2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar ben midem bulanmıyor bulanmıyor dedim kendime nazar mı ettim nedir bugün midem acayip bulanıyor cok tuhaf bir sekilde

Ewet iki oglum var 1.de 13.haftada bulanti bitti cabuk sistim 20 kg la dogurdum 2.süpriz di 8.haftada ogrendim troid çıktı kus kuus 6 ay iştah siz 49 a düştüm 68 ile dogurdum ikisinde de bel ağrısı bulanti oldu krampları da mahvetmisti hatta bebegi bilmeden başlamıştı ama bu cok farkli ama digerleri sağda hissettim bu solda yer ediyor galiba bi kalbi gorup duyay8dim bi ohh çekerim

inşallah 12. hafta civarı gecer güzelim merak etme. çoğumuz da olacak geçecek ben de ilkinde 14. haftaya kadar sürdü sonra durdu sonra tekrar başladı ve doguma kadar sürdü bulantı sonradan olmadı da mide yanması ve kusma oldu çok fenaydı

çok güzel canım allah sağlıkla yol almalarını sağlasın.
Amin cnm sağolasın hepimizin bebeklerini korusun Rabbim. :) şekilsiz değil mi biraz keseler :) fasulye gibi diyorlar ama benimkiler değil öyle. .

oyyyy canlarım benim bunlar çift yumurtamı oluyor canım keseleri ayrı olunca ?? maşallah kuzucuklara kontrolleriniz sık mı olucak
O belli değil cnm ayrı kese ama tek yumurta da olabilir ama sanmıyorum bence çift yumurta. Çünkü biri daha geç döllenmiş küçük :) haftaya tekrar kontrol. Dün ikiz telasindan pek konusamadik doktorla :)

cok heyecanlı canım tabiki konuşamaman normal kuzenimde boyle biri küçük biri büyüktü büyük olan kızdı küçüğü erkek kız daha tombul oldu her zaman 4 yaşındalar hala öyle cok tatlılar ama

inşallah cnm benim ilkinde pek bulanmamıştı sürekli yedim içtim yarım dünya olmuştum . aslında kilo almamak için bulantı iyi de dayanılmıyor işte

Yani kalbi duydun mu kalbu duysam gorsem kendisini tamam gormedim ondan ve belki cinsiyet ler farklıdır

Bende aynıyım çok umutlanıp üzülmek istemiyorum 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ya eksikse değerlerim ya olmazsa diye aklıma çok soru geliyor ama düşünmek istemiyorum benim sağ da yumurtalama var demişti doktor ayın başında sağdan hamile kaldım yani ne oluyor bilmiyorum gerçi de Ağrı'larım sol tarafta ama

Yani kalbi duydun mu kalbu duysam gorsem kendisini tamam gormedim ondan ve belki cinsiyet ler farklıdır
hayır ben gittiğimde sadece yolk sac oluşmuştu ve kese düzgündü, aslında vajinal bakılsa görünür de gitmedim ben de tekrar. içini ferah tut derim. gebelik hastalık değil ki ve de sağlıksız olan şeyi beden reddeder, merak etme sağlıkla geliyorsa zaten ne yaparsan yap doğuyor o çocuk . arkadaşım hatta akrabama, 8 ayında motorsiklet çarptı kızı şu an ilkokul 4 te :) Allah ne derse o , gerisi yalan, derim tabi ki dkkat edeceğiz, ve her gebelikte aynı şeyler olmaz bundan da emin ol okuldaki arkadaşlarımın çogu 2 çocuklu ve hep anlatırlar her biri farklı diye. benim en yakın arkadaşım son ayına kadar pastadan,, kebaba her şeyi yedi. ona hep miden hiç mi bulanmıyor ya derdim :)

Günaydın arkadaşlar. Benim gibi bir bebeğini kaybettikten sonra pıhtılaşma olmadan kan sulandirici iğne kullanan var mı?

Bende hafif pıhtılaşma var 0,600lük kullanıyorum benimde 4kimyasal bide kalp durması sonucu kayıplarım var canım inşallah bu sağlıklı olur şuan doktorda muayene sırası bekliyorum çok heyecanlıyım

Aaaa ikiziymiş...
Benim de kanda çok erken çıktı acaba ikiz mi diye düşünüyorum kanda belli oluyor mu ikiz.. İlla ultrasonda mı görünüyor.. Daha çok erken gitmişken kalp atışını da duyayım diye gitmedim daha doktora ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…