2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
maşallah bebişine benimde kontrolüm yarin bakalım bizim minnoş ne alemde çok da özledim paşayıda

Biz ikisini hiç ayirmadik beraber söylüyoruz ama evet canım çok çok çok hareketli yani aşırı maşallah zekası da çok yaptıklarına ağzımız açık baktık hep çok yoruyor ama beni yavuz Selim :)

bende dayanamadığım noktada kadın doğum harici rapor alırım diye düşünüyorum öyle idare ederim haftaya kadar. 4 ekim salı son benimde ama bu haftanın durumuna göre erkene çekebilirim tahminen

Kizlar ara ara takip ediyorum ilk defa yaziyorum 35+3 haftalik hamileyim de yuruyusu doktorum yeni onerdi siz neler yaptiniz birde hurma yiyor musunuz yas hurma onerenlerde var . Rabbim bebislerimize saglikla kavusmayi nasip etsin hepimize

Cnm hurmayı Bnm eğitim aldığım ebe 37 den sonra önermişti ... Bana da doktorum 30 lardan sonra hep yürüyüş Dedi bide karbonhidrat çok tüketme demişti ve diyor hala

Hurmayı günde kaç tane yemek lazım acaba bişey dedi mi ebe ?
6 tane demişti ....
Sonra cnm 37 den sonra ya eczanelerde satılan E vitamini kapsülleriyle yada hakiki zeytinyağıyla sabah-öğle-akşam 5 er dakika göğüs uçlarına masaj yapın demişti.
Ayrıca yine 37 den sonra günde 2 dilim ananas yememizi önerdi . Sonra 37-38 . haftalar arası günde 2 bardak ahududu çayı , 38 den sonra da 3 bardağa çıkarabilirsiniz çayı demişti

canım normalde 38. Haftaya denk geliyor benim çalışamaz raporu ama bende sen gibi
Bi hafta erken mi alsam diyorum kararsızm. Çocuklarla ilgilenmeye takatim olr mu ki haftaya..

Tüy Dökücü kremler önerilmiyor diye biliyorum ama kesinlikle can sıkıyor göremiyoruz da eldivenle alıp kalanı makineyle alayım diyorum ama baş aşağıdaysa korkar mı ki
Valla bilemiyorum canım ben daha önce ağda kullanıyordum malum gormemeye başlayınca kullandım krem bilmiyorum herhangi bir sıkıntı çıkmadı ama

Gunaydin uykusuz anneler:)
Canim Allah korusun karaciğer enzimlerinde yükselme olmasin
İlk kez mi oldu kaşınma
Evet cnm ilk kez oldu ama şimdi bir şey yok artk bakalm bu gecede olursa yarn muhakkak doktora giderm. Emzimler gebelkten yülselirmiki acaba

Evet cnm ilk kez oldu ama şimdi bir şey yok artk bakalm bu gecede olursa yarn muhakkak doktora giderm. Emzimler gebelkten yülselirmiki acaba
İyi düşünelim iyi olsun insaallah sadece sinektendir
Evet hatta Allah korusun anneyi zehirleme riskinden dolayı bebeği beklemiyorlardı içerde.
Avuç ici ayak altı falan kasiniyor çoğunlukla yada bazen tüm vucut

İyi düşünelim iyi olsun insaallah sadece sinektendir
Evet hatta Allah korusun anneyi zehirleme riskinden dolayı bebeği beklemiyorlardı içerde.
Avuç ici ayak altı falan kasiniyor çoğunlukla yada bazen tüm vucut
Ay allah korusn yaaa;(( aşırı kaşınıyordm dün gece sabaha kadar uyuyamadm ama şimdi kaşıntı yok anlamadm ki bende

Selamlar hanımlar uzun tatilden sonra bugun calismak o kadar zor geldi ki anlatamam..ben gunde 1 tane hurma yiyorum.37.haftalarda falan medine hurmasinin tazesinden gunde 3 tane tuketecegim oğlumda oyle yapmistim bunda da oyle yapacagim

Valla bilemiyorum canım ben daha önce ağda kullanıyordum malum gormemeye başlayınca kullandım krem bilmiyorum herhangi bir sıkıntı çıkmadı ama

canım hamilelikte önermiyorlar kremleri içeriklerinden dolayı sen bi doktoruna söyle istersen kullandım bilmeden falan diye. bende görmüyorum ama en baştan beri hep jilet kullanıyorum. ayna koyabilirsin karşına işe yarayabilir. ben el yordamıyla anlıyorum nereyi alıp almadığımı bide alışkanlık olduğu için sıkıntı yaşamadım şükür ama nefes nefese kalıyorum o ayrı :)

A AslihanBatuhan canım saglikla al kucagina insallah... moralini yüksek tut süt için canım. ..
Teşekkürler canim .Rabbim Her darlığın ardından bi genişlik veriyo..yeter ki kalbini ondan ayırma.çok zor günler atlattık. Ölümlerden döndük. Sabrettik. .Allahım yardım etti.
Biz bugün taburcu oldukkkk. Çok şükür ..çok mutluyum..bebegim de ben de iyiyim..Rabbim tüm bebeklere sağlık sıhhat versin .

ayy canım hadi tüm aile gözünüz aydın bu minik biraz yordu annesini ama eminin onun cennet kokusuna değmiştir,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…