2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Dün kontrolümüz vardı gittik ve bebişimizi tekrar gördük. 1 hafta da Maşallah epey büyümüş kollarını ayaklarını gördük kalbi kuş gibi atıyordu.
15 gün sonra tekrar kont var.
Şimdiden 15 günü nasıl atlatacağım bilmiyorum çok heyecanlıyım.
Önceki 2 gebeliğimde bu kadar heyecanlanmamıştım.
Zaten ilk bebeğim de çok gençtim ikinci bebeğimde de ilk gebeliğim gibi herşey süper geçecek zannettiğim için rahattım.
Ama ikinci gebeliğim hiçte düşündüğüm gibi olmadı 4 aylıkken karnımda öldüğünü doktor kontrolünde öğrendiğim de dünyam yıkılmıştı.
Şimdi 9 ay bitene kadar aynı tedirginliği yaşayacağımı biliyorum.Fakat doktorum herşeyin yolunda olduğunu stresin bebek için tuzdan sigaradan daha zararlı olduğunu sürekli pozitif düşünmemi söyledi.
Şimdilik daha iyiyim ve sakinim, zaten kızımın Üniversite sınavına yoğunlaştığım için kendimi dinlemiyorum.
Şimdiden tüm hamişlerin hayırlısı ile bebişlerini sağlıkla kucağına almasını ve üniversite sınavına hazırlanan tüm gençlerimize de başarılar dilerim.

Kızlar ya benim karnım çıktı E bebeğe girdik bugün kadınlar göbeğime bi bana baktılar :) ama gaz gibi geliyo bana Çünkü kilo almamışım. bizim dış çekimimiz olmamıştı ekim ayında evlendik hava bozdu balayından sonra da kaldı o yüzden Çekim. Gelinlik nasıl olcak bilmem. Sizin de çıktı mı biraz göbişler.

Ben kendime pantolon pijama bile aldim gazdan karnima en ufak baskiya bile dayanamiyorum...

Yok Can'ım zannetmem henüz erken gazdır şişkinliktir.fakat benim kasıklarımın altında ufak bir şişlik oluşmuş rahim büyümesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.vajinanın hemen üstünde.bu arada kot pantolonlarım artık düğmeleri rahatsız etmeye başladı.nasıl alışveriş yapacam bilmiyorum.bildiğiniz hamile kıyafetleri satan güzel şık bir marka var mıdır acaba??

Büyük beden alabilirsiniz ben 5. Aya kadar 38 beden yerine 42 beden aldım pantolonlarda likralı ya da lastikli gayet güzel oldular rahatta zaten yaz geliyor yazın beli lastikli salaş pantolonlar çok olur , Hm den gece uyurken giymek için atlet ve tişörtler aldım , karnım çıkarsa eğer yine oradan almayı düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar 29una ilk randevumuza gittik 15 mm kese ve yolk gözlendi. Diğer randevum 14 unde günler geçmiyor. dünden beri mide bulantim ve tiksinti pik yaptı. Dr bana bulantı hapı verdi ve icebilirsin dedi. Sizler içiyormusunuz. ? Suan haftasonu fakat haftaiçi birsürü dersim var anlatmak zorundayım. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

Merhaba canim hos geldin ayyy o tiksinmeler beni mahv etdi hic birsey yiyemiyorum sadece meyve yiyorum birde peynir ekmek yağli hic birsey yiye bilmiyorum ve buz dolabida kabusum oldu kabisini acdiğim an hemen midem bulaniyor rabbim yardimcimiz olsun bebeklerimizi sağ salim kucağimiza alalim insallah

Kizlar gunaydin iki gundur benmde midem bulaniyo pek giremedim midem bulanincada asiri bi halsizlik yapiyo allahim hepimizin yardimcisi olsun simdi nobete gidiyorum

Canım bulantı hapı kullaniyormusun. ? Su kalp atışını gormeden korkuyorum almaya. ..canım hicbirsey yemek istemiyor
Kizlar gunaydin iki gundur benmde midem bulaniyo pek giremedim midem bulanincada asiri bi halsizlik yapiyo allahim hepimizin yardimcisi olsun simdi nobete gidiyorum
Canım aynen uyku ve halsizlik fena allah hepimizin yardımcısı olsun inş. sanada kolay gelsin.

Kizlar bu da bizim bakin bakalim cinsiyetten anlayanlar valla kucuk bise ama mide bulantisindan olecegim...

Eklentiler

• 20160303_093904.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 82
Canım bulantı hapı kullaniyormusun. ? Su kalp atışını gormeden korkuyorum almaya. ..canım hicbirsey yemek istemiyor

Canım aynen uyku ve halsizlik fena allah hepimizin yardımcısı olsun inş. sanada kolay gelsin.
Amin cnm simdi nobetteyim gercekten zor geciyo nobetler calisan anne olmak zor hamile olmakta zor

Canim bende kiza benzetiyorum bide ilk gebeligimle surec ayni ikisinde de lekem oldu ikisinde de mide bulantisi ama tek fark var bunda guzellestim sanki saclarim falan her daim fonlu gibi duruyor bakalim hayirlisi saglikli sihhatli hayirli bir evlat olsunda gerisi teferruat...

Ha
Haklısınız galiba ben büyük beden almalıyım.hamile kıyafetleri de çok demode geliyor bana zaten.teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…