• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar uzun zamandır giremedim mide bulantısı da iki kere hastanede yattım geçtiğimiz cuma da kalbi durmuş bebeğin pazartesi kürtaj oldum allah bana nasip etmedi hayirlisiyla siz kucağınıza alın inşaallah
Dileğim canım yaa çok üzüldüm... Rabbimden hayırlısı diyelim... Rabbim tez zamanda nasib etsin ve sağlıkla kucağına al inşallah...dualarimdasin ...

selam kızlar,
uzun zamandır mide bulantım dolayı giremedim. Ayrıca inanılmaz derecede halsizdim. Şimdi biraz biraz düzelmeye başladım yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama oldukça fazlalar :( ben 11. haftadayım şuan. Doktorum aydı bir kontrol dedi artık sizce normal mi ayda bir kontrol?
Birde sizlere doktorunuz tarama testine ne zaman başlayacağını söyledi. Benim doktorum hiç söylemiyor en son gittiğimde de sormayı unuttum :(

merhaba kızlar,
ben de birkaç giremedim ama maşallah 100 sayfa yazmışsınız :KK57: hepsini okuyamadım..umarım herkes iyidir..

ben de pzt günü gittiğim kontrolde kalp atışlarını duydum çok şükür 7+6 da..usg de 2 gün önde çıktı ama düzelir sonra...

siz hep usg görüntüsüne göre cinsiyet tahmini yapıyorsunuz ya,hiç kalp atışından yapan var mı? benim dr yapar genelde ama çok güvenli olmadığını biliyorum bizimki 154 çıktı kız gibi dedi..çok kaptırmak istemiyorum kendimi içimden de çok kız geçiyor ama çok istediğimden de olabilir tabi,hayırlısı ve sağlıklısı en önce :KK72:

çok fena da grip ve nezleyim,ilaç alamayınca süründürüyor maalesef,önerisi olan varsa sevinirim...
Geçmiş olsun canım bende Grip oldum resmen sürünüyorum
Bu kalp sesiyle cinsiyet anlama nasıl oluyor ben ilk defa duyuyorum.
Buradan ikili taramadaki totalhcg değeri ile olanı okudum arkadaşa baktık yanlış çıktı

selam kızlar,
uzun zamandır mide bulantım dolayı giremedim. Ayrıca inanılmaz derecede halsizdim. Şimdi biraz biraz düzelmeye başladım yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama oldukça fazlalar :KK43: ben 11. haftadayım şuan. Doktorum aydı bir kontrol dedi artık sizce normal mi ayda bir kontrol?
Birde sizlere doktorunuz tarama testine ne zaman başlayacağını söyledi. Benim doktorum hiç söylemiyor en son gittiğimde de sormayı unuttum :KK43:

Ayda bir diyor canım doktorlar genelde bana da ayda bir gel dedi , 9. Haftada gittim 12-13. Haftada gel dedi ikili test için ama ben yaptırmayacağım , o Yüzden 13. Haftanın sonunda yani 30 Mart gibi gideceğim cinsiyeti de Öğrenmek için.. Bi kızım var benim kayınvalidem dünden beri kızıma " Kardeşinin adı ne olsun " diyor,
Minik kuşum da mistefa diyor , rahmetli kayınpederimin adı.. Bugün de pişman olmuş olsa gerek , canım kız olursa ne koyacaksınız isim düşündünüz mü diyor , sağlıklı sıhhatli olsun da cinsiyeti adı önemli değil diyor :KK48:

Ayda bir diyor canım doktorlar genelde bana da ayda bir gel dedi , 9. Haftada gittim 12-13. Haftada gel dedi ikili test için ama ben yaptırmayacağım , o Yüzden 13. Haftanın sonunda yani 30 Mart gibi gideceğim cinsiyeti de Öğrenmek için.. Bi kızım var benim kayınvalidem dünden beri kızıma " Kardeşinin adı ne olsun " diyor,
Minik kuşum da mistefa diyor , rahmetli kayınpederimin adı.. Bugün de pişman olmuş olsa gerek , canım kız olursa ne koyacaksınız isim düşündünüz mü diyor , sağlıklı sıhhatli olsun da cinsiyeti adı önemli değil diyor :KK48:
Bizimde bi kizimiz var durmadan soruyorlar neyiniz olacak diye kizim israrla kizzz diyor hatta takiliyorlar erkek olsun diye yok kizz olacak diyor 2.5 yasinda benim kuzumda Allahim herseyden once saglikli versin ama benimde gonlumden gecen bi oglus olsun bana duskun olsun diye hayirlisi bakalim

Bizimde bi kizimiz var durmadan soruyorlar neyiniz olacak diye kizim israrla kizzz diyor hatta takiliyorlar erkek olsun diye yok kizz olacak diyor 2.5 yasinda benim kuzumda Allahim herseyden once saglikli versin ama benimde gonlumden gecen bi oglus olsun bana duskun olsun diye hayirlisi bakalim

Hadi inşallah sağlıklı sıhhatli olsun da bu sefer de erkek olsun inşallah , kız evlat sevgisi bi başka , ama kız olunca bi de erkek istiyor insan , ben en başından beri erkek hissediyorum , annem de benim hamile olduğumu bilmeden rüya görmüştü oğlum oluyormuş bakalım Hayırlısıyla ne olacak , bu arada benim kızımda 2, 5 Yaşında ; kız mı erkek mi olsun dediğimizde erkek diyor, erkek mi kız mı dediğimizde kız diyor :KK64:
Geçen hamileliğim çok rahattı mide bulantısı , baş ağrısı nedir bilmezdim , şimdi fenalardayım, kimisi farklı hamilelikte cinsiyet de farklıdır diyor , tuzlu ekşi yiyorsun kesin kız olacak diyen Var , bakalım kimlerin tezi çürüyecek, bu arada benim kayınvalide , anne baba kardeşler , bazı Arkadaşlarım dışında kimse bilmiyor ( iki taraftan da kalabalık bi sülaleyiz) 3 ay dolsun öyle söyleyecm

besyo_86 besyo_86 cnm senin kanama alanin cok mu fazla benm bugun kontrolum vardi cok sukur kapanmis tehlike bitmis degil ama doktor cok dikkatli olarak az az kalkabilirsin dedi

Kızlar dünden beri aklıma takıldı kesenin gergin olması diyorum hiç birşey bulamadım nette resme bakar mısınız normal gözükmüyor mu sizce

Eklentiler

• 1457536355901-1078323410.webp
    1457536355901-1078323410.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 97
Selam kızlar hamileliğiniz nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır benim de iyi gidiyor şükür :) pazartesi günü kalp atışları için gidicem kaçıncı haftada tam olarak duyuluyor kalp atışları? İki hafta önce gittiğimde 6+4 teydim doktor daha erken iki hafta sonra gel kalp atışları için dedi bu sefer duyulur mu acep.

Kızlar uzun zamandır giremedim mide bulantısı da iki kere hastanede yattım geçtiğimiz cuma da kalbi durmuş bebeğin pazartesi kürtaj oldum allah bana nasip etmedi hayirlisiyla siz kucağınıza alın inşaallah
Canım Allahım sabırlar versin. Tez zamanda kucağını doldursun inş. Neden durmuş sebebi belli mi.

Back
X