Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım air modelinin yani sizin aldığınızn birsürü extra özelliği var, yazayım sana,Düzü daha mı hafif bilseydim onu alırdım bende satıcı kız bu üst modeli en hafifi en kullanışlısı bu dedi. Ama Cidde'n ağır yani hafif değil
Canım sevindim. Tam yazıyordum, hafif su gelmiş olabilir, o devam ediyo da olabilir, kesedeki su çok azalmadıysa fark edilmiyormuş doktorlar bile takip et diyip gönderiyolarmış sancı açılma yoksa:) içini ferah tut ama takip et hep çamaşırından falanKızlar kendi hastaneme acile gittim nst de sancı yok. Açıklık yok. Suyun gelmiş olabilir ama şu an bakamayız yarın doktorun bakacak dediler. Bi ped bağladılar ona baktılar su sızması yoktu. İyiyim şükür :)
Canim artık sona geldik hiç değiştirmez esim yakın olmasına cok onem veriyor şuanda da kafa karıştırmak istemiyorumBencede her istediğini merak ettiğini sor. Hatta unutma diye bir kağıda not et bn bir kaç kez öyle yapmştm çok iyi olmuştu. Eğer ters cevap verirse ve tatmin etmezse bnce dr nu değiştr
Canim cok sukur sevindim :) cidden insanın içinin rahatlatmasi kadar güzel bişey yok :) kesinlikle benim yaptıklarımi yapmayın ufacık bi ağrıyı küçümsemeyin... sızıntıyi küçümsemeyin idrarsa idrar ne olucak yani... kısmette bu varmış ama çok cahil hareket ettim... hamileliğim boyunca dinlenmek nedir bilmedim sırf normal doğum zora girmesin diye sürekli yürüyüş yaptım sonuç doğum erken başladı ve bebek riske girdi şu kalmadığı için sezeryan oldu yine... yine hayırlısı buymus ama benim cahilliklerimden örnek alıp yapmayın olabildiğince dinlenin doğum kısmet işi...Kızlar kendi hastaneme acile gittim nst de sancı yok. Açıklık yok. Suyun gelmiş olabilir ama şu an bakamayız yarın doktorun bakacak dediler. Bi ped bağladılar ona baktılar su sızması yoktu. İyiyim şükür :)
Ohh neyse canim en azindan icin rahatladiKızlar kendi hastaneme acile gittim nst de sancı yok. Açıklık yok. Suyun gelmiş olabilir ama şu an bakamayız yarın doktorun bakacak dediler. Bi ped bağladılar ona baktılar su sızması yoktu. İyiyim şükür :)
kızlar ayrın kontrol var doğumu konuşacaz tarih verecek falan dedim ya ne sormalıyım ben :) muayene ye giriyorum 5dak sonra çıkıyorum. eşim de dio millet yarım saat çıkmıo biz niye 5 dak da çıkıoz :)) aklım uçuyor orda. ama doğumla ilgli neleri sormalıyım?
Sende kafana takmamya çalış cnm sorularını not et gidince kğıdı eline ver mecbur cevaplayack yaniCanim artık sona geldik hiç değiştirmez esim yakın olmasına cok onem veriyor şuanda da kafa karıştırmak istemiyorum
Bir sezeryan derse degistiricez sanirim. Darbe gecesi boğaz köprüsü nde kaldık sancılarını oldu stresten gittim bana dediki aman ne takılıyorsun insanlar dinazor lar ile yaşadı. En düzgün cevabı bu yani. Hic sevmiyorum
Çok sevndm cnm bir ara demiştn dua edin memeyi tutsn diye aklmda kaldı öyle inşllh yarıyordr annesi eylül annelri çay feln deniyorlarmş acayip faydası oluyormş bir dene istersn cnm bol sütlü sağlıklı günlerinz olsn inşllhKarakedck canım elhamdulillah iyiyiz :) mustafa hamzayla birbirimize alışmaya çalışıyoruz :) sutüm varmı yokmu inan çok kestiremiyorum sağmiyorumda aciktikca veriyorum oğlusa :) yetebildigini umuyorum ki emdikten sonra uyuyor inşallah bu ona dair bi işarettir :) tek problemimiz var çok minik kendileri :) çok tuttamiyorum değişirken falan :) 5 gun once göbeği düşünce ona da başladım yeni yeni gerçi :) süt konusunda da olabildiğince su içip dinlenmeye çalışıyorum henüz daha çay ya da başka bişey denemedim denemem mi bilemiyorum...
