• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar bazı organıze sebeblerden dolayı persembe gunune alındı gunum ancak ıcımde sızlıyor takıbı yapan dr yapamayacak 6000 tl dedıler kesenın kromozon tahlılı ıle cok cok fazla bır para bu .
o sebeble baska bı dr gorustum persembe sabah muayne ederım oglende opr. alabılırım dedı pekı ya yalnısmı yaparım bugun 8+0 artık daha bebekte kalp atısıda olusmaz degıl mı? kesınlıkle olmaz artık dımı cunku dıger dr pazartesı tekrar bakayım ona gore sonlandıralım demıstı fakat esım sehır dısında olacak bende onsuz ıstemıyorum oda anca persembe gunu uygun sızce yanlısmı yolumuz;?

Kızlar bazı organıze sebeblerden dolayı persembe gunune alındı gunum ancak ıcımde sızlıyor takıbı yapan dr yapamayacak 6000 tl dedıler kesenın kromozon tahlılı ıle cok cok fazla bır para bu .
o sebeble baska bı dr gorustum persembe sabah muayne ederım oglende opr. alabılırım dedı pekı ya yalnısmı yaparım bugun 8+0 artık daha bebekte kalp atısıda olusmaz degıl mı? kesınlıkle olmaz artık dımı cunku dıger dr pazartesı tekrar bakayım ona gore sonlandıralım demıstı fakat esım sehır dısında olacak bende onsuz ıstemıyorum oda anca persembe gunu uygun sızce yanlısmı yolumuz;?

bence eşinde olsun anında senin için bir zararı yoksa bekle derim ben..benim ki mesela öğrendiğim gün acil alındı zehirleme tehlikesi oldugu için

Senin lekelenmen ne zaman başlamıştı canım? yerleşmede adet günü ya da adetten bir kaç gün önce gelebiliyormuş ya
yerleşme de geldi. adet olmama gereken günde, öncesinde sonrasında az geldi ama adet olacğaım gün silerken kan geldi hatta çok ağladım düştü diye ama sonra kesildi.
1 hafta sonra yine geldi. düşük tehlikesi var demişti zaten. cumartesi gideceğim tekrar umarım bitmiştir.

bence eşinde olsun anında senin için bir zararı yoksa bekle derim ben..benim ki mesela öğrendiğim gün acil alındı zehirleme tehlikesi oldugu için
hafıften lekelenmelerım var dogrusu
ama dusununcede kese 9 gunde 8 mm buyudu bılemedım boyle snakı bı vıcdan olarakta kotu hıssettım tam gun konusulunca.
ama haftaya kalırsa belkı kendı dusecek evde kı bu genetık tahlıl ıcın hos olmayacak , ve esım olmayacak ben kp gıdıp gelmek zorunda kalıcam

ama dusununcede kese 9 gunde 8 mm buyudu bılemedım boyle snakı bı vıcdan olarakta kotu hıssettım tam gun konusulunca.
ama haftaya kalırsa belkı kendı dusecek evde kı bu genetık tahlıl ıcın hos olmayacak , ve esım olmayacak ben kp gıdıp gelmek zorunda kalıcam

bence eşinde olsun inan ki yanız olmak istemezsin sende manevi olarak

beklemen senin saglıgını olumsuz etkileyecek bişey mi doktorA SORDUN MU BUNU EGER SAGLIK YONUNden seni olumsuz etkilemeyecekse bekle canım :((

canım bence perşembe günü vajinal tekrar baktır zaten bi hafta sonrasını da görebiliyorsun vajinal usg de. benimki de aşağı yukarı o civardaydı dr vajinal bakarız yine de işlemden önce için rahat etsin demişti. kafanda soru işareti kalmaz hem. çok çok geçmiş olsun.

Doktor olmayabirde dedi kafam onada takıldı
ne sinir bozucu doktorlar yahu valla böyle doktorlar duydukca afakanlar basıyor benim aklıma hiç kötü bişey gelmiyo sizin doktorlardan böyle şeyler duyunca içim fena oluyo bende 5+6 da gittim kese vardı 2 hafta sonra gel bebeği de görelim inşallah dedi böyle desin canımı yesin 2 hafta sonra geldiğinde bebek olmayabilir dese geçer mi benim için 2 hafta. sende içini ferah tut canım hayırlısı neyse o olsun hepimizin hakkında genelde 6 hafta bittikten sonra görünüyolar bebisler

Doktor çok önemli gerçekten sirf bende uyuz olduğum için doktorumuz degistirdimm... Adam gibi aciklama yapmiordu bisey demiordu... Suanki doktorun çok II ya hatta bugün telefon actim çok II konuştu korkma endiaelenme yarin gel tarzinda

Canim noldu bebegine?
Son zamanlarsa daha tatli bir hamile gormemistim

28. Haftamda öldüğünü öğrendim , herhangi bir sebep bulunmadı neden öldüğüne dair :( teşekkür ederim

Çok güzel olmuşsun Mervecim.İnşallah bu defa kucağımıza da alırız.

İnşallah , biliyor musun yarın doktora gidicem 10:30 da ama şimdiden çok gerginin iki de bir göğüslerimi kontrol ediyorum küçülme var mı sürekli de hamilelik testi yaptım düşme falan olurda da silik çıkar belki diye öyle korkuyorum ki eşim kızsa da elimde değil. İnşallah herşey güzel gider

Back
X