2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlarrr bugün bende keseleri gördüm 2 tane biri birazcık minnak diğerinden ama fasulye gibiydiler sanki ya büyük olan azıcık daha yuvarlakımsıydı ama diğeri aynı fasulye gibiydi
Sizinde mi ikiz ne güzel :) benim bir bebeğim diğerine göre daha küçük. .. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz

Canım ben günü hesaplarken yumurtlamanın üzerine 14 ekleyip hesaplamıştım. Normalde reglden daha doğrusu kimyasaldan 18 gün sonra yumurtlamıştım. 4 günlük süreyi hesaba katmamıştım Ama bebeğin günü tam regl günüme uygunmuş. Yani merak etme geri değildir muhtemelen yumurtlama yada döllenmeyle alakalı bir durumdur.

Günaydın arkadaşlar. Benim gibi bir bebeğini kaybettikten sonra pıhtılaşma olmadan kan sulandirici iğne kullanan var mı?

bende pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyoruz test yaptırmadık ama her ihtimale karşı cor aspirin kullanıyorum doktorum verdi
Canım ben de kullanıyorum ama doktor riske atmayalım dedi dün ve iğne verdi. Dün ilki bugün ikinci İğnemi yapıcam.
Coraspin progestan ve iğne. Rabbim bebeklerimizi korusun ins.

Sizinde mi ikiz ne güzel :) benim bir bebeğim diğerine göre daha küçük. .. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz
Benimde ayni canim ya biri digerinden 1 gun daha kucukmus. Insallah o da guzelce gelisir. 2 hafta sonra kalp atiai icin gidicem siz duydunuz mu kalp atislarini

anladım canım ama bu hafta hesabı biraz garip yinede :) son adetim 26.12.2015 ama bebeğim 6+2 :))
Ay bilmiyorum ki :) yakalar gününü sanırım bebısler daha çok minnak lar

Benimde ayni canim ya biri digerinden 1 gun daha kucukmus. Insallah o da guzelce gelisir. 2 hafta sonra kalp atiai icin gidicem siz duydunuz mu kalp atislarini

Canim bende kan sulandırıcı igne kullaniyorum hergun
Canım kaç haftalık senin benim biri 6+1 biri 5+6 idi dün. Biri 1 gun küçük. Kalp atışlarını da duyduk çok şükür ama küçüğün biraz yavaş o korkuttu beni ama Dr bişi demedi. Sen pıhtılaşma testi yaptırdın mı? Doktor iğne neden verdi canım?

aynen canım daha çok minik :) seninkiler de tabi :)) 6 mm dedi boyuna doktorum 26 sında tekrar randevum var :)

Canim benim tup bebek tedavisi o yuzden igneyi ilk gunden beri kullaniyorum. Test yaptirmadim. Benim dun biri 5+1 digeri tam 5hafta idi. Kalp atisi icin erkendi sanirim 10 gun sonra dedi ama ben stres olmamak icin 2 hafta sonraya randevu aldim net olarak duyulsun diye.

kese 10 gün önce 8 mm di canım zaten bebeğimin boyu senin ki ikiz oldugu için bence korkma sakın rabbim koruyor bebeklerimizi
Telaş yaptım şimdi :) ikiz diye sanırım

Mide bulantısı başladı ve kalp atışı duyuldu 6+1 de. Küçük olan korkutuyor beni. Gittiğinde boyları ne kadar olmuş yazarsın değil mi? İkiz diye küçük benim bebısler herhalde ...

evet canım ikiz olduğu için öyledir korkma bence onlar dah gelişecek :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…