2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım yemek temizlik falan yapabiliyo musun
Benim midem o kadar kötü ki . Ben de mi bi gariplik var acaba

Canım ayıptır söylemesi geçen salı bi yemek yaptım eşim 3 gün söylenmeden yedi çok şükür ama nasıl yaptım bilmiyorum sonra ısıtmaya bile gidemedim dünde yemekteydik ben bi çorba içtim eşim doyurdu karnını nasıl iyi geldi bana bugünde dışarıdan yiyiver diyorum yarın kayinvalidem düşünsün :) pazartesi nolur durum bişey diyemem. temizlik konusunda öyle dip temizlik yapmıyorum ama oturdugum odayı ve mutfağı her gün süpürüp siliyorum 2-3 günde bir tuvalet temizle diğer yerleri haftada bigün supurup viladayla siliyorum o kadar cam kapı işine girmiyorum isterse camlar dışarıyı gostermicek kadar Batsın yinede girmem :) birde benim midem sürekli kötü degil canım sabahları uyandigimda çok berbat oluyo Afedersin sırf safra geliyo sonra nasıl rahatliyorum bi güzel kahvaltı mi yapıyorum saat 10 dan akşam 5-6 ya kadar rahat oluyorum sonra tekrar basliyo gece yatana kadar cubuk krakerle leblebi yoldasim bunada şükür. ama bi gariplik var mı diye düşünme her hamilelik bir olmuyo benim ilk hamileliğim de bende bisey yapamazdım oturma odasından mutfağa gidemezdim eşim mutfaktayken mutfağın kapısını kapattirirdim oturma odasının kapısını kapatırdim koku gelmesin diye. ne uzun yazdım kusura bakma ama gariplik var mı diye düşünme ilk 3 hatta 4 ay çok normal bulantı kusma bazılarının 9 ay suruyo inşallah o kadar olmaz

Canım yine bir şekilde idare edebiliyorsun ne gzel. Maşallah..

Benim sbah uyanıyorum uyuyana kadar devam ediyo. Bazen gece bile devam ediyor.
Ama bi atlatsak sag salim bu süreci. Daha once bir kaybım oldugu için endişeliyim

Canım yine bir şekilde idare edebiliyorsun ne gzel. Maşallah..

Benim sbah uyanıyorum uyuyana kadar devam ediyo. Bazen gece bile devam ediyor.
Ama bi atlatsak sag salim bu süreci. Daha once bir kaybım oldugu için endişeliyim
Canım çoğumuzun var kayıpları Ama inşallah bu sefer alcaz kucağımıza dua ve sabırla

Selam hanımlar. Bana doktorum kemik yapısına bakarak kız bebeğe benziyor dedi henüz 9 haftalığız sizce doğruluk ihtimali nedir ki:))

Kasıklarımda agri var kızlar bebekler büyüyor diye mi acaba

O kasık ağrısı bu hafta beni mahvetti canım genital bölgeme kadae vuruyor ağrısı. Doktor adet dönemini yaşıyorsun bebek yerine tutunuyor o yüzden oluyor normal dedi bol bol su ve dinlen tavsiyesinde bulundu canım sende dinlen iyice dikkat et.

Bnm de mide fena. Sabah uyaniyorum baslamis oluyo zaten, gece yatana kadar devam ediyo. Ama istifra yok sadece durmayan bi bulanti. Zar zor yemek yapiyorum ev islerinde rutin olanlari yapabiliyorum. Aksama kadar yatiyorum insallah uzun sürmez. Ki kizimda hic boyle olmamistim

oyle seyler dusunme canim her kes farkli zamanlarda duyar kalp atisini
@laviusc
Hiç öyle seyler düşünme herkesin hamileliği farklı bende daha duymadım kalp atışını dr 11inde çağırdı sat 13 ocak sadece keseyi gördük ama güzel yere yerlesmis dedi ve 15 gün sonra çağırdı içini ferah tut iyi düşünki hersey iyi olsun

10. Haftaya girdik artık daha öncede tam bu haftada kaybettim bebeğimi. Korkuyorum.
Bir kaç gündür stresliyim yemek yiyemiyorum. İkiz birde. Rabbim bebeklerimizi korusun ins

Kizlar disin ustune bir de vajinal kanama geldi.doktora gittik benek normal kalbi atiyo dedi.progestan verdi simdi evdeyiz,dualarinizda bana da yer verin nolur
cnm gecmis olsun disin icin karbonatli suyla gargara oneriyorum cunku bendr yasadim hamileyken baya iyi gelmisti zararida yok dis doktorum onermisti

Kız diye geçti içimden ama en önemlisi en güzeli sağlıkla büyür hep böyle inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Ubsalhhh cnm ben hayirli saglikli olsun benim.ilk bebek kiz erkek farketmez hayirli saglikli olsun da

banada erkek gibi geldi oglusumun durusu gibi duruyo:)
Hadi bakalım bu dahaki kontrolde çıkar cnm genelde bana erkek dediler yani kiz diyen az benim.içinden kiz geciyo eşimin erkek geciyo bakalım hayırlısı ile kuacahimiza alırız inslahhh kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…