çok güzel canım allah sağlıkla yol almalarını sağlasın.Karından duyduk iki bebeğimin kalp sesini de canım. Haftaya cumartesi kontrolüm var yine. İşte bizim fotomuz :)
oyyyy canlarım benim bunlar çift yumurtamı oluyor canım keseleri ayrı olunca ?? maşallah kuzucuklara kontrolleriniz sık mı olucakKarından duyduk iki bebeğimin kalp sesini de canım. Haftaya cumartesi kontrolüm var yine. İşte bizim fotomuz :)
kızlar ben midem bulanmıyor bulanmıyor dedim kendime nazar mı ettim nedir bugün midem acayip bulanıyor cok tuhaf bir sekilde
liste 1. sayfada canım :)Bu listeyi nasıl görürüm
Ewet iki oglum var 1.de 13.haftada bulanti bitti cabuk sistim 20 kg la dogurdum 2.süpriz di 8.haftada ogrendim troid çıktı kus kuus 6 ay iştah siz 49 a düştüm 68 ile dogurdum ikisinde de bel ağrısı bulanti oldu krampları da mahvetmisti hatta bebegi bilmeden başlamıştı ama bu cok farkli ama digerleri sağda hissettim bu solda yer ediyor galiba bi kalbi gorup duyay8dim bi ohh çekerimBende gaz sorunu yaşıyorum uykum çok fazla yorulup işi gücü bırakıyorum hemen yatıp uzanyorum kasım Ağrım oluyordu o da azaldı göğüslerim de falan da bişey yok ben kendimi doktora gidene kadar rahat tutmaya çalışıyorum , ilk gebeliğim de 6. Aya kadar sürekli kustum 13 kilo vermiştim şimdi hiçbir bulantı yok oğlana hamileydim o Zaman belki şimdi tam tersidir diyorum
ay inşallah ya cok kötü bişeycanım benimde bulanmıyor :)) senin ki de inşallah bir an önce geçer :))
Amin cnm sağolasın hepimizin bebeklerini korusun Rabbim. :) şekilsiz değil mi biraz keseler :) fasulye gibi diyorlar ama benimkiler değil öyle. .çok güzel canım allah sağlıkla yol almalarını sağlasın.
O belli değil cnm ayrı kese ama tek yumurta da olabilir ama sanmıyorum bence çift yumurta. Çünkü biri daha geç döllenmiş küçük :) haftaya tekrar kontrol. Dün ikiz telasindan pek konusamadik doktorla :)oyyyy canlarım benim bunlar çift yumurtamı oluyor canım keseleri ayrı olunca ?? maşallah kuzucuklara kontrolleriniz sık mı olucak
Nerden baktı karindanmi alttan goremedimi iceri nakadar buyukki bunlar çüçük kalıyor pazartesi kopsun dananin kuyruğu hem devlet olmadı özel yapcam bu rahat rahatsız ediyorDün doktora gittim doktor bebeği göremedi haftaya tekrar gidecegim
cok heyecanlı canım tabiki konuşamaman normal kuzenimde boyle biri küçük biri büyüktü büyük olan kızdı küçüğü erkek kız daha tombul oldu her zaman 4 yaşındalar hala öyle cok tatlılar amaAmin cnm sağolasın hepimizin bebeklerini korusun Rabbim. :) şekilsiz değil mi biraz keseler :) fasulye gibi diyorlar ama benimkiler değil öyle. .
