Kızlar günaydınnn gebelikte genital bölge için epilasyon aleti zarar lı mı bi kaç yerde öyle yazıyo bugün dr muayne m var ben şimdiye kadar jilet sürmedim sürmekte istemiyorum haliyle siz temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz
Hehe canım göğüslerin şimdiden nemleniyor, yara olmasın diye sürülüyor :) sür sür ihmal etmeKızlar @triton-x , göğüs kremi var ya lansinoh, ondan var bende ama neden sürüyorız onu?
32 den sonra sür her gece demişlerdi ben de aldım ama sürmeyi unutuyorum bi de neden sürdüğümüzü bilmiyorum :)
Canim urfa nin genelinde ufak sinekler var bu sene beyaz renkte annem mustafa hamza için pencere kapı kapattı hep...Of cnm bnde uyuyamıyorm kafayı yedim artk ama benm oğlan sessiz sessiz uyuyor günahını almıym ben kaşıntıdn uyuyamıyorm gecedn beri elim kolm bacağm ayağm sırf kaşınıyrm. Sanki sivrisnk var gibi bizdede hiç olmazsı ama eşimde dedi ayaklırım kaşınıyor sink olabilir diye. Kzımla okula gidcm bugün akşama kadar bu uykusuzlkla nasıl dayanacm hiç bilmiyrm
Evet sadece Selim olacak, çok dediler Yavuz Selim olsun diye ama Yavuz ismine cesaret edemedik biz baya hareketli oluyorlar diyeBenim büyük oglusumun adı yavuz Selim teyzesi siz tek Selim mi koyacaksınız
Evet benim de hatta sarı gibi oluyor ama koku falan yok bakalım bugün tahlil olurAkıntı bende de çok ya
Allah razı olsun canım :) cumlemizinkini inşallah :)Gunaydin kizlar
Benim minnos kasiklarima tekme atiyir doguruyorum sandim bi ara
Bugun kontrolum var cati muayenesi vs..
dualarinizi bekliyorum
MarV-el sen tavsiye yazinca heyecanlandim ya canim allah yavrucugunu sana bagislasin
Tüy Dökücü kremler önerilmiyor diye biliyorum ama kesinlikle can sıkıyor göremiyoruz da eldivenle alıp kalanı makineyle alayım diyorum ama baş aşağıdaysa korkar mı kiGünaydın canım benimde bugün kontrolüm var valla hiç göremiyorum artık krem kullandım artık ne kadar iyi oldu bilemiyorum ama çok can sıkıcı bir durum
Hem çok hızlı çıkıyo hemde güçlendiriyor ağdayla yapabildim 7. Aya kadar ama artık görmüyorum :/ sen nasıl yapabiliyorsun canım zor olmuyo muBen ağda ile yapıyorum canım sonuçta jiletle iki günde tekrar çıkıyor
Ayy inşallah canım bende yettigini umuyorum ama emin olmadığım için endişem var :) dediğini deneyeyim inşallah icebilirim :)Günaydın ben bu saat oldu hala uyuyamadım kız içerde hiç durmuyor hatta 1 saNiye bile durmuyor bide Can'ımı öyle yakıyor ki uyumak mümkün değil.
Benim kız geceleri hiç uyumayacak anlaşılan yandım ki ne yandım.
Cnm bu arada hayırlı olsun ben daha yeni görüyorum oğluş günde 7 8 bez ıslatıyorsa sütün yetiyordur. Bi de eğer arttırmak istersen rezene çayı baya iyi geliyor hem bebişi de rahatlatıyor
Estağfurullah canım ne tecrübesi :) sadece annemden öğrendiklerim var :) amin canım hepimize nasip etsin insallah :)Canim ne guzel bir ayi atlattiniz. Sen bizlere umut oldun. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin yavrunu. Firsat buldukca bizlerle de tecrube ve nasihatlarini paylas ki biz tecrubesiz annelerin buna cok ihtiyaci var.
canım bende aynı durumda 7. aya kadar kendim yapabildim sonra önümde ki top izin vermedi :) yaa kuaför ya da kız kardeşim bende tercihi kız kardeşimden yana kullandımHem çok hızlı çıkıyo hemde güçlendiriyor ağdayla yapabildim 7. Aya kadar ama artık görmüyorum :/ sen nasıl yapabiliyorsun canım zor olmuyo mu
Benim baya aşağıda canim dr ilk gunden itibaren aşağıda taşıyorsun dediTüy Dökücü kremler önerilmiyor diye biliyorum ama kesinlikle can sıkıyor göremiyoruz da eldivenle alıp kalanı makineyle alayım diyorum ama baş aşağıdaysa korkar mı ki
günaydın kızlar 15 gün sonra işe geldim benim için zor olacak , geceleri uyuyamyorum evdeyken geç saate kadar yatakdaydım şimdi ayaktayım ve uykum geliyor. Kasıklarım ve belimde ağrıyor bakalım bu hafta nasıl geçecek
canım benim son haftam inş. dayanabilirsem 3 ya da 2 gün izinm var alabilirsem onlarıda alıp haftayı tamamlamak istiyorum ondan sonra da bebişi beklicem gerçi ben şimdi de bekliyorum biliyorum hamileliğimi çok özleyeceğim ama bebeğime de bir an önce kavuşmak istiyorum sağlık sıhhatle senin de haftaya son herhalde inş kolay atlatırız bu haftalarıcanım bende işe geldim uyku halindeyim sorma banada zor geldi kiii dün akşam yorgundum diye erkenden uyumuşum. ne kadar kaldı izne çıkmana canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?