• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar benim kadar halsizlik yaşayan varmı yaa bitirdi beni bu yorgunluk hissi yemek yemeye tuvalete gitmeye üşenir haldeyim yattığım yerden doğrulmak bile ölüm gelio yokmu bunun bi çaresi
Aynen bende öyleyim. Yatmaktan sirtlarim agridi. Tüm gün bulanti hali. Yatiyom bulaniyo gezinmeye calisiyorum bulanti hic durmuyo. Ilacda kar etmiyo. Ki kizimda bu kadar olmamistim. Insallah tez zamanda biter lakin hakikaten cok sıkıldım aglayasim geliyo bu bitkinlik halimden dolayi

selam kızlar.. kadınlar gününüz kutlu olsun. gününüz güzel geçsin.
merve100 merve100 canım çok üzüldüm. bebeğim elime düştü dedi ya çok etkilendim ya. :( Rabbim kimseye yaşatmasın. her yeri bellidir, büyüdüler artık. Rabbim sabır, dayanma gücü versin. :(
günaydın arkadaşlar merve100 cnm çok geçmiş olsun kolay değil allah yar ve yardımcın olsun
yaa arkadaşlar benim feci halde başım ağrımay başladı bunun sonunda akşamları özellikle kusuyorum yemekten sonra baş ağrım hafifliyor tehlikeli bi durum var mı acaba milletin bulantısı sabah olur benimki akşam ne alakadır anlamdım yaa :KK43:
baş ağrıları belli haftalarda normalmiş canım. rahme daha fazla kan pompalanıyor ya onun etkisi galiba. benim migrenim var. iki hafta önce tutmuştu. karanlık odada uyumakla geçiyor sadece. çok zorlanırsan parol içebilirsin. geçmiş olsun.
Kızlar stresden gözüme uyku ggirmedi bugün randevum ne olur dua edin gidiyorum dr doktora..inşallah icerdeki kanamam durmuştur artik kalp atislarini duyabilirim yine..
canım hayırlı haberlerle gel inşallah.. bize de yaz muhakkak.. bebişine selam söyle :) ruza teyzen öpücük yolladı sana de.. :)
2016 bize ugurlu geldi mutlu bir haber aldim hem anne hemde hala olucakmisim:)
ayy ne güzel canım.. gözünüz aydın.. hala olmak çok güzel bir duygu. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Bas agrikarim benimde cok fena migren sinizutte var.dun dDrhastaneden cikattmadan sabah aksamm parol aalabilirsiniz dedi hastanede de verriilardi zstenn.. Kullaniorum ben sabah aksamm

Kızlar ben büyük bi sancı ile banyoya koştum ve elime düştü bebeğim şuan hastaneye yatırdılar gece operasyona alınıcam
Rabbim sana ve esine sabır ve dayanma gücü versin.cok üzüldüm başına gelenlere elbet bunda da bi Hayır vardir ve rabbim sana tez zamanda hayirlisiyla sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallah.

merve100 merve100 tatlım çok gecmisler olsun rabbim tez zamanda unuttursun yerini kucağına alacağın bi evlat la doldursun inşallah... üzülme diyemem ama acini sükunetle karşıla sakin ha isyanla değil... giden melek içinde hayırlı sinin bu olduğunu düşün... Bundan sonra dualarimdasin inşallah... Rabbim aratmasın insallah...

R ruza Canim sıcacık mesajın için cok teşekkür ederim..Çok şükür duydum atışlarını dunya benim oldu sanki rabbim isteyen herkese nasip etsin..

Bu arada kanamam biraz kurumus ilaçlara devam edicem hala.mide bulantim birden kesilmişti bunun bebekle bi ilgisi yokmuş dr.gün günü tutmaz dedi..

Tüm güzel anne adaylarina ve annelere sevgiler..Kadınlar günümüz kutlu olsun..:KK200:

Hanımlar çok teşekkürler Allah hepinizden razı olsun en hayırlısını nasip etsin ama ben lavabodan kalktım şimdi pıhtı pıhtı şryler düşmüş peçete de aynı şekilde ... Sanırkm artık dönüş yok
Cnm allah hakkinda hayirlisini versin diyecek hicbirsey yok

Allah razı olsun hepinizden , kendi isteğimle kürtaj istemedim kendiliğinden düşer büyük ihtimal Dedi kanamam çok olursa o Zaman yaptırırım dedim , solda olan kistim artık sağda çıkıyor baya da büyümüş bir günde , düşen bebeği ya da cenini de genetiğe gönderdim
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim tekrarından korusun. İnsallah tez vakitte sağlıklı hamilelik nasip etsin.

Ne kadar aralıklarla gidiyorsunuz kontrole ben esn son 15 şubatta gittim herşey iyidi 23 martta gel ikili test yy alalım dedi de
Ben de 17 şubatta gitmiştim en son.21 martta randevu verdi testler için.fakat ben bebeğimi görmek istiyorum o yüzden yarın başka bir doktora gidicez yoksa 2 hafta daha beklemek istemiyorum onu merak ediyoruz babasıyla;)

Ben hastanedeyatarken baska bayana ssöyledidDrbenden iki hafta fazalydi hamileleigi bakalim ggerçi iki hafta sonrasorarim doktora

Ben de 17 şubatta gitmiştim en son.21 martta randevu verdi testler için.fakat ben bebeğimi görmek istiyorum o yüzden yarın başka bir doktora gidicez yoksa 2 hafta daha beklemek istemiyorum onu merak ediyoruz babasıyla:KK66:
Ayy ne kadar güzel benim eşime doktor doğuma gel dese bekler yani o derece :( 2 hafta ne ki canım bende 1 hafta önce gittim doktora 12+1 de gel dedi 5 hafta sonra yani 1 haftası bitti kaldı 4 hafta en azından devlete gitmeye ikna etmeye çalışcam bende 1-2 hafta sonra ama umutsuzum 4 hafta beklicem gibi geliyo

Back
X