O belli değil cnm ayrı kese ama tek yumurta da olabilir ama sanmıyorum bence çift yumurta. Çünkü biri daha geç döllenmiş küçük :) haftaya tekrar kontrol. Dün ikiz telasindan pek konusamadik doktorla :)
inşallah cnm benim ilkinde pek bulanmamıştı sürekli yedim içtim yarım dünya olmuştum . aslında kilo almamak için bulantı iyi de dayanılmıyor işteinşallah 12. hafta civarı gecer güzelim merak etme. çoğumuz da olacak geçecek ben de ilkinde 14. haftaya kadar sürdü sonra durdu sonra tekrar başladı ve doguma kadar sürdü bulantı sonradan olmadı da mide yanması ve kusma oldu çok fenaydı
gozde_87 canim evet keseye bakib tahmin ediyorlar benim kk da arkadasim topikdeki tum.kizlara tahmin yapiyor coğununçu doğru çikiyor
Yani kalbi duydun mu kalbu duysam gorsem kendisini tamam gormedim ondan ve belki cinsiyet ler farklıdırYazdım ya maaşallah çok rahatım, gaz dışında ve de çok yogun çlışıyorum, öğretmenim ama lsiede ve de 2 ayrı okulda cumartesi dahil çalışıyorum sürekli ayaktayım :) akşam bazen erken uyuyorum ama gün içinde çok aktifim ve normalim . bunu dert edecek değilim ilkinde dogum anında dahi kustugum için bu sefer olmamasına seviniyorum.
Ewet iki oglum var 1.de 13.haftada bulanti bitti cabuk sistim 20 kg la dogurdum 2.süpriz di 8.haftada ogrendim troid çıktı kus kuus 6 ay iştah siz 49 a düştüm 68 ile dogurdum ikisinde de bel ağrısı bulanti oldu krampları da mahvetmisti hatta bebegi bilmeden başlamıştı ama bu cok farkli ama digerleri sağda hissettim bu solda yer ediyor galiba bi kalbi gorup duyay8dim bi ohh çekerim
Amin cnm sağolasın hepimizin bebeklerini korusun Rabbim. :) şekilsiz değil mi biraz keseler :) fasulye gibi diyorlar ama benimkiler değil öyle. .
evet şekilsz değiller aslında, karından bakıldıgında nefes alıp verirken bile şekli değişiyor keselerin , benim yuvarlak hali yakalamak için baya gezindi karnımda :)
hayır ben gittiğimde sadece yolk sac oluşmuştu ve kese düzgündü, aslında vajinal bakılsa görünür de gitmedim ben de tekrar. içini ferah tut derim. gebelik hastalık değil ki ve de sağlıksız olan şeyi beden reddeder, merak etme sağlıkla geliyorsa zaten ne yaparsan yap doğuyor o çocuk . arkadaşım hatta akrabama, 8 ayında motorsiklet çarptı kızı şu an ilkokul 4 te :) Allah ne derse o , gerisi yalan, derim tabi ki dkkat edeceğiz, ve her gebelikte aynı şeyler olmaz bundan da emin ol okuldaki arkadaşlarımın çogu 2 çocuklu ve hep anlatırlar her biri farklı diye. benim en yakın arkadaşım son ayına kadar pastadan,, kebaba her şeyi yedi. ona hep miden hiç mi bulanmıyor ya derdim :)Yani kalbi duydun mu kalbu duysam gorsem kendisini tamam gormedim ondan ve belki cinsiyet ler farklıdır
Alttan bakacaktır istemedim doktor.erkekti ya devlete gitmiştim haftaya tekrar bakalimNerden baktı karindanmi alttan goremedimi iceri nakadar buyukki bunlar çüçük kalıyor pazartesi kopsun dananin kuyruğu hem devlet olmadı özel yapcam bu rahat rahatsız ediyor
Günaydın arkadaşlar. Benim gibi bir bebeğini kaybettikten sonra pıhtılaşma olmadan kan sulandirici iğne kullanan var mı?
Amin cnm sağolasın hepimizin bebeklerini korusun Rabbim. :) şekilsiz değil mi biraz keseler :) fasulye gibi diyorlar ama benimkiler değil öyle. .
O belli değil cnm ayrı kese ama tek yumurta da olabilir ama sanmıyorum bence çift yumurta. Çünkü biri daha geç döllenmiş küçük :) haftaya tekrar kontrol. Dün ikiz telasindan pek konusamadik doktorla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?