• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
benım bugun doktor kontrolüm vardı. gıtmedım. cok korkuyorum bebegıme bırsey oldu diye. olduysa haberi almak istemedim. 2gundur kasık agrım cok artmıstı. mıde bulantılarım da gıttı.

canım bence gitmelisin kontrole ama kötü düşünerek değil çünkü herkeste değişiyor mesela bende bulantı hiç olmadı olmak zorunda değilmiş olanlarda kolay geçebilirmiş kasık ağrımda arada oluyordu oda geçti bence