• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Biz bu bebeği ne kadar istedik canım allah nasip etti şükürler olsun. İnş. İş hayatimdada zorluklar çektim ama hep biseyleri becerebildim. Bebegimllede zamanın nasıl geçtiğini anlamayacagima eminim. O benim yalnızlığımı giderecek. Sağol canım bende senin dediğin gibi olacağına eminim.
İnşallh herşey dilediğindende güzel olur cnm. İnan bana çocuk insana yoldaş oluyor arkadaş oluyor bütün sıkıntını ona bir baktığında unutuyorsn o sana muhtaçsa sende ona muhtaç oluyorsun. Rabbim eksikliklerini vermesn inşllh

Kızlar suyun geldiğini nasıl anlarım. Ilık bi şey aktı gitti yarım bardak kadar. Ama ben idrar da kaçırmaya başladm ayırt edemiyorm :KK43: tutamadm kendi aktı gitti kokusu yok renksiz. Ama idrar da renksiz geliyo benim bazen. Off
Canjm bence doktoruna ulasmalisin. Cunku eger suysa keseden siziyor demektir bu da bebegin mikrop kapma riskini beraberindw getirrir. Yerinde olsam riske atmam.

Kizlar sizi takipteyim ama net olmadindan son zamanlarda hic yazamadim forumda bikac erken dogum oldu biliyorum ama sonradan haberleri gelmedi pek benimde 32 gun once lekem geldi gittimde2cm aciklik var dediler 3 oldu artik durmaz deyip sabahina suni sanci verdiler ciger gelistirici yapmadilar drum 32den sonra onemi yok dedi ayni gun yattim hastanede aciklik 5 cm oldu ama ilerlemedi sanciyi durdurdular ertesi gun tekrar bakildi 5de kalmis fazla ilerletmeyelim bekleyebilir dedi dun evimde yattim bugunde evdeyim bekliyorum bugun 34+1im bu haftada dogum yapan oldumu acep emel kacta yapmisti ve kac gun kalmislarde kuvezde haber verirmisiniz bide dualariniza cok ihtiyacim var boraz daha beklesin lutfennnn

ay bana da öyle diyolar erkek aşağıda olur bilmem ne. Şu erkek şöyle kız böylelerden vazgeçemiyor milletimiz :))
Ama hakikaten fark ediyor sanki ya kız da erkekde bazı
Mektup yazalım gelsin içerdeki minnak. Cinsiyeti nedir:)
Hepimiz sabırsızlanıyoruz ama onların gelişimi icin ne kadar gec gelse o kadar daha iyi annesi
Oglusum olacak Allah nasip ederse biliyorum ne kadar geç gelse daha iyi ama bazen çok sabirsizlaniyorum tüm anneler gibi hayırlı zamanda gelsin tabi kuzum

Eğer suysa bile hepsi gelmişse bile bebiş 24 saat durabiliyor cnm yarın kontroln olması iyi. Birde eğer bütün suyun gelseydi muhakkak hisederdn foşur foşur gelir hepsi. Ha ama yok eğer sızıntı halindeysede inşllh yarına kadar bir sıkıntı çıkmaz cnm. Umarm idraldir korkmamaya çalış
O 24, saat bilgisini nereden biliyorsun canim kesin mi
Bu çok iyi haber hastaneye gitmeden çekeriz sancimizi

