- 4 Şubat 2015
- 570
- 629
- 53
- 42
Gecicek canim gecicek.. Hepimiz yasadik bunlari ama inan cok cabuk gecicek.. Ben bi haftada tolarlandim ama daha cabuk toparlananlarda var. Ben bile inanamiorum gectigine ama gecior..Sezaryen olanlar,agrilariniz ne kadar sürede gecti? Koridorda saat basi yürüyoruz esimle ama cok ağrım var,ağlamak istiyorum.
Gazımı coktan çıkardım canım ama ameliyat yerleri inanılmaz acıyobenim 5 saate geçmişti. Ayağa da çabuk kalktım. Gazım yüzünden çok gezdik biz hastanede. Gazım geç çıktı. Sen inatla yürü, ne kdr çok yürürsen gazına faydası olur. Gaz çıktığnda kuş gibi oluyosn ztn
Hiç oyle bi bilgi vermediler canım bizeCanim gozunaydin. Sekerine baktilarmi bebegin?
Ben de aynıyım dun sezeryanın 3. Guninde eve yoladilar cok zor geldi arabaya kadar gitmek, binmek, inmek.. Gazım hemen cıktı ama rahim icindeki sancılar ve dikişler cok acıyo. Agrı kesici parol iciyorum 6 saatte bir. Dun cok agladım eve gelince yataga yatamadım oturup kalkamadım diye.Gazımı coktan çıkardım canım ama ameliyat yerleri inanılmaz acıyo
Selamlar herkese, bebegi benimki gibi memeci olan var mı? Gece hicbiyerde uyumuyo illa memedeyken uyuyup bana temas edecek. Ben cok seviyorum bu durumu ama sezeryandan dolayı hareket edemiyorum, tutamıyorum yavrumu. Bi de korkuyorum bogulur uyurken diye. Siz ne yapıyorsunuz ?
Bebek hemsiresi gelip topugundan kan alip sekerine bakior, cok uyuyorsa sekerde bisey vardir diye. Sen cagir hemsireyi soyke benceH
Hiç oyle bi bilgi vermediler canım bize
Ah canim ah.. Sen beni bi gorseydin, mahvolmustum acidan ama sana bisey diyimi, hastaneden ciktiktan sonra sadece bi iki gun yatarken aciyor hemen gecior. İnanmamistim gecicek diyenlere ama gecti bile cok sukur.. Gecicek inan bana, Rabbim Şafi ismiyle şifan olsunBen de aynıyım dun sezeryanın 3. Guninde eve yoladilar cok zor geldi arabaya kadar gitmek, binmek, inmek.. Gazım hemen cıktı ama rahim icindeki sancılar ve dikişler cok acıyo. Agrı kesici parol iciyorum 6 saatte bir. Dun cok agladım eve gelince yataga yatamadım oturup kalkamadım diye.
Ayni sekilde canim bendeBizimkinin cikmaya daha niyeti yok heralde :) daha tik yok:)
Haftya kadar dogum olmazsa suni sanciyla olcak bi stres bi stresAyni sekilde canim bende
kitabın adı ne hemen alacağım, mahallenin en mutlu bebeğinde yazılanları uygulamaya çalıştm bugün ama kısa süreli faydası oldu gerçi kitapta inatla tekrarlayn diyo ama bende inat falan kalmadı
.
Benim de oglum 11 ekimde doğdu fakat göbeği düşmedi.normal mi diye ben de düşünüyordum
bizde de var bu durum. Doktora sordum ne zaman aranırsa emzir gerekirse 24 saat emzireceksin dedi.Selamlar herkese, bebegi benimki gibi memeci olan var mı? Gece hicbiyerde uyumuyo illa memedeyken uyuyup bana temas edecek. Ben cok seviyorum bu durumu ama sezeryandan dolayı hareket edemiyorum, tutamıyorum yavrumu. Bi de korkuyorum bogulur uyurken diye. Siz ne yapıyorsunuz ?
aldım bileBebek bakım sorunlarına mucize çözümler - tracy hogg
Aynen benimki de öyle uyuyana kadar bekliyorum bide yarım saatten fazla sürüyor doyması uyumadan bekliyorum ben onu yerleştirip sonra uyuyorumSelamlar herkese, bebegi benimki gibi memeci olan var mı? Gece hicbiyerde uyumuyo illa memedeyken uyuyup bana temas edecek. Ben cok seviyorum bu durumu ama sezeryandan dolayı hareket edemiyorum, tutamıyorum yavrumu. Bi de korkuyorum bogulur uyurken diye. Siz ne yapıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?