2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ay cok tesekkur ederim cok guzel bilgiler vermişsin benim sorum olucak seninde ilk haftalarda belin ağriyormuydu benim belim ve bacaklarim cok ağriyor cok korkuyorum kimyasal gebelik olur diye ?
Belim ağrıyordu, göğüs demesem de meme desem daha doğru olacak onlarda da farklılık olmuştu. Ayrıca fazla bir enerji hali. Hayırlı haberlerin olsun

Rica ederim. Düşük tehlikesi geçene kadar kendini yorma çok istirahat et. Hareketini kısıtla ayakta çok kalma canım. Sağlıkl alırsın inşallah bebeğini kucağına

31 aralik son adetim benim ve dün 6+1 dik.
Bir bebeğim 5+6.
Yani bugün 6+2 yiz. 6 bitti işte :)
Seninle çok benziyor tarihlerimiz benimde 1 ocak sat. muhtemel dogum tarihi de aynı benim 6+1 kalp atışlarını vajinal muayenede mi duydun benim karından duyulmadı ben de gitmedim tekrar doktora. ama sağlıklı oldugunu düşünüyorum. Bir de merak ettim ultrason fotografın var ise ekler misin?

Merhaba arkadaşlar, benim ilk hamileliğimden farklı seyrediyor ilkinde gebelik belirtim mide bulantısı ve göğüslerdi. bu sefer kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti ile başladı sonra kasıklar geçti şükür midem de rahat, sabahları kalktıgımda çok açmışım gbi kazınıyor ama birazcık yemek yemede zorlanıyorum o kadar, ama asıl sorun akşam yemeğine başladıgım an ki,dün de daha 3-4 kaşık aldım yemeğimden inanılmaz gaz sıkıntısı yaşamam, sabah geçiyor, eğer çıkarabilirsem rahat ama kolay kolay geçmiyor. tek sıkıntım boşaltım sistemimde diyeyim :) zaten vücudumun en hassas bölgeleri boşaltım ve sindirim sistemleridir.

Geri değil zaten de dr yumurta takibi yapmıştı adetin 14. Günü yumurtlamam grrekirken 19. Günü yumurtkadım dolayısıyla adete göre 5 gün geride ama yumurtlamaya göre zamanında :)

Rica ederim. Düşük tehlikesi geçene kadar kendini yorma çok istirahat et. Hareketini kısıtla ayakta çok kalma canım. Sağlıkl alırsın inşallah bebeğini kucağına
Amin canım

Ben de ilk hamileliğinden çok farklıyım, ilkinde iştahsızlık dışında bişeyim yoktu , şimdi arada kasık ağrısı, full mide bulantısı , halsizlik, uyku hali, Dediğin gibi sindirimle ilgili sorunlar 4 gün çıkamadığım oldu bu hafta , gaz ful var zaten gazman gibi dolanıyorum etrafta
Kusmam yok bi Elhamdülillah

Yokmu ben kadar rahat bu rahatlik tedirgin ediyor bir yerim agrimiyor bağırsaklarim cok çalışıyor gaz sancısı var karnim yanlardan genisliyorum erken ama ilk oglumdada erken çıktı bulanti bel agridi yook maaaasallah mı desem kokuları fazla alıyorum bide çabuk yoruluyorum uykuyu seviyorum pazartesi dr kontrolum var o dr karindan gormezse özel yakindogu üniversite hastanesi ne gitcem onlar para için var sa kalbi bile bulurlar sizce once hangisine gitmeliyim

Bende gaz sorunu yaşıyorum uykum çok fazla yorulup işi gücü bırakıyorum hemen yatıp uzanyorum kasım Ağrım oluyordu o da azaldı göğüslerim de falan da bişey yok ben kendimi doktora gidene kadar rahat tutmaya çalışıyorum , ilk gebeliğim de 6. Aya kadar sürekli kustum 13 kilo vermiştim şimdi hiçbir bulantı yok oğlana hamileydim o Zaman belki şimdi tam tersidir diyorum

Yazdım ya maaşallah çok rahatım, gaz dışında ve de çok yogun çlışıyorum, öğretmenim ama lsiede ve de 2 ayrı okulda cumartesi dahil çalışıyorum sürekli ayaktayım :) akşam bazen erken uyuyorum ama gün içinde çok aktifim ve normalim . bunu dert edecek değilim ilkinde dogum anında dahi kustugum için bu sefer olmamasına seviniyorum.

Karından duyduk iki bebeğimin kalp sesini de canım. Haftaya cumartesi kontrolüm var yine. İşte bizim fotomuz :)

Eklentiler

• IMG-20160212-WA0001-1.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 93
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…