• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
aa çok sevindik aynı tarihlerde gidiyoruz demek..bakalım doğum tarihlerimiz ne olacak :KK49:

çok geçmiş olsun..çok dikkat et kritik dönemi atlatınca bişey olmaz inşallah

sarı leblebi iyi gelir bulantıya bildiğim kadarıyla ama deneyen arkadaşlar da yazarsa emin oluruz..
kızım 3 gün önce doğmuştu bakalım bu nasıl olacak hayırlısıylaa

Gunaydin canlarim allahim bebisinizle sagliklar versin mide bulantimi asmak isdiyorum keyifle yemek yemek isdiyorum zayifladim kilo almam gerkirken moralim bozuk en ufak kokular karissin mutfakta tamam bn kapi pencere balkon kaciyorum. 8+3gunlugun teyzesleri minigimizle 7+6gunlukken kalp atisinida duyduk cok sukur kan degerlerimde cok iyi heerseyimiz iyi allaha bn sukur sizlerde hep iyi olun :anneadayı::anneadayı::KK200::nazar::KK200::nazar::nazar:cinsiyet hisseden varmi icinizde kalbinizden gecen :21::KK50::KK50:

aminn inşallah canım sağlıkla gelsinler de benim kızım olcak gibi hissediyorum HoppaRabbiim hayırlısını versin

Bana erkek gibi geliyor benim sıpa :) :) :)
Bana da kız gibi geliyor içimden erkek geçiyor ama belirtiler kız gibi , sağlıkla alalım da kucağımıza .

Ben ilk hamileliğim de bu dönemler de yatalak olmuştum kusmaktan şimdi sadece dün gece bi kere kustum o da uzun yolculuk ettim ağır yemekler yedim stres vardı üzerim de o yüzdendi gebelikle alakalı değildi , ben yürüyüş yapmayı düşünüp harekete geçemeyenlerdenim hep yatmak istiyorum bundan Nasıl kurtulucam ? Bir de hamilelikte üst kol illa sarkıyor ben 10 ay içinde ikinci hamileliğim olunca daha da fazla sarkmasını istemiyorum neler yapmalıyım bilgisi olan var mı ?

ÇokcçokgecmisOTE="tugbavebebik, post: 45366160, member: 732141"]Kanamam çok ve dusuk riski fazla fitil ve iğne verdi 10 günde rapor[/QUOTE]
Cok cok geçmiş olsun insbisey olmayacak

Hiç ihmal etmeden dr a görün derim.ciddi bir kanama da olabilir canım
Canım doktorun numarasi yoktu hastaneyi aradım çıktı dediler bidaha gelmedi bekliyorum bakalım eğer gelirse başka doktora gidicem mecbur ya da acile ama bulunduğum yerde küçük kadın doğum doktoru falan yoktur hastanelerde inşallah bi sorun yoktur gelmez bidaha

kızlar bişey sorucam 9.haftadayım gecen haftadan beri sacımda kepeklenme oluştu ... sampuandandır sudandur die geciştiirdim ama gecmior cok fazla hamilelilkle ilgisi varmı ki bunun ya

Bende bulantı yok ve biraz korkuyorum da ilki çok bulantılı geçti en azından sabah bulantısı olur diye düşünüyordum
Yok Can'ım bende bulantı var ama afedersin kusma hiç olmadı.annem hatta daha rahat geçirmiş hamileliğini.o sebepten takma kafana

ben ben ben :)))

Yok Can'ım bende bulantı var ama afedersin kusma hiç olmadı.annem hatta daha rahat geçirmiş hamileliğini.o sebepten takma kafana

Ben 3 ay önce kaybettim bebeğimi 28. Haftada şimdi daha telaşeli oldum o Zaman'lar kalp atışı boş gebelik falan hiçbirşey bilmediğimden aklıma gelmiyordu şimdi tonlarca soru birikiyor kafamda o yüzden teşekkür ederim

Back
X