• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
ne güzel beni teeee haftaya çağırdı :KK43: vajinal olsun nolcak ki? yeter ki duy sesini bence. can atıyorum ben gitmek için ama 7 haftadan önce gelme dedi.
Bence de vajinal istememek saçmalıkmıs eğer ben dun istemeseydim simdi aklımda hep soru isaretı olacaktı acaba kalbı atıyo mu diye yurt dısında hep vajinal kontrol varmıs bızler çok onyargılıyız

ankacım çok sevindim senin adına maşallah rabbim bundan sonrasında da daha güzel habelerini almayı nasip etsin inşallah. demekki bende gitsem belki duyulur ama benim dr gitmeme daha 7 gün var geçmiyor zamaaann ;( senin şuan ki belirtilerin neler kusma kasık ağrısı yada akıntı var mı?
Coook teşekkür ederim canım:KK60:
Bencede duyarsın git bir an önce
Midem dünden beri hassas. Yorgunluk ,uyku hali ve beyaz akıntı var benim.:KK23:
Ama en cok kasık ve alt kısım agrısı cok baskı hissediyorum kasıkta

Bence de vajinal istememek saçmalıkmıs eğer ben dun istemeseydim simdi aklımda hep soru isaretı olacaktı acaba kalbı atıyo mu diye yurt dısında hep vajinal kontrol varmıs bızler çok onyargılıyız
Katılıyorum. Vajinal diyince afedersiniz cihazı rahme kadar ilerletiyolar sanmıştım. Meğer sadece girişe gelmesi yeterliymiş. Korkulacak birşey değilmiş. Halkımızın meşhur pireyi deve gibi gösterme sevdasının bir örneği.

Canım başka dr gittin mi? Tek dr la kalma. Artık anladım ki her dr dan başka ses çıkıyor...

Bence doktorum progesteron ve hcg takibi yaparak bebek canlımı devam ediyormu büyümesi kontrolü yapıyor. Yarın aynı testleri tekrarla dedi. Eğer değerim 8000 üzerinde çıkarsa tekrar muayene edecek. %100 e ulaşacak. Müdehale edicek. Değerler düşer kendisi atar die bekliyor bence.

Bence doktorum progesteron ve hcg takibi yaparak bebek canlımı devam ediyormu büyümesi kontrolü yapıyor. Yarın aynı testleri tekrarla dedi. Eğer değerim 8000 üzerinde çıkarsa tekrar muayene edecek. %100 e ulaşacak. Müdehale edicek. Değerler düşer kendisi atar die bekliyor bence.
progesteron kac cıkıyor pekı canım

Kizlar adet ime 8 gun var bugün erken gebelik testi yaptim negatifff hamile olsam çıkardı dimiii:KK43: çünkü bu test ler erken tespit ediyormuş hamileligi öyle duydum sizcee
Canım,o kadar erken tahmin edeni yok bildiğim.Bir markanın 6 gün öncesinden bildiğini iddia ettiği var ama -6'da oran %70'lerde.Adetine yakın tekrarla bence.Ben adetime 3 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim ilk.

Kızlar cumartesi den beri yatiyorum,ara ara karnimda ve kasiklarimda ağrı oluyor.kanamam yok çok şükür ki.cumartesi kontrole gidicem.ama hiçbir hamilelik belirtisi de yok,göğüslerimin acimasi da yok,mide bulantim da.aynı durumda olanlar var mı aranızda?sürekli ne olduğunu düşünmekten yoruldum.

Kızlar cumartesi den beri yatiyorum,ara ara karnimda ve kasiklarimda ağrı oluyor.kanamam yok çok şükür ki.cumartesi kontrole gidicem.ama hiçbir hamilelik belirtisi de yok,göğüslerimin acimasi da yok,mide bulantim da.aynı durumda olanlar var mı aranızda?sürekli ne olduğunu düşünmekten yoruldum.

ilk hamileliğimde de bunda da hiç hamilelik belirtim olmadı.

hatta ilki sezeryan olduğu için doğum belirtim de olmadı.
hatta son ay bebek aşağı iner, aşağıda rahatsızlık verirmiş ya, o da olmadı, son haftaya kadar karın tepede dolaştım.
:)

herkes farklı, dert etme.

6. haftada kalp atışını duymayan var mı? doktor 5 haftalıkken, 7. haftada gel dedi. sizde de oldu mu kızlar?

Dün hcg 4440 progrsteron 8,39
benımde progesteronum bu sevıyelerde
beta hcg boyleykeyn rahımde kese gordu dedım hap vermeyecekmısın oda dedıkı progesteron tutarlı bı bılgı degıl hıc bısey ıcın .
ancak ben sırf bu yuzden dıs gebelıkten asırı suphelenmıstım. ancak dedıkı bazı durumlarda hem ıcerde hem dısarda gebelık oluyor ancak onunda senı buldugunu dusunmuyorum dedı karnımdan sıddetlıce kastırarak tuplere bakmaya calıstı bısey gozukmedı
ılgınc sorucam bu durumu tekrar

beta hcg boyleykeyn rahımde kese gordu dedım hap vermeyecekmısın oda dedıkı progesteron tutarlı bı bılgı degıl hıc bısey ıcın .
ancak ben sırf bu yuzden dıs gebelıkten asırı suphelenmıstım. ancak dedıkı bazı durumlarda hem ıcerde hem dısarda gebelık oluyor ancak onunda senı buldugunu dusunmuyorum dedı karnımdan sıddetlıce kastırarak tuplere bakmaya calıstı bısey gozukmedı

Rahimde bebeğin göründüyse sıkıntıya girme cnm. :nazar::nazar:

ProUOTE="cheesecake30, post: 45309256, member: 205881"]6. haftada kalp atışını duymayan var[/QUOTE]

PP

Progestan bakılmadı bana ne için bakılıyor progestana canım. Ogleden beri Karnım çok ağrıyor yaa bi sorun mu var acaba

Back
X