• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Merhabalar , dünkü doktor kontrolümde herşey yolundaydı çok şükür, haber vereyim dedim , Dr kalp atışını dinletti miniminnacık Bebeğin kalbi nasıl atıyor , Rabbim büyük... Bulantım için dramamine diye bi ilaç verdi , 2li test için 12. Haftada çağırdı ama yaptırmayacağım ikili test , ablam yaptırmıştı bütün hamileliği mahvoldu boşu boşuna...
Ben de bi cinsiyet tahmininizi alırım işte miniğimin ilk resmi :KK46::KK46::KK46:

Teşşür edwrim içim raharladı biraz Hoppa
korkma cnm ben 7+6 da gördüm tam olarak bebisimi kalp atisinida o zaman duydum sıkıntı yapma

28. Haftamda öldüğünü öğrendim , herhangi bir sebep bulunmadı neden öldüğüne dair :KK43: teşekkür ederim

İnşallah , biliyor musun yarın doktora gidicem 10:30 da ama şimdiden çok gerginin iki de bir göğüslerimi kontrol ediyorum küçülme var mı sürekli de hamilelik testi yaptım düşme falan olurda da silik çıkar belki diye öyle korkuyorum ki eşim kızsa da elimde değil. İnşallah herşey güzel gider
Acı bir olay yasamissin evet ama bence biraz rahat olmak gerekiyor olacağı varsa her şekilde olur stres yapma bence

Hosgeldin canım ikimizin de tahmini dogum tarihi ayni☺benim haftaya randevum ins. O zman duyarim.sen duydun mu?
Hoş buldum canım :KK19:evet aynı tarihlerimiz:KK6:Bende cuma yada cumartesi gidecem inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını da görürüz inşallah şikayetlerin varmı canım

28. Haftamda öldüğünü öğrendim , herhangi bir sebep bulunmadı neden öldüğüne dair :KK43: teşekkür ederim

:KK61::KK61::cry::cry:

Allah tekrarını yaşatmasın canım cok zor gercekten.
Cok cok yakışmış bu sefer saglıkla kucagına alacaksın allahın izniyle:KK61:

AYNEN BENDE SANA KATLIYORUM KALP ATISINA KADAR İNAN ÇOK GERGİNDİM İLK BEBEĞİM DE DUYAMADAN ALDIRMAK ZORUNDA KALMIŞTIM GELİŞMEDİĞİ İÇİN O YÜZDEN KORKUYORDUM ÇOK ŞÜKÜR GEÇTİ VE KEYFİNİ ÇIKARMAYA KARAR VERDİM :))) İNŞALLAH HERKES BUNU YAPAR :)))
Ayni seyi yasamisiz en guzel karari vermissin gercekten hamilelik tadi cikartilmasi gereken bise bende ole yapmaya calisiyorum

Hoş buldum canım :KK19:evet aynı tarihlerimiz:KK6:Bende cuma yada cumartesi gidecem inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını da görürüz inşallah şikayetlerin varmı canım

Hayirlisi insallah..allaha sukur sikayetim pek yok,sabah uyandigimda bulantim olmaya basladi.gun boyu da tuzlu seyler yeme istegi duyuyorum.sen testlerini yaptrdn mi canım? Benim ferritin eksik çıktı yarin da devlette idrar vs. Testlerini yaptiracagim hayirlisi

Hayirlisi insallah..allaha sukur sikayetim pek yok,sabah uyandigimda bulantim olmaya basladi.gun boyu da tuzlu seyler yeme istegi duyuyorum.sen testlerini yaptrdn mi canım? Benim ferritin eksik çıktı yarin da devlette idrar vs. Testlerini yaptiracagim hayirlisi
Diğer gittiğimde yaptırmıştım ama alamadım sonuçları inşallah bu gittiğimde alacam. 4+4 ken kese görülmüştü. Benimde bulantı ve halsizlik oluyor canım

zehra9capost: 45416705 .!.:
Hoş buldum canım
Çok şükür canım hala inanamıyorum beş yıldan sonra nasib oldu. Sizlerin durumu nasıl pıtpıt lar duyuldu mu :KK68:
Hayirli olsun canim hg

IMG-20160301-WA0022.webp

Bu da benim fasulye.. cinsiyet tahmini istiyorum ben de.. :)

Kızlar 2, 3 gündür hastayım. Atesim var biraz. Çok olmasa da. Metabolizmam zayıflamışsınız herhalde.

Kızlar iyi akşamlar bende 2gundur sari yapışkan bi akinti var sizdede oldumu dün vajinal ultrasonla keseye bakildi onun etkisi olabilirmi acaba

Back
X