Eki Görüntüle 1886356 Eki Görüntüle 1886357 Kızlar biz bugün arabamızı aldık. sonunda karar verip alabildim casual cadillac air. Henüz almayan anneler için biraz bilgi vereyim dışarıda biraz sürdük içine ağırlık koyup tek elle çok rahat kullanılabiliyor asla zorlamıyor dönüşleri manevrası çok iyi kullanırken acayip hafif bir araba iskeleti sallanmıyor hiç baya iyi bi kaç marka daha baktık sallanıyordu iskelet içimize sinmedi kumaşı çok güzel su geçirmeyen kumaşmış bütün kumaş çıkartılıp yıkanabiliyor bu Arada ben hepsini çıkardım taktım. Oto koltuğu ekstra destekli Bebek Daha küçükken kullanılacak bir parça var üzerinde takılı büyüdüğünde de çıkartılıp kullanmaya devam ediliyor sanırım bel destek taştığı da var. Ama araba söylenildiği kadar hafif değil iskeleti biraz ağır portbebe ve oto koltuğu da ağır çok hafif değiller yine de çok içime sinerek aldım tavsiye ağrılığı sorun etmezseniz çöm memnun kalacağınıza eminim
Canım güle güle kullanın :) biz de bunun aynısının kırmızından almıştık fire rengi. Ama evde aç kapa yaparken ağır geldi bana ben beceremedim. Eşimde de bel fıtığı ilerlemiş doktora gittik geçen ay, derken benim içime sinmedi vicdan yaptım, gittik iade ettik, casual cadillac aldık, air olmayan. Daha hafif diye.. Bu da güzel sıkıntısı yok manevrası kolay ve sepeti büyük, puseti de hafif içimize sindi bu da.

Kizlar sizi takipteyim ama net olmadindan son zamanlarda hic yazamadim forumda bikac erken dogum oldu biliyorum ama sonradan haberleri gelmedi pek benimde 32 gun once lekem geldi gittimde2cm aciklik var dediler 3 oldu artik durmaz deyip sabahina suni sanci verdiler ciger gelistirici yapmadilar drum 32den sonra onemi yok dedi ayni gun yattim hastanede aciklik 5 cm oldu ama ilerlemedi sanciyi durdurdular ertesi gun tekrar bakildi 5de kalmis fazla ilerletmeyelim bekleyebilir dedi dun evimde yattim bugunde evdeyim bekliyorum bugun 34+1im bu haftada dogum yapan oldumu acep emel kacta yapmisti ve kac gun kalmislarde kuvezde haber verirmisiniz bide dualariniza cok ihtiyacim var boraz daha beklesin lutfennnn
Canım geçmiş olsun. Allah şifa versin, hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah. Emelin bebeği 1 hafta kadar kaldı sonra eve geçti bebek de diye biliyorum ben. Doğduğu zaman da 35 . Haftasıydı diye hatırlıorm ama daha iyi tanıyan varsa yazar cnm.

Konya çok güzeldir ya iki kere gittik doğsu düzgün gezemskte çok güzel bir yerdi insanlarıda çok sıcakdı. Üzüldüm adına canm ya bir sorun sıkıntın olursa bana yazabilirsn cnm hiç sıkma canını insanlarada bakma her türlü insan heryerde var ama urfada çeşit daha çok:) bebişleri doğuralm biraz büyütelim ben gezdirirm seni canm bazen arkadaşlarla dışarıda toplanıyorz çok güzel vakit geçiriyorz günlerimiz oluyor hepsine katılabilirsn yeni çevrede edinirsn. Hiç sıkam canını hesabına gelmeyen insanları ele hayatından unutma bu dünyada hiç birşey bizdn ve bebişlerimzdn kıymetli değil
Ayy çok sağol canım benim :) eğer olurda aynı anda Konyada olursak bende seni orda gezdiririm yaa çok mutlu oldum Allah razı olsun bi sıkın olursa sende yaz elimden geldiği kadar yardimci olmaya çalışırım bende :) evet Urfa'da çok çeşit insan var ama ortak noktaları da var çok sıcak ve misafir perverler komşuluklari da çok iyi :)

Ayy çok sağol canım benim :) eğer olurda aynı anda Konyada olursak bende seni orda gezdiririm yaa çok mutlu oldum Allah razı olsun bi sıkın olursa sende yaz elimden geldiği kadar yardimci olmaya çalışırım bende :) evet Urfa'da çok çeşit insan var ama ortak noktaları da var çok sıcak ve misafir perverler komşuluklari da çok iyi :)
Teşekkür ederim canm ya çok saol. Valla bak ne zamn sıkılırsna bunalırsn yaz bana hiç olmadı çıkamazsk bile içini dökersn cnm arkadaşlıklar illa bi ortamda tanışmakla olmuyor ya kk de vesile olabilir:))

