- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Sizinde mi ikiz ne güzel :) benim bir bebeğim diğerine göre daha küçük. .. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alirizkızlarrr bugün bende keseleri gördüm 2 tane biri birazcık minnak diğerinden ama fasulye gibiydiler sanki ya büyük olan azıcık daha yuvarlakımsıydı ama diğeri aynı fasulye gibiydi
Canım ben günü hesaplarken yumurtlamanın üzerine 14 ekleyip hesaplamıştım. Normalde reglden daha doğrusu kimyasaldan 18 gün sonra yumurtlamıştım. 4 günlük süreyi hesaba katmamıştım Ama bebeğin günü tam regl günüme uygunmuş. Yani merak etme geri değildir muhtemelen yumurtlama yada döllenmeyle alakalı bir durumdur.benimde biraz geride kalbini duyunca netleştirecek dr beklenen doğum tarihini
Canım bilgiler için teşekkürler o kadar iyi geldiki tüm bunları yaşamış sınra sağlıkla bebeğini kucağuna almış birini okumak şu an bende progestan ve ckexane iğne kulkanıyorum düşğk tehlikesi nedeniyle
bende pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyoruz test yaptırmadık ama her ihtimale karşı cor aspirin kullanıyorum doktorum verdiGünaydın arkadaşlar. Benim gibi bir bebeğini kaybettikten sonra pıhtılaşma olmadan kan sulandirici iğne kullanan var mı?
Amin cnm inşallahCanım benimde sat 5 ocaktı 4,5 haftalıkken gittim kese göründü önümüzdeki hafta kalp atışı için gideceğim inşAllah duyarızz bebişlerimizide görürüz
Canım ben de kullanıyorum ama doktor riske atmayalım dedi dün ve iğne verdi. Dün ilki bugün ikinci İğnemi yapıcam.bende pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyoruz test yaptırmadık ama her ihtimale karşı cor aspirin kullanıyorum doktorum verdi
Canım ben de kullanıyorum ama doktor riske atmayalım dedi dün ve iğne verdi. Dün ilki bugün ikinci İğnemi yapıcam.
Coraspin progestan ve iğne. Rabbim bebeklerimizi korusun ins.
31 aralik son adetim benim ve dün 6+1 dik.amin canım inşallah ben 7 haftalık diye hesaplıyordum ama doktor dün 6+2 dedi :)
anladım canım ama bu hafta hesabı biraz garip yinede :) son adetim 26.12.2015 ama bebeğim 6+2 :))31 aralik son adetim benim ve dün 6+1 dik.
Bir bebeğim 5+6.
Yani bugün 6+2 yiz. 6 bitti işte :)
Benimde ayni canim ya biri digerinden 1 gun daha kucukmus. Insallah o da guzelce gelisir. 2 hafta sonra kalp atiai icin gidicem siz duydunuz mu kalp atislariniSizinde mi ikiz ne güzel :) benim bir bebeğim diğerine göre daha küçük. .. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz
Canim bende kan sulandırıcı igne kullaniyorum hergunGünaydın arkadaşlar. Benim gibi bir bebeğini kaybettikten sonra pıhtılaşma olmadan kan sulandirici iğne kullanan var mı?
Ay bilmiyorum ki :) yakalar gününü sanırım bebısler daha çok minnak laranladım canım ama bu hafta hesabı biraz garip yinede :) son adetim 26.12.2015 ama bebeğim 6+2 :))
Benimde ayni canim ya biri digerinden 1 gun daha kucukmus. Insallah o da guzelce gelisir. 2 hafta sonra kalp atiai icin gidicem siz duydunuz mu kalp atislarini
Canım kaç haftalık senin benim biri 6+1 biri 5+6 idi dün. Biri 1 gun küçük. Kalp atışlarını da duyduk çok şükür ama küçüğün biraz yavaş o korkuttu beni ama Dr bişi demedi. Sen pıhtılaşma testi yaptırdın mı? Doktor iğne neden verdi canım?Canim bende kan sulandırıcı igne kullaniyorum hergun
Ay bilmiyorum ki :) yakalar gününü sanırım bebısler daha çok minnak lar
Canım kaç haftalık senin benim biri 6+1 biri 5+6 idi dün. Biri 1 gun küçük. Kalp atışlarını da duyduk çok şükür ama küçüğün biraz yavaş o korkuttu beni ama Dr bişi demedi. Sen pıhtılaşma testi yaptırdın mı? Doktor iğne neden verdi canım?
Kese 6mm değil mi çünkü benim bebeklerim biri 3.8 biri 2.7 mm ya da ikizler diye mi küçükler acaba :)aynen canım daha çok minik :) seninkiler de tabi :)) 6 mm dedi boyuna doktorum 26 sında tekrar randevum var :)
kese 10 gün önce 8 mm di canım zaten bebeğimin boyu senin ki ikiz oldugu için bence korkma sakın rabbim koruyor bebeklerimiziKese 6mm değil mi çünkü benim bebeklerim biri 3.8 biri 2.7 mm ya da ikizler diye mi küçükler acaba :)
Canim benim tup bebek tedavisi o yuzden igneyi ilk gunden beri kullaniyorum. Test yaptirmadim. Benim dun biri 5+1 digeri tam 5hafta idi. Kalp atisi icin erkendi sanirim 10 gun sonra dedi ama ben stres olmamak icin 2 hafta sonraya randevu aldim net olarak duyulsun diye.Ay bilmiyorum ki :) yakalar gününü sanırım bebısler daha çok minnak lar
Canım kaç haftalık senin benim biri 6+1 biri 5+6 idi dün. Biri 1 gun küçük. Kalp atışlarını da duyduk çok şükür ama küçüğün biraz yavaş o korkuttu beni ama Dr bişi demedi. Sen pıhtılaşma testi yaptırdın mı? Doktor iğne neden verdi canım?
Telaş yaptım şimdi :) ikiz diye sanırımkese 10 gün önce 8 mm di canım zaten bebeğimin boyu senin ki ikiz oldugu için bence korkma sakın rabbim koruyor bebeklerimizi
Mide bulantısı başladı ve kalp atışı duyuldu 6+1 de. Küçük olan korkutuyor beni. Gittiğinde boyları ne kadar olmuş yazarsın değil mi? İkiz diye küçük benim bebısler herhalde ...Canim benim tup bebek tedavisi o yuzden igneyi ilk gunden beri kullaniyorum. Test yaptirmadim. Benim dun biri 5+1 digeri tam 5hafta idi. Kalp atisi icin erkendi sanirim 10 gun sonra dedi ama ben stres olmamak icin 2 hafta sonraya randevu aldim net olarak duyulsun diye.
Telaş yaptım şimdi :) ikiz diye sanırım
Mide bulantısı başladı ve kalp atışı duyuldu 6+1 de. Küçük olan korkutuyor beni. Gittiğinde boyları ne kadar olmuş yazarsın değil mi? İkiz diye küçük benim bebısler herhalde ...
Doktor da bir yorum yapmadı. Haftaya cumartesi yine cagirdi o zaman sorarım sorun yoktur inş :)evet canım ikiz olduğu için öyledir korkma bence onlar dah gelişecek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?