- 9 Haziran 2014
- 653
- 720
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa arkadaşlar ben hiç bişey yiyemiyorum bulantım yok ama herşeyden nefret geliyor ceviz fındık badem süt yoğurt balık kırmızı beyaz et ne kadar faydalı şeyler varsa yiyemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum bebeğimin gelişimi nasıl olur kötü etkilenir mi 10. hatfadayım![]()
acilden gönderdikleri kadın doğumcu verdi canım.
ama görsen hiç güven vermeyen biri, bir de beni azarladı üzgündüm zaten, bir şey soramadım ben de.
işte sen bu çocuğu düşürmek istiyorsun herhalde falan dedi, neymiş, ben hep yatacakmışım, ne işim varmış gezmekte.
ama kendi doktorum, gez-toz demişti, sen hamilesin hasta değilsin demişti.
Canım benimde 7+5 olmasi gerekirken 7+1 dedi doktor çok kafama takmadım kalp atışını da dinletmedi doktor ama gösterdi. yani ben 7+1 de gördüm inşallah şimdi de görür ordaki doktor. ama su an gormese bile haftaya göreceksin inşallah canımKalbi görülmüştü bi de doktor Dedi ki 6+5 olması lazımdı şuan 6+1 gözüküyor Dedi , üniversite hastanesine geldim acil bekliyorum şimdi öyle aman aman bi kanama olmadı pembe oeçeteye silince geliyordu , gelişmesinde sorun var Dedi o beni yıktı zaten ben belki geç döllenme diye düşünüyordum
inşallah geç döllenmedir ve Yüce Allah'ın izniyle sağlıkla gelişmeye devam eder....Hayırlı haberlerini bekliyorum..Kalbi görülmüştü bi de doktor Dedi ki 6+5 olması lazımdı şuan 6+1 gözüküyor Dedi , üniversite hastanesine geldim acil bekliyorum şimdi öyle aman aman bi kanama olmadı pembe oeçeteye silince geliyordu , gelişmesinde sorun var Dedi o beni yıktı zaten ben belki geç döllenme diye düşünüyordum
Mervecim dua ediyorum senin için,bebeğin için.Kanamam başladı kızlar kontrol de çok umut yok Dedi bu doktorda
Canim inşallah iyi oluruz bende bugün kontrole gittim içerde kanamam cokmuş heyet raporu verdi allah hayirlisini versin beklemek yatmak öyle zorkiKanamam başladı kızlar kontrol de çok umut yok Dedi bu doktorda
Cnm insallah duyarsin haftayaBen hastaneden geliyorum bebeğin kalp atışı yok hafta da olmazsa alıcaz Dedi
Olsunn bak cok sukur bebis seninle kimildama hicbisi yapma sakin ev kirlenmis tozlanmis sakin ha..@sulesusutesekkur ederim canimm merak ettiğin için... Eve ciktim ama bir ay hep yatacakmisimm
osebebten 6 gumdir hastanede yatiorum bugünciktimm ... ve yaticamm bi ayy sakin ihmal etmee sakasi yokbu isinn bunu anladimm sakin hicbisey yapmaaCanim inşallah iyi oluruz bende bugün kontrole gittim içerde kanamam cokmuş heyet raporu verdi allah hayirlisini versin beklemek yatmak öyle zorki
Cokkk sukurr Allah ' imma.annesine el bile salladi bugunn.ultrasondan ...oyle korkttuk ki zaten duydum iki saatsinrasinda ucuklar cikti dudagimdaa..Olsunn bak cok sukur bebis seninle kimildama hicbisi yapma sakin ev kirlenmis tozlanmis sakin ha..
Hic kalkma hep yat kitap fln okursun:)
hicbisey icin degmez bebisi riske sokmaya gececek bu gunler de, guzel dusun guzel seyler olacak gör bak![]()