2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Ben ağda ile yapıyorum canım sonuçta jiletle iki günde tekrar çıkıyor

günaydın kızlar iyi haftalar herkese. yazıların hepsini okuyamadım, doğum yapanları biliyorum zaten face grubundan. ben ordan daha aktif takip edebiliyorum, telefondan girebiliyorum evde sadece. kızımla biz iyiyiz işe geldik şimdilik bi sıkıntımız yok çok şükür ama karnım çok sert 2 gündür. aşağıya doğru baskı yapıyo artık

Kızlar @triton-x , göğüs kremi var ya lansinoh, ondan var bende ama neden sürüyorız onu?
32 den sonra sür her gece demişlerdi ben de aldım ama sürmeyi unutuyorum bi de neden sürdüğümüzü bilmiyorum :)
Hehe canım göğüslerin şimdiden nemleniyor, yara olmasın diye sürülüyor :) sür sür ihmal etme

Canim urfa nin genelinde ufak sinekler var bu sene beyaz renkte annem mustafa hamza için pencere kapı kapattı hep...

Benim büyük oglusumun adı yavuz Selim teyzesi siz tek Selim mi koyacaksınız
Evet sadece Selim olacak, çok dediler Yavuz Selim olsun diye ama Yavuz ismine cesaret edemedik biz baya hareketli oluyorlar diye
bide çift isim koyanlar baktık hiç ikisini kullanmıyor
Akıntı bende de çok ya
Evet benim de hatta sarı gibi oluyor ama koku falan yok bakalım bugün tahlil olur

Gunaydin kizlar
Benim minnos kasiklarima tekme atiyir doguruyorum sandim bi ara
Bugun kontrolum var cati muayenesi vs..
dualarinizi bekliyorum

MarV-el sen tavsiye yazinca heyecanlandim ya canim allah yavrucugunu sana bagislasin
Allah razı olsun canım :) cumlemizinkini inşallah :)

Günaydın canım benimde bugün kontrolüm var valla hiç göremiyorum artık krem kullandım artık ne kadar iyi oldu bilemiyorum ama çok can sıkıcı bir durum
Tüy Dökücü kremler önerilmiyor diye biliyorum ama kesinlikle can sıkıyor göremiyoruz da eldivenle alıp kalanı makineyle alayım diyorum ama baş aşağıdaysa korkar mı ki

Ayy inşallah canım bende yettigini umuyorum ama emin olmadığım için endişem var :) dediğini deneyeyim inşallah icebilirim :)

Canim ne guzel bir ayi atlattiniz. Sen bizlere umut oldun. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin yavrunu. Firsat buldukca bizlerle de tecrube ve nasihatlarini paylas ki biz tecrubesiz annelerin buna cok ihtiyaci var.
Estağfurullah canım ne tecrübesi :) sadece annemden öğrendiklerim var :) amin canım hepimize nasip etsin insallah :)

Hem çok hızlı çıkıyo hemde güçlendiriyor ağdayla yapabildim 7. Aya kadar ama artık görmüyorum :/ sen nasıl yapabiliyorsun canım zor olmuyo mu
canım bende aynı durumda 7. aya kadar kendim yapabildim sonra önümde ki top izin vermedi :) yaa kuaför ya da kız kardeşim bende tercihi kız kardeşimden yana kullandım

Tüy Dökücü kremler önerilmiyor diye biliyorum ama kesinlikle can sıkıyor göremiyoruz da eldivenle alıp kalanı makineyle alayım diyorum ama baş aşağıdaysa korkar mı ki
Benim baya aşağıda canim dr ilk gunden itibaren aşağıda taşıyorsun dedi
Ben eldivenle aldim
Ama ara ara kalkip yurudun ki yavrumun canı acilmasin
Dikkat et kendine

canım bende işe geldim uyku halindeyim sorma banada zor geldi kiii dün akşam yorgundum diye erkenden uyumuşum. ne kadar kaldı izne çıkmana canım?

Cok heyecanlandim çatı muayenesi yapacak diye ama acil bi tlf geldi
Sezeryana girmesi gerekti o yüzden gitti:)))
Haftaya kaldi

canım bende işe geldim uyku halindeyim sorma banada zor geldi kiii dün akşam yorgundum diye erkenden uyumuşum. ne kadar kaldı izne çıkmana canım?
canım benim son haftam inş. dayanabilirsem 3 ya da 2 gün izinm var alabilirsem onlarıda alıp haftayı tamamlamak istiyorum ondan sonra da bebişi beklicem gerçi ben şimdi de bekliyorum biliyorum hamileliğimi çok özleyeceğim ama bebeğime de bir an önce kavuşmak istiyorum sağlık sıhhatle senin de haftaya son herhalde inş kolay atlatırız bu haftaları

Kızlar bgn kontrolümüz vardı ... Boyumuz 49 kilomuz 3.100 gr olmuş , normalde 10 gün önden gidiyordu gelişimi , şimdi daha normale dönmüş çok şükür ... Aynı dikkate dvm Dedi doktor Haftaya çatı muayenesi var , onun için çok heyecanlıyım , Nasıl olacak falan diye... Bide bugün çalışamaz raporumu da aldım artık izne çıktım Bide Bnm karnımın şekli bazen çok değişiyordu , tümsek falan oluyordu bi tarafı , doktora o kısımda neyi var ki o kadar belirgin oluyor diye sordum , o da onlar kasılmalar Dedi , bi yaşıma daha girdim Bebek pozisyonunu almış başı aşağıdaymış , artık hazırlığınızı tamamlayın Dedi doktor , o öyle deyince doğum hakkaten yaklaşıyor diye ayrı heyecan yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…