2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Günaydın hanımlar..
Günaydın derken yeni uyanmadık ancak yazıyorum. 10.30 da uyandım. Kahvaltı yaptık. Sofrayı topladım yine uykum geldi.
Çok miskinim. Dünya kadar isim var. Uyumak istemiyorum artık.
Bir de tiroit ilacını almayı unuttum acıkınca alsam olur mu ki..

kahvalti yapabildiysen ne mutlu bulantidan basim kalkmiyo bide bas donmesi benim fasulye basladi zorlamaya

kahvalti yapabildiysen ne mutlu bulantidan basim kalkmiyo bide bas donmesi benim fasulye basladi zorlamaya
Canım ya çok zordur eminim. Benim çok hafif bulanıyor. Oğlumda hiç yoktu. Yedikten sonra bulanıyor. Allah yardımcın olsun.

Canım merhaba benimde tiroidim var hipotiroid mi senin? Hangi ilacı kullanıyorsun?

Aşkolsun herkes var bir ben yokum( neden?

Canım merhaba benimde tiroidim var hipotiroid mi senin? Hangi ilacı kullanıyorsun?
Canım euthyrox diye bir ilaç. Hamilelik tahlillerinde öğrendik. Aslında normal değerler içinde benimki. 2.7 cikmis da doktor 2 ila 2.5 arasında olmasını öngörüyoruz hamilelikte dediği için başladık.25 mg. Kullanıyorum zaten düşük Doz. Öncesinde yoktu böyle bir problemim. Hipotiroid olup olmadığını bilmiyorum. Açıkçası çok bilgim de yok. Doktor başla dedi başladım. Senin nasıl?

Bir bebeğimi temmuz ayında kaybettikten sonra şu an 4 haftalık hamileyim.
Bugün doktora gittim 3.9 mmlik ufacık bir nokta gördü.haftaya tekrar gidicem.
Önceki gebeliğim yüzünden psikolojim o kadar bozuldu ki hep bir olumsuzluk içindeyim,Allah bu sefer kucağıma/kucağımıza sağlıkla azadan noksansız almayı nasip etsin.

amin canım inşallahhh :) hayırlı olsun şimdidenn

Canım benim de 4+5 de 3.7 mm di. Senin tam olarak günün ne? Senin değerini görünce içim rahatladı biraz.

İnşallah cnm nasıl geçti muayene :)
Cnm kesin bilmiyorum ama benim adet günümden 4 gün sonra değerim 6000 di. İlk gittik 4+3 tek kese göründü. Dün iki kese 6+1 de :)

Amin canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Güzel düşünelim güzel olsun. Hepsi aynı olacak diye birşey yok. Gönlünü ferah tut.

Oylemi ne güzel canm o grubu. Çok takip ettim ama yazmadım hiç
Ben birkaç kez yazma teşebbüsünde bulundum ama sayfalar çok hızlı ilerlediğinden kimse cevap vermiyodu:) ben de sessiz sessiz takip ettim. Görünce duygulandım. Eylül bebekleri büyümüş, annelerin kimi ikinciyi doğurmuş kimi hamile. Zaman su gibi akmış gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…