda
Yaramazz yaaa :)) bu saatten sonra dönülür mü hiçç. Kendisini naza çekiyor annesi :))

Canım çok geçmiş olsun stes yapma kendi doktoruna bi danış istersen ama doğrudan ilaç kadar etkilemez. Okyanus suyu var sinomarin tonimer falan doğal tuzlu su onların spreylerinden kullan onların hiç bir zararı olmuyor gebelikte kullanılabiliyor malesef burun tıkanıklığı hamilelikte oluyor kuruluk olduğu için

Yok canım inşallah yoktur ne ilaç kullananlar var ama doktoru anlamıyorum o siprey verilir mi ya hamile kadına bir daha sıkma canım tuzlu suyla açmaya caliş

kizlar selamlar
bir kac gundur gecmisi okumaya calisiyordum ama yetisemedim ve bir anda son sayfaya tikladim yanlislikla. hastane de olan ve erken dogum riski olan arkadaslar vardi, ne oldu onlara? hafta sonundan beri olanlardan haberim yok ne yazik ki ve cok merak ediyorum. insallah herkesler ve bebekleri iyidir.
Onunadimutluluk ?
besyo_86 ?
galiba tansiyonu yuksek olan bir arkadas daha vardi?
ya da daha hatirlayamadigim veya haberim olmayan?
MarV-el ve bebisi taburcu oldu cok sukur, ondan haberim var.

Merhaba arkadaşlar dualarıyla yanımda olan herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden ben şuan hastanedeyim dün sezaryenle doğum yaptım bebeklerim kuvözde 15 gün kalacaklar dedi doktorumuz dua etmenizi istiyorum miniklerim toparlansınlar henüz çok küçükler kucağıma alamadım uzaktan bakıyorum inşallah daha güzel günlerimiz olur bakmaya bile kıyamıyor insan inşallah herkes sağlıklı sihhatli alır bebeklerini kucağına.

Geçmiş olsun canım, hamilelik ve doğum stresi geçti hayırlısıyla bu küvez süreci de sağlıkla su gibi geçsin inşallah

Canım oncelikle Allah bagıslasın kuzularını.
İnsallah cabucak gecer mis kokuluları kucagına alırsın..

Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce bebeklerini kucağına alıp evine gidersin kuvez kapilarindan bakmanın ne kadar zor olduğunu iyi bilirim Rabbim yardimcin olsun kaç kg bebekler kaçıncı haftada dogdular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…