rahat l cnım :))) güzel haberler alacaksın :))Doktor da bir yorum yapmadı. Haftaya cumartesi yine cagirdi o zaman sorarım sorun yoktur inş :)
İnşallah cnmm ikiz fikrine alışamadım henüz. Baya telaşliyim ve kaybetme korkusu başladı. İnşallah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayi nasip eder Rabbim.rahat l cnım :))) güzel haberler alacaksın :))
amin canım inşallahhhhhhİnşallah cnmm ikiz fikrine alışamadım henüz. Baya telaşliyim ve kaybetme korkusu başladı. İnşallah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayi nasip eder Rabbim.
Belim ağrıyordu, göğüs demesem de meme desem daha doğru olacak onlarda da farklılık olmuştu. Ayrıca fazla bir enerji hali. Hayırlı haberlerin olsunAy cok tesekkur ederim cok guzel bilgiler vermişsin benim sorum olucak seninde ilk haftalarda belin ağriyormuydu benim belim ve bacaklarim cok ağriyor cok korkuyorum kimyasal gebelik olur diye ?
rabbim bebişini sana bağişlasın canım :) bizi gelip bilgilendirmeniz çok kıymetli :)Belim ağrıyordu, göğüs demesem de meme desem daha doğru olacak onlarda da farklılık olmuştu. Ayrıca fazla bir enerji hali. Hayırlı haberlerin olsun
Rica ederim. Düşük tehlikesi geçene kadar kendini yorma çok istirahat et. Hareketini kısıtla ayakta çok kalma canım. Sağlıkl alırsın inşallah bebeğini kucağınabenimde biraz geride kalbini duyunca netleştirecek dr beklenen doğum tarihini
Canım bilgiler için teşekkürler o kadar iyi geldiki tüm bunları yaşamış sınra sağlıkla bebeğini kucağuna almış birini okumak şu an bende progestan ve ckexane iğne kulkanıyorum düşğk tehlikesi nedeniyle
Sağol canım. Hepimizinkini bağışlasın. Konunuzu takibe aldım. Aklınıza takılan bir şey olursa sorun. Benimde aklıma geldikçe yazarım.rabbim bebişini sana bağişlasın canım :) bizi gelip bilgilendirmeniz çok kıymetli :)
Seninle çok benziyor tarihlerimiz benimde 1 ocak sat. muhtemel dogum tarihi de aynı benim 6+1 kalp atışlarını vajinal muayenede mi duydun benim karından duyulmadı ben de gitmedim tekrar doktora. ama sağlıklı oldugunu düşünüyorum. Bir de merak ettim ultrason fotografın var ise ekler misin?31 aralik son adetim benim ve dün 6+1 dik.
Bir bebeğim 5+6.
Yani bugün 6+2 yiz. 6 bitti işte :)
Geri değil zaten de dr yumurta takibi yapmıştı adetin 14. Günü yumurtlamam grrekirken 19. Günü yumurtkadım dolayısıyla adete göre 5 gün geride ama yumurtlamaya göre zamanında :)Canım ben günü hesaplarken yumurtlamanın üzerine 14 ekleyip hesaplamıştım. Normalde reglden daha doğrusu kimyasaldan 18 gün sonra yumurtlamıştım. 4 günlük süreyi hesaba katmamıştım Ama bebeğin günü tam regl günüme uygunmuş. Yani merak etme geri değildir muhtemelen yumurtlama yada döllenmeyle alakalı bir durumdur.
Amin canımRica ederim. Düşük tehlikesi geçene kadar kendini yorma çok istirahat et. Hareketini kısıtla ayakta çok kalma canım. Sağlıkl alırsın inşallah bebeğini kucağına
Merhaba arkadaşlar, benim ilk hamileliğimden farklı seyrediyor ilkinde gebelik belirtim mide bulantısı ve göğüslerdi. bu sefer kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti ile başladı sonra kasıklar geçti şükür midem de rahat, sabahları kalktıgımda çok açmışım gbi kazınıyor ama birazcık yemek yemede zorlanıyorum o kadar, ama asıl sorun akşam yemeğine başladıgım an ki,dün de daha 3-4 kaşık aldım yemeğimden inanılmaz gaz sıkıntısı yaşamam, sabah geçiyor, eğer çıkarabilirsem rahat ama kolay kolay geçmiyor. tek sıkıntım boşaltım sistemimde diyeyim :) zaten vücudumun en hassas bölgeleri boşaltım ve sindirim sistemleridir.
Bu listeyi nasıl görürümruziyye Nursultani E erik86 eleysu K kumral06 @anka_misali kızlar sizi listeye ekledim @emelocco Esrin mine kızlar sizinde düzeltmelerinizi yaptım :)
ilk sayfadaBu listeyi nasıl görürüm
Yokmu ben kadar rahat bu rahatlik tedirgin ediyor bir yerim agrimiyor bağırsaklarim cok çalışıyor gaz sancısı var karnim yanlardan genisliyorum erken ama ilk oglumdada erken çıktı bulanti bel agridi yook maaaasallah mı desem kokuları fazla alıyorum bide çabuk yoruluyorum uykuyu seviyorum
Yazdım ya maaşallah çok rahatım, gaz dışında ve de çok yogun çlışıyorum, öğretmenim ama lsiede ve de 2 ayrı okulda cumartesi dahil çalışıyorum sürekli ayaktayım :) akşam bazen erken uyuyorum ama gün içinde çok aktifim ve normalim . bunu dert edecek değilim ilkinde dogum anında dahi kustugum için bu sefer olmamasına seviniyorum.Yokmu ben kadar rahat bu rahatlik tedirgin ediyor bir yerim agrimiyor bağırsaklarim cok çalışıyor gaz sancısı var karnim yanlardan genisliyorum erken ama ilk oglumdada erken çıktı bulanti bel agridi yook maaaasallah mı desem kokuları fazla alıyorum bide çabuk yoruluyorum uykuyu seviyorum
Karından duyduk iki bebeğimin kalp sesini de canım. Haftaya cumartesi kontrolüm var yine. İşte bizim fotomuz :)Seninle çok benziyor tarihlerimiz benimde 1 ocak sat. muhtemel dogum tarihi de aynı benim 6+1 kalp atışlarını vajinal muayenede mi duydun benim karından duyulmadı ben de gitmedim tekrar doktora. ama sağlıklı oldugunu düşünüyorum. Bir de merak ettim ultrason fotografın var ise ekler misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?