İnşallah canım :) cumlemizin insallah :) bi ara okuyayım onların sayfasını :)Çok sevndm cnm bir ara demiştn dua edin memeyi tutsn diye aklmda kaldı öyle inşllh yarıyordr annesi eylül annelri çay feln deniyorlarmş acayip faydası oluyormş bir dene istersn cnm bol sütlü sağlıklı günlerinz olsn inşllh
Canım maşalah sizeKarakedck canım elhamdulillah iyiyiz :) mustafa hamzayla birbirimize alışmaya çalışıyoruz :) sutüm varmı yokmu inan çok kestiremiyorum sağmiyorumda aciktikca veriyorum oğlusa :) yetebildigini umuyorum ki emdikten sonra uyuyor inşallah bu ona dair bi işarettir :) tek problemimiz var çok minik kendileri :) çok tuttamiyorum değişirken falan :) 5 gun once göbeği düşünce ona da başladım yeni yeni gerçi :) süt konusunda da olabildiğince su içip dinlenmeye çalışıyorum henüz daha çay ya da başka bişey denemedim denemem mi bilemiyorum...
Ayy inşallah canım yetiyordur :) 2500 doğdu 6 gun kuvozde kaldıktan sonra 2300 e düşmüştü malesefCanım maşalah sizeçılgınlar gibi ağlamadığına göre sütün yetiyordur :) çok seviniyorum sen yazınca ya :) allah sağlık versin. Ne kadar doğdu şimdi ne kadar mesela kilosu boyu? Bana da bazen tutamam gibi geliyo ilk başta :) tutsam da kıyafetini değiştiremem koluna bacağına bişe olur diye :) ama tabi yapıcaz hepsini zamanla. Bize de dua et kuzucum
![]()

Ayy cidden bu mesaj iyi geldi çünkü arkadaşın dediği gibi şu anda hiç iş yapamadığıöı ya da uyuyamadığımı söyleyince herkes bunlar iyi günlerin gibi laflar ediyor sanki bebek olması kötü bişey gibiAy cnm ne takıyorsun milleti kafaya hiçte öyle değil hayat dahada anlamlı oluyor. Tabiki zorlukları var sanki neyin yokki hem bebek olmaması daha büyük bir zorluktur. Bebişin olunca onunla oyalanmak kadar güzel bir şey yok sağlık sorunu olmazsa eğer (ki inşllh olmaz rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar verir cümlemize) onun dışında bebişleren az günün 3/2 sini uyuyarak geçiriyor o sırada rahatlıkla bütün işlerini halledersn. Hatta sıkılıp uyandırmak istersn emin ol. Ben kızımı oyuncak bebk yapmıştm adeta uyanıkken emziriyordm, sütümü sağıp kaşıkla yediriyordm, banyosunu yaptrıp vücudunu yağlamak tek tek cicişlerini giydirmek acayip zevk veriyordu:)) uyuduğundada günlük temizliğimi yemeğimi rahatlıkla yapıyordm.
Dışarı çıkınca bile eğleniyordm kızımla çok daha zevkli oluyordu

Aman da aman bebişler gelmeye başlamış da bakımıyla ilgili tavsiyeler bile ediliyor artıkKızlar size birkaç tavsiye 1 numara bez cidden oldukça lazım oluyor, penye battaniye de oldukça lazım olan bişey, biz küçük dogduk diye hastahane cikislarimiz bile oldukça büyük bize ve iyiki 3 takım almışım ekstradan almamıza rağmen hala yetmiyor kıyafet ve sık sık yıkamamiza rağmen :) bizzat yaşamış bulundum :)
Canim ben de yarin gidicen.
Cati muayenesi ve nts var.
Ben asiri endiseliyim allah sonumuzu hayretsin.
Bide ayaklari asagida sanirim benimki yine dondu. Pozisyon almisti oysaki
Takip ediyorum canım sanki geliyomuş gbi bi his var. Ebe baktı alttan sızıntı var gbi dedi başka ebeye baktırdı o yok dedi. Doktorum yarın sabah bakacak. Şükür ağrı sızı açıklık yok. Sabah olmaz artk bu gece :)Canım sevindim. Tam yazıyordum, hafif su gelmiş olabilir, o devam ediyo da olabilir, kesedeki su çok azalmadıysa fark edilmiyormuş doktorlar bile takip et diyip gönderiyolarmış sancı açılma yoksa:) içini ferah tut ama takip et hep çamaşırından falan
haklısın bak bugün temizlik yaptım yok o koltuğu çek yok o masayı ittir.. Millet de gaz veriyo iyi iyi hareketlisin diye. Şu bikaç günü güzelce atlataym da iş miş yok dinlenicem. Doğum kısmet işi kesinlikleCanim cok sukur sevindim :) cidden insanın içinin rahatlatmasi kadar güzel bişey yok :) kesinlikle benim yaptıklarımi yapmayın ufacık bi ağrıyı küçümsemeyin... sızıntıyi küçümsemeyin idrarsa idrar ne olucak yani... kısmette bu varmış ama çok cahil hareket ettim... hamileliğim boyunca dinlenmek nedir bilmedim sırf normal doğum zora girmesin diye sürekli yürüyüş yaptım sonuç doğum erken başladı ve bebek riske girdi şu kalmadığı için sezeryan oldu yine... yine hayırlısı buymus ama benim cahilliklerimden örnek alıp yapmayın olabildiğince dinlenin doğum kısmet işi...