2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Cnm ben İnterneten bakmayı düşünüyorum. Güzel parçalar var.

Kızlar defacto da güzel pantolonlar var haberiniz olsun özellikle kotlar belde ayarlanıyo lastikli hamile reyonunda ben dün 2 pantolon denedim pert oldum nasıl bi kasık ağrısı kalsın dedim bıraktım.
kendini Üzgün kırgın alıngan mutsuz hissedenler (hamilelikten dolayı ) hemen bi film tavsiye etcem KAÇMA KARDEŞİM :) kasık agrimi unuttum gülmekten bugün pazar eğer yoksa bi işiniz rahatsizliginiz iyi gider ama yanınızda cubuk krakerle leblebi de bulundurun bi ara midem tuttu onlarla engelledim filmin sonuna kadar :)

Canim ben 2 haftadir giyemiyorum o pantolinlari derste dugmesini acip oturuyorym surekli bende lcw den 2 tane pantolon aldim hamile pantolonu o kadar rahatlar ki bunca zaman eziyet etmisim kendime bence alin rahat edin. Ga zmi bilmiyorum ama benimde bildigin gobegim cikti yani

valla bende zayifladim 3 kilo verdim ama beden genisliyo yinede

Benim gobek falan yok 9.haftadayiz hatta ogrencilerim ogeetmenim siz zayifladiniz diyor 2 kilo verdim farkediliyor

Ya kizlar bu kahverengi akinti beni verem ediyo doktor bise yok kanama alanin yok dedi ama ben kendime anlatamiyorum bunu icimi kemiriyo resmen gorunce

Valla benim ilk gebeligimde de olmustu kahverengi leke bunda da oldu progestan ictim 2 sinde de calisiyorum yani Allahim koruyacak olursa korur zaten 2 drum da onemsemedi kese etrafi kanli degilse bise olmaz deedile gecen bi kese etrafi sivi var dedi 10 gun yattim sonra devam okula gidiyorum bide cadim var dinlenmek zor su surecte...

Ya kizlar bu kahverengi akinti beni verem ediyo doktor bise yok kanama alanin yok dedi ama ben kendime anlatamiyorum bunu icimi kemiriyo resmen gorunce

canım yakın iki arkadaşımın birinin 9 ay boyunca kanaması oldu birinini ay boyunca. hem de bu arada işlerine devam ettiler. hiç moralini bozma herkesin hamileliğe tapkisi farklı oluyor. alışma süresi farklı oluyor. Bebeğin tutunuyor sana selam veriyor öyle düşün :)

Kizlar sizde aseriyor musunuz ben aseriyorum ama hep meyve ruyalarimda goruyorum ayyy yaz gelsin artik

yani korkutmak istemem ama tedbir al diye soyluyorum.benim ilk gebelikte de böyle oldu hatta doktor çok kanama yok dedi yolladi yatayim mi diye sordum gerek yok dedi bende normal ise gittim ertesi gün kanama artti sonuç bebisimin kalbi durmus.keşke diyorum başka doktora daha gitseydim.bence başka bir doktora daha görün tedbiri elden bırakma. ben çok acı çektim çok pismanliklar yasadim

Kizlar sizde aseriyor musunuz ben aseriyorum ama hep meyve ruyalarimda goruyorum ayyy yaz gelsin artik

benim hep midem bulanıyordu ilk kez bi saat önce patates kızartması istedi canım. akşama doğru artıyor nomalde bulantım. 3 kilo falan verdim. şimdi de o kızartmayı yememek için uğraşıyorum :) aslında dün biri bahsetti ondan oldu galiba.

teşekkür ederim...çok var daha kontrole belki de ondan içim rahat değil..

Patates kızartması dün istedim ben de survivor yüzünden :/

yemeyelim değil mi :) hem zararlı hem ben kilolu hamile kaldım zaten ne kadar az alırsam o kadar iyi :) ya bi de ben manyak gibi bebek kıyafetleri bebek odası eşyaları falan bakıyorum. sizde de durum öyle mi :) butik bebe e bebek evmanya falan manyak gibi oldum :)

ne güzel herkes kalp atışını duymuş...aklımda deli düşünceler var. 6. haftada alttan sadece kese göründü. kontrolüm haftaya cuma. bebek olmamasından yana endişeliyim. beli de boş gebeliktir
Bende 29unda gördüm keseyi, Dr haftaya da görürüz kalp atışını ama stres olmayalım. 2 hafta sonra gel dedi. 14 ünde randevum, bundan önce 2 kaybim var. bende korkuyorum ama onlarda resmen hissetmistim. ama bunda içim huzurlu inş öyle olur, stres en büyük düşman, sabredelim gelecek güzel günler inş.

sağol canım...İnşallah görürüz bebişleri de rahat ederiz...bi de korkum iki gebeliğime hiç benzememesi..kendimi hamile gibi hissetmiyorum. her gebelik farklıdır derlerdi de yaşamadan anlamak olanaksızmış...inşallah bebeği görüe de rahatlarım:)

İnş canım inş görür ve rahatlariz. senin 3. Olcak desene maşallah biz ilkini inş.kucağimiza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…