maşallah bebişineKızlar bgn kontrolümüz vardı ... Boyumuz 49 kilomuz 3.100 gr olmuş , normalde 10 gün önden gidiyordu gelişimi , şimdi daha normale dönmüş çok şükür ... Aynı dikkate dvm Dedi doktorHaftaya çatı muayenesi var , onun için çok heyecanlıyım , Nasıl olacak falan diye... Bide bugün çalışamaz raporumu da aldım artık izne çıktım Bide Bnm karnımın şekli bazen çok değişiyordu , tümsek falan oluyordu bi tarafı , doktora o kısımda neyi var ki o kadar belirgin oluyor diye sordum , o da onlar kasılmalar Dedi , bi yaşıma daha girdim Bebek pozisyonunu almış başı aşağıdaymış , artık hazırlığınızı tamamlayın Dedi doktor , o öyle deyince doğum hakkaten yaklaşıyor diye ayrı heyecan yaptım
Biz ikisini hiç ayirmadik beraber söylüyoruz ama evet canım çok çok çok hareketli yani aşırı maşallah zekası da çok yaptıklarına ağzımız açık baktık hep çok yoruyor ama beni yavuz Selim :)Evet sadece Selim olacak, çok dediler Yavuz Selim olsun diye ama Yavuz ismine cesaret edemedik biz baya hareketli oluyorlar diye
bide çift isim koyanlar baktık hiç ikisini kullanmıyor
Evet benim de hatta sarı gibi oluyor ama koku falan yok bakalım bugün tahlil olur
canım benim son haftam inş. dayanabilirsem 3 ya da 2 gün izinm var alabilirsem onlarıda alıp haftayı tamamlamak istiyorum ondan sonra da bebişi beklicem gerçi ben şimdi de bekliyorum biliyorum hamileliğimi çok özleyeceğim ama bebeğime de bir an önce kavuşmak istiyorum sağlık sıhhatle senin de haftaya son herhalde inş kolay atlatırız bu haftaları
Kizlar ara ara takip ediyorum ilk defa yaziyorum 35+3 haftalik hamileyim de yuruyusu doktorum yeni onerdi siz neler yaptiniz birde hurma yiyor musunuz yas hurma onerenlerde var . Rabbim bebislerimize saglikla kavusmayi nasip etsin hepimize
Hurmayı günde kaç tane yemek lazım acaba bişey dedi mi ebe ?Cnm hurmayı Bnm eğitim aldığım ebe 37 den sonra önermişti ... Bana da doktorum 30 lardan sonra hep yürüyüş Dedi bide karbonhidrat çok tüketme demişti ve diyor hala
6 tane demişti ....Hurmayı günde kaç tane yemek lazım acaba bişey dedi mi ebe ?
suyum değilmiş o altına kaçırmışım sanırımheramora canım dr dan çıkınca haber ver. Benimde bazen akıntım çok oluyor, günde 2 kere çamaşır değiştiriyorum.
canım normalde 38. Haftaya denk geliyor benim çalışamaz raporu ama bende sen gibiKızlar bgn kontrolümüz vardı ... Boyumuz 49 kilomuz 3.100 gr olmuş , normalde 10 gün önden gidiyordu gelişimi , şimdi daha normale dönmüş çok şükür ... Aynı dikkate dvm Dedi doktorHaftaya çatı muayenesi var , onun için çok heyecanlıyım , Nasıl olacak falan diye... Bide bugün çalışamaz raporumu da aldım artık izne çıktım Bide Bnm karnımın şekli bazen çok değişiyordu , tümsek falan oluyordu bi tarafı , doktora o kısımda neyi var ki o kadar belirgin oluyor diye sordum , o da onlar kasılmalar Dedi , bi yaşıma daha girdim Bebek pozisyonunu almış başı aşağıdaymış , artık hazırlığınızı tamamlayın Dedi doktor , o öyle deyince doğum hakkaten yaklaşıyor diye ayrı heyecan yaptım
Valla bilemiyorum canım ben daha önce ağda kullanıyordum malum gormemeye başlayınca kullandım krem bilmiyorum herhangi bir sıkıntı çıkmadı amaTüy Dökücü kremler önerilmiyor diye biliyorum ama kesinlikle can sıkıyor göremiyoruz da eldivenle alıp kalanı makineyle alayım diyorum ama baş aşağıdaysa korkar mı ki
Pek emin değilim canm ama eşimde kaşınınca öyle düşündm inşllh sivrisnektndrCanim sinek oldugundan emin misin?
Aman diyim dikkat et karaciger enzimleri yukselince kasinti olabiliyor cunku
Evet cnm ilk kez oldu ama şimdi bir şey yok artk bakalm bu gecede olursa yarn muhakkak doktora giderm. Emzimler gebelkten yülselirmiki acabaGunaydin uykusuz anneler:)
Canim Allah korusun karaciğer enzimlerinde yükselme olmasin
İlk kez mi oldu kaşınma
Haklsn cnm bizde hiç olmazdı ama bende şaştm kaldm sıcaktn kapı pencerede kapatımıyorum kiCanim urfa nin genelinde ufak sinekler var bu sene beyaz renkte annem mustafa hamza için pencere kapı kapattı hep...
İyi düşünelim iyi olsun insaallah sadece sinektendirEvet cnm ilk kez oldu ama şimdi bir şey yok artk bakalm bu gecede olursa yarn muhakkak doktora giderm. Emzimler gebelkten yülselirmiki acaba
Sende saol cnm ne demk ben teşekkür ederimAynen her zaman konusabiliriz. Sağol canım desteğin için çok teşekkür ederim :)
Nasıl bir karış çıkıyor onun altında dmk istediğini anlayamadm cnm. Yani göğsünle karnın arasınamı bir karış el sığıyorYok canım inmedi sadece bir karış çıkıyor onun altında dört parmak daha kAlmalı
Ay allah korusn yaaa;(( aşırı kaşınıyordm dün gece sabaha kadar uyuyamadm ama şimdi kaşıntı yok anlamadm ki bendeİyi düşünelim iyi olsun insaallah sadece sinektendir
Evet hatta Allah korusun anneyi zehirleme riskinden dolayı bebeği beklemiyorlardı içerde.
Avuç ici ayak altı falan kasiniyor çoğunlukla yada bazen tüm vucut
Valla bilemiyorum canım ben daha önce ağda kullanıyordum malum gormemeye başlayınca kullandım krem bilmiyorum herhangi bir sıkıntı çıkmadı ama
Teşekkürler canim .Rabbim Her darlığın ardından bi genişlik veriyo..yeter ki kalbini ondan ayırma.çok zor günler atlattık. Ölümlerden döndük. Sabrettik. .Allahım yardım etti.A AslihanBatuhan canım saglikla al kucagina insallah... moralini yüksek tut süt için canım. ..
ayy canım hadi tüm aile gözünüz aydın bu minik biraz yordu annesini ama eminin onun cennet kokusuna değmiştir,Teşekkürler canim .Rabbim Her darlığın ardından bi genişlik veriyo..yeter ki kalbini ondan ayırma.çok zor günler atlattık. Ölümlerden döndük. Sabrettik. .Allahım yardım etti.
Biz bugün taburcu oldukkkk. Çok şükür ..çok mutluyum..bebegim de ben de iyiyim..Rabbim tüm bebeklere sağlık sıhhat versin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?