Valla bende hiç geçmiyor mide yanması çiğneme tableti gaviscon şurup en fazla yarım saat yatıştırıyor mide mi sonra yine aynı şuan bile yanıyorum midemden burnuma kadar inşallah sende işe yararTamm canim ariyip bi soriyim. Geceleri zaten uyumak icin bintane engelle bogusuorum, bide bu ciktİ. Kurtulmam lazim
benimkiler aldı başını gitti genetik dediler annemde zerre yok ben mahvoldumKizlar çatlaklar ne durumda?
İnsaallah yaValla bende hiç geçmiyor mide yanması çiğneme tableti gaviscon şurup en fazla yarım saat yatıştırıyor mide mi sonra yine aynı şuan bile yanıyorum midemden burnuma kadar inşallah sende işe yarar
Kizlar çatlaklar ne durumda?
Henüz yok ama tam göbek deliğim mesela çok kaşınıyor çatlıcak diyolar, ki daha önceden basenlerimde çatlak var demek ki elverişliyim çatlayana bakalımKizlar çatlaklar ne durumda?
Bende oglumun hatirasi diyorum bende lierac kullandim ama catladi yapacak bisey yok yani napalimbenimkiler aldı başını gitti genetik dediler annemde zerre yok ben mahvoldum
karnım belim birde ameliyat dikişim var göbek deliğimin üstünde orası gergin olduğu için orası bile çatlamış
bence bişey sürmekle çok ilgisi yok
tamam düzenli sürmedim ama yinede çatladı bebe yağı ve zeytinyağı sürdüm
ama artık zaten sürmüyorum olan oldu oğlumun hatırası dedşm çıktım işin içinden o iyi olsunda
Bende iki çanta yaptım biri bana biri bebeğe bebeğinkini otokoltugunun içine koydum eşime de anlattım bu bana bu bebege hemşireye de bunu vereceksin dedim hastane çıkış setini ayrı paket yaptım .iki çanta oldu ama karışıklık olmaz en azindanKızlar hastane çantası me yaptınız valiz mi el çantası mı ben küçük bi valizim var ona yapayım anca sığar iki çanta olmasın diyorum eşim otele tatile mi gidiyorsun diyorbilemedim ki ben şimdi
aynen öyle canımBende oglumun hatirasi diyorum bende lierac kullandim ama catladi yapacak bisey yok yani napalim
Günaydın kizceler... nasıl gidiyor bayram.. Benim dün nst kontrolü vardı, bebek kalp seslerinde düzensizlik çıktı yine. Serum taktılar sonra düzeldi çıktım. Niye oluyor anlamıyorum. Artık korkmaya başladım. 2 günde bir nst kontrolüne çağırdı doktor. Hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza alsaydık... rahatlicam.
Canım bebek yağı kullanıyorum hamile kaldığımdan beri iki üç gündür acaip çatladı karnım. Göbek deligimin etrafı ve alt kısmı. Sürekli kaşınıyor zaten.. yapacak bişey yok artık geçmiş olsun.
Bende sabahtan beri oyalanmaya calisiyorum esim calisiyoBayramda yalnız kalmakta hiç çekilmiyormuş ya anneler memlekette kurban kesiyor eşim mesaide evde tek başıma çok sıkıldım ben ya
napıyosun ya ben hiç birşey bulamadım yapacak ev temiz yemek var off offBende sabahtan beri oyalanmaya calisiyorum esim calisiyo
Film falan izle boş durunca zamanda gecmeznapıyosun ya ben hiç birşey bulamadım yapacak ev temiz yemek var off off
Ah canım benim.. cok gecmis olsun... kayısı falan ye bari bol bol da kabız olma.. ameliyat demiş miydi doktor. Gecmezse Doğum izninin bitişine ameliyat ol. Evde olursun bir zaman daha. Benim burun kıkirdagi kırılacak nefes almamı engelliyor doğum izni bitiminde ameliyat olmayı düşünüyorum. Sırf evde olayım diye..Günaydın canım , hayırlı bayramlar , ben pek iyi olduğumu söyleyemem 2 gündür fena hemoroid ağrım var , dün dayanamadım Ağladım gidelim ameliyat olayım dedim , eşim ne ameliyatı şimdi ameliyat olamazsın sakin ol dedi
Krem sarı toz oturma banyosu falan derken bugün daha iyiyim çok şükür.. Senin bebiş niye huysuzlanıyor ya
Rabbim yardımcın olsun ihmal etme o zaman nst yi
Saolasın canım duphalac kullandım dünden beri , Kayısı incir , doğal hiç bişeyin faydası olmuyor artık.. Ameliyat dememişti affedersin 2 meme vardı dışarda şuan biri çok şişkin olmaz üzere 3 tane var, bayram tatilinden sonra hemen gideceğim bakalım ne diyecek , benim Süresiz iznim var bu aradaAh canım benim.. cok gecmis olsun... kayısı falan ye bari bol bol da kabız olma.. ameliyat demiş miydi doktor. Gecmezse Doğum izninin bitişine ameliyat ol. Evde olursun bir zaman daha. Benim burun kıkirdagi kırılacak nefes almamı engelliyor doğum izni bitiminde ameliyat olmayı düşünüyorum. Sırf evde olayım diye..
Valla korkuyorum artık bu cadidan... doğsun hayırlısıyla da rahatlicam.
Senin yine hemşire bulamamış, benim Kv gelin çantasına gecelik koymamış diye heyecan yapmış , annemleri aramış gelirken bi gecelik ALın Demiş, annem de olur mu öyle şey iyi bakın DemişBen de iki çanta yaptım kızlar. Daha iyi olur birbirine karışmaz. Esleri tembihlemekle iyi yapmissiniz. İlkinde de iki canta yapmıştım oğlumun ilk giyilecek kıyafetlerini ayrı bir keseye koymuştum ama hemşire karman çorman etmiş tekli koyduğum zibinlardan almış. Dogumhanede giyilecek geceliği bir de bebegin ilk kıyafetlerini eşime gösterdim bunları vereceksin unutma diye.
Amin cümlemize insRabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin çok heyecanlı yaa, doğumları gördükçe şaka maka diyorum sona geldik inşallah, rüya gibi yaa, hamile kalmadan önce derdim 9 ay nasıl geçer ama inanın hiç anlamadım ben, belki öyle büyük sorunlar yaşamadım ondandır bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?