- 26 Mayıs 2015
- 184
- 144
- 23
- 35
Canim tarihimiz ayni 2li icin simdiden stresi basti ama insallah guzel sonuclar alırızAllaha bin sukur kalp atisini gorduk ve duyduk bugun. 4 Nisan tarihine 2li test icin gun aldik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim tarihimiz ayni 2li icin simdiden stresi basti ama insallah guzel sonuclar alırızAllaha bin sukur kalp atisini gorduk ve duyduk bugun. 4 Nisan tarihine 2li test icin gun aldik.
Dileğim canım yaa çok üzüldüm... Rabbimden hayırlısı diyelim... Rabbim tez zamanda nasib etsin ve sağlıkla kucağına al inşallah...dualarimdasin ...Kızlar uzun zamandır giremedim mide bulantısı da iki kere hastanede yattım geçtiğimiz cuma da kalbi durmuş bebeğin pazartesi kürtaj oldum allah bana nasip etmedi hayirlisiyla siz kucağınıza alın inşaallah
Geçmiş olsun canım bende Grip oldum resmen sürünüyorummerhaba kızlar,
ben de birkaç giremedim ama maşallah 100 sayfa yazmışsınızhepsini okuyamadım..umarım herkes iyidir..
ben de pzt günü gittiğim kontrolde kalp atışlarını duydum çok şükür 7+6 da..usg de 2 gün önde çıktı ama düzelir sonra...
siz hep usg görüntüsüne göre cinsiyet tahmini yapıyorsunuz ya,hiç kalp atışından yapan var mı? benim dr yapar genelde ama çok güvenli olmadığını biliyorum bizimki 154 çıktı kız gibi dedi..çok kaptırmak istemiyorum kendimi içimden de çok kız geçiyor ama çok istediğimden de olabilir tabi,hayırlısı ve sağlıklısı en önce
çok fena da grip ve nezleyim,ilaç alamayınca süründürüyor maalesef,önerisi olan varsa sevinirim...
selam kızlar,
uzun zamandır mide bulantım dolayı giremedim. Ayrıca inanılmaz derecede halsizdim. Şimdi biraz biraz düzelmeye başladım yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama oldukça fazlalarben 11. haftadayım şuan. Doktorum aydı bir kontrol dedi artık sizce normal mi ayda bir kontrol?
Birde sizlere doktorunuz tarama testine ne zaman başlayacağını söyledi. Benim doktorum hiç söylemiyor en son gittiğimde de sormayı unuttum![]()
Bizimde bi kizimiz var durmadan soruyorlar neyiniz olacak diye kizim israrla kizzz diyor hatta takiliyorlar erkek olsun diye yok kizz olacak diyor 2.5 yasinda benim kuzumda Allahim herseyden once saglikli versin ama benimde gonlumden gecen bi oglus olsun bana duskun olsun diye hayirlisi bakalimAyda bir diyor canım doktorlar genelde bana da ayda bir gel dedi , 9. Haftada gittim 12-13. Haftada gel dedi ikili test için ama ben yaptırmayacağım , o Yüzden 13. Haftanın sonunda yani 30 Mart gibi gideceğim cinsiyeti de Öğrenmek için.. Bi kızım var benim kayınvalidem dünden beri kızıma " Kardeşinin adı ne olsun " diyor,
Minik kuşum da mistefa diyor , rahmetli kayınpederimin adı.. Bugün de pişman olmuş olsa gerek , canım kız olursa ne koyacaksınız isim düşündünüz mü diyor , sağlıklı sıhhatli olsun da cinsiyeti adı önemli değil diyor![]()
9.haftaya kadar hiç mi şüphelenmedin canım ya?düzensizlik mi vardı?Cnm zaten bu haftadan sonra başlıyor bulantılar. Benim de 3 gundur vardi.Ben bugün öğrendim hamile olduğumu zaten bulantilardan şüphelendim öyle test yaptım.
narla ilgili ne yazabilir ki?paylaşır mısın?Kızlar kaç gündür canım nar istiyordu. Bugün büyük bir tane nar yedim. Sonra internetten baktım. Korkutucu şeyler yazıyor. Bilgisi olan var mı?
Gerçekten korktum bayağı.
bulantı olunca ne oluyor daha mj iyi olması? olmayan lar korkuyoruz şimdi benim de bulantim bir Kaç gündür gittiMide bulantilarim geri geldi nasil mutluyum annelik boyle birsey 2 gun once sikayet ederek yaziyordum simdi sukur diyorum insallah hep bulanir ..
bulantı olunca ne oluyor daha mj iyi olması? olmayan lar korkuyoruz şimdi benim de bulantim bir Kaç gündür gitti![]()
Bizimde bi kizimiz var durmadan soruyorlar neyiniz olacak diye kizim israrla kizzz diyor hatta takiliyorlar erkek olsun diye yok kizz olacak diyor 2.5 yasinda benim kuzumda Allahim herseyden once saglikli versin ama benimde gonlumden gecen bi oglus olsun bana duskun olsun diye hayirlisi bakalim
Selam kızlar hamileliğiniz nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır benim de iyi gidiyor şükür :) pazartesi günü kalp atışları için gidicem kaçıncı haftada tam olarak duyuluyor kalp atışları?
Canım Allahım sabırlar versin. Tez zamanda kucağını doldursun inş. Neden durmuş sebebi belli mi.Kızlar uzun zamandır giremedim mide bulantısı da iki kere hastanede yattım geçtiğimiz cuma da kalbi durmuş bebeğin pazartesi kürtaj oldum allah bana nasip etmedi hayirlisiyla siz kucağınıza alın inşaallah