Öyle diyorlar cnm bi araştr istersn emin dr na ulaşırsn sor bi yinde cnm inşllh bir sıkıntı çıkmaz.
Yarin sabah dr kontrolum var
37haftadir doğumla ilgili tek kelam etmedim sanki jinekolog değil de dahiliye uzmanı:), biraz da ters sağolsun.ama yarin herşeyi soracagim. Bu arada aramızda çatı muayenesi yaptıran varmı ?10gun önce dr istedi uygun değilim deyip istemedim.bu hafta bakacak. Cok dediler sakin baktırma ama sanırım kaçış yok

Kızlar suyun geldiğini nasıl anlarım. Ilık bi şey aktı gitti yarım bardak kadar. Ama ben idrar da kaçırmaya başladm ayırt edemiyorm :KK43: tutamadm kendi aktı gitti kokusu yok renksiz. Ama idrar da renksiz geliyo benim bazen. Off
Canım su kesesi patladı ise durmaz zaten sızmaya devam eder hissedersin farklı bir sızıntı. Muhakkak git bence doktora.

Canim yeni bakınca gördüm yazdığını hemen cevap yazıyım dedim canım. .. benim 34+4 te banyodayken suyum biraz sızmisti fark etmemiştim ,34+5 te sancim başladı akşam üzeri hastahaneye gittik 12 saat arayla 2 doz ciğer geliştirici yapıldı sancı ve açılma durdurulmaya çalıştı fakat 35+0 da sabah ultrason ve alttan muayene sonucunda suyumun kalmadığı teşhisi ile acil apar topar sezeryana alindim canım. .. oğlum 6 gun kaldı kuvozde... kavuştuk sonunda elhamdulillah... Rabbim seni de sağlıkla kavustursun bebeğine canım. ..

heramora heramora canım doktoruna sor muhakkak... ben de aynı durumu banyoda yaşamıştım canım önemsemedim banyodan dir dedim pişman oldum... doktora sormaktan pişman olmazsın hiçbir zaman... Rabbim sağlıkla kavustursun bebeğine :)

Yarin sabah dr kontrolum var
37haftadir doğumla ilgili tek kelam etmedim sanki jinekolog değil de dahiliye uzmanı:), biraz da ters sağolsun.ama yarin herşeyi soracagim. Bu arada aramızda çatı muayenesi yaptıran varmı ?10gun önce dr istedi uygun değilim deyip istemedim.bu hafta bakacak. Cok dediler sakin baktırma ama sanırım kaçış yok
Bencede her istediğini merak ettiğini sor. Hatta unutma diye bir kağıda not et bn bir kaç kez öyle yapmştm çok iyi olmuştu. Eğer ters cevap verirse ve tatmin etmezse bnce dr nu değiştr

heramora heramora canım doktoruna sor muhakkak... ben de aynı durumu banyoda yaşamıştım canım önemsemedim banyodan dir dedim pişman oldum... doktora sormaktan pişman olmazsın hiçbir zaman... Rabbim sağlıkla kavustursun bebeğine :)
Canm nasılsn bebiş nasıl inşllh sütün vardr bebiş tutuyordr

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine, ins zamanında gelsin kuzun

Canım güle güle kullanın :) biz de bunun aynısının kırmızından almıştık fire rengi. Ama evde aç kapa yaparken ağır geldi bana ben beceremedim. Eşimde de bel fıtığı ilerlemiş doktora gittik geçen ay, derken benim içime sinmedi vicdan yaptım, gittik iade ettik, casual cadillac aldık, air olmayan. Daha hafif diye.. Bu da güzel sıkıntısı yok manevrası kolay ve sepeti büyük, puseti de hafif içimize sindi bu da.
Düzü daha mı hafif bilseydim onu alırdım bende satıcı kız bu üst modeli en hafifi en kullanışlısı bu dedi. Ama Cidde'n ağır yani hafif değil

Back
X