- 16 Ocak 2011
- 4.494
- 4.528
- 333
Amin canım aynen öyleAmin cnm simdi nobetteyim gercekten zor geciyo nobetler calisan anne olmak zor hamile olmakta zor
Cnm ben İnterneten bakmayı düşünüyorum. Güzel parçalar var.Yok Can'ım zannetmem henüz erken gazdır şişkinliktir.fakat benim kasıklarımın altında ufak bir şişlik oluşmuş rahim büyümesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.vajinanın hemen üstünde.bu arada kot pantolonlarım artık düğmeleri rahatsız etmeye başladı.nasıl alışveriş yapacam bilmiyorum.bildiğiniz hamile kıyafetleri satan güzel şık bir marka var mıdır acaba??
Canim ben 2 haftadir giyemiyorum o pantolinlari derste dugmesini acip oturuyorym surekli bende lcw den 2 tane pantolon aldim hamile pantolonu o kadar rahatlar ki bunca zaman eziyet etmisim kendime bence alin rahat edin. Ga zmi bilmiyorum ama benimde bildigin gobegim cikti yaniYok Can'ım zannetmem henüz erken gazdır şişkinliktir.fakat benim kasıklarımın altında ufak bir şişlik oluşmuş rahim büyümesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.vajinanın hemen üstünde.bu arada kot pantolonlarım artık düğmeleri rahatsız etmeye başladı.nasıl alışveriş yapacam bilmiyorum.bildiğiniz hamile kıyafetleri satan güzel şık bir marka var mıdır acaba??
valla bende zayifladim 3 kilo verdim ama beden genisliyo yinedeCanim ben 2 haftadir giyemiyorum o pantolinlari derste dugmesini acip oturuyorym surekli bende lcw den 2 tane pantolon aldim hamile pantolonu o kadar rahatlar ki bunca zaman eziyet etmisim kendime bence alin rahat edin. Ga zmi bilmiyorum ama benimde bildigin gobegim cikti yani
Ya kizlar bu kahverengi akinti beni verem ediyo doktor bise yok kanama alanin yok dedi ama ben kendime anlatamiyorum bunu icimi kemiriyo resmen gorunce
yani korkutmak istemem ama tedbir al diye soyluyorum.benim ilk gebelikte de böyle oldu hatta doktor çok kanama yok dedi yolladi yatayim mi diye sordum gerek yok dedi bende normal ise gittim ertesi gün kanama artti sonuç bebisimin kalbi durmus.keşke diyorum başka doktora daha gitseydim.bence başka bir doktora daha görün tedbiri elden bırakma. ben çok acı çektim çok pismanliklar yasadimYa kizlar bu kahverengi akinti beni verem ediyo doktor bise yok kanama alanin yok dedi ama ben kendime anlatamiyorum bunu icimi kemiriyo resmen gorunce
bende yeni yeni düzeliyorum bulantı lar ve tiksinme eskisi kadar sık degil.benimde canım et istiyor rüyamda bile et gördüm ya. :)Kizlar sizde aseriyor musunuz ben aseriyorum ama hep meyve ruyalarimda goruyorum ayyy yaz gelsin artik
Kizlar sizde aseriyor musunuz ben aseriyorum ama hep meyve ruyalarimda goruyorum ayyy yaz gelsin artik
teşekkür ederim...çok var daha kontrole belki de ondan içim rahat değil..kumrudeniz
Hiç öyle seyler düşünme herkesin hamileliği farklı bende daha duymadım kalp atışını dr 11inde çağırdı sat 13 ocak sadece keseyi gördük ama güzel yere yerlesmis dedi ve 15 gün sonra çağırdı içini ferah tut iyi düşünki hersey iyi olsun
sağol canım...cuıma bi gelse de görebilsem:)oyle seyler dusunme canim her kes farkli zamanlarda duyar kalp atisini
Patates kızartması dün istedim ben de survivor yüzünden :/
Bende 29unda gördüm keseyi, Dr haftaya da görürüz kalp atışını ama stres olmayalım. 2 hafta sonra gel dedi. 14 ünde randevum, bundan önce 2 kaybim var. bende korkuyorum ama onlarda resmen hissetmistim. ama bunda içim huzurlu inş öyle olur, stres en büyük düşman, sabredelim gelecek güzel günler inş.ne güzel herkes kalp atışını duymuş...aklımda deli düşünceler var. 6. haftada alttan sadece kese göründü. kontrolüm haftaya cuma. bebek olmamasından yana endişeliyim. beli de boş gebeliktir
sağol canım...İnşallah görürüz bebişleri de rahat ederiz...bi de korkum iki gebeliğime hiç benzememesi..kendimi hamile gibi hissetmiyorum. her gebelik farklıdır derlerdi de yaşamadan anlamak olanaksızmış...inşallah bebeği görüe de rahatlarım:)Bende 29unda gördüm keseyi, Dr haftaya da görürüz kalp atışını ama stres olmayalım. 2 hafta sonra gel dedi. 14 ünde randevum, bundan önce 2 kaybim var. bende korkuyorum ama onlarda resmen hissetmistim. ama bunda içim huzurlu inş öyle olur, stres en büyük düşman, sabredelim gelecek güzel günler inş.
İnş canım inş görür ve rahatlariz. senin 3. Olcak desene maşallah biz ilkini inş.kucağimiza alırız.sağol canım...İnşallah görürüz bebişleri de rahat ederiz...bi de korkum iki gebeliğime hiç benzememesi..kendimi hamile gibi hissetmiyorum. her gebelik farklıdır derlerdi de yaşamadan anlamak olanaksızmış...inşallah bebeği görüe de rahatlarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?