• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar ben büyük bi sancı ile banyoya koştum ve elime düştü bebeğim şuan hastaneye yatırdılar gece operasyona alınıcam
canım çok üzüldümçok çok geçmiş olsun. ama unutma her şeyden önce şu an senin sağlığın önemli. o bebek illaki gelecek bu ay olmasa 2 ay sonra 3 sonra.

kızlar bu sabah tartıldım 4 kilo vermişim toplamda. dr şimdilik problem değil dedi. mide bulantısı için hap verdi. diademine gibi bi şey adı.

çok geçmişler olsun. çok üzülüyorum okudukça yazıları. psikolojim çok bozuldu. her an birsey olcak diye bekliyorum. allah sabırlar versin. çok zorlu bir sürecmiş.

günaydın arkadaşlar merve100 cnm çok geçmiş olsun kolay değil allah yar ve yardımcın olsun
yaa arkadaşlar benim feci halde başım ağrımay başladı bunun sonunda akşamları özellikle kusuyorum yemekten sonra baş ağrım hafifliyor tehlikeli bi durum var mı acaba milletin bulantısı sabah olur benimki akşam ne alakadır anlamdım yaa :KK43:

çok geçmişler olsun. çok üzülüyorum okudukça yazıları. psikolojim çok bozuldu. her an birsey olcak diye bekliyorum. allah sabırlar versin. çok zorlu bir sürecmiş.
merve100 merve100 . Çok üzüldüm Allah başka acı yaşatmasın gerçekten zor bir durum.

Benim de psikolojim bozuldu Can'ım her an bişey olacak gibi hissediyorum en korktuğum şey de kontrole gidip bebeğin kalp atışlarını duyamamak.off ne zor bir süreç ilk 3 ay

bayanlar bu 2.hamileliğim ilkinde de çok aşırı bulantım vardı şimdi de var bu benim kaderim galiba, bu arada hoşbulduk, bebeğinin kaybeden anneye de çok gweçmiş olsun Allah sabırlar versin

bayanlar bu 2.hamileliğim ilkinde de çok aşırı bulantım vardı şimdi de var bu benim kaderim galiba, bu arada hoşbulduk, bebeğinin kaybeden anneye de çok gweçmiş olsun Allah sabırlar versin

hoşgeldin canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

Back
X