Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok üzüldümçok çok geçmiş olsun. ama unutma her şeyden önce şu an senin sağlığın önemli. o bebek illaki gelecek bu ay olmasa 2 ay sonra 3 sonra.Kızlar ben büyük bi sancı ile banyoya koştum ve elime düştü bebeğim şuan hastaneye yatırdılar gece operasyona alınıcam
çok geçmişler olsun. çok üzülüyorum okudukça yazıları. psikolojim çok bozuldu. her an birsey olcak diye bekliyorum. allah sabırlar versin. çok zorlu bir sürecmiş.
bayanlar bu 2.hamileliğim ilkinde de çok aşırı bulantım vardı şimdi de var bu benim kaderim galiba, bu arada hoşbulduk, bebeğinin kaybeden anneye de çok gweçmiş olsun Allah sabırlar versin
tahmini doğum tarihini öğren kişisel bilgilerine gir oraya yazarsan çıkarhamilelik takvimini bir türlü ekleyemedim yardımcı olur musunuz
tahmini doğum tarihini öğren kişisel bilgilerine gir oraya yazarsan çıkar
çok teşekkür ederim, deminden beri uğraşıyorum inşallah becericem :) Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin sizede
Inşallah bende Ekim annesi olucam . Bebişim 10.haftalk .bebeğini kaybeden arkadaşım Allah yardmcn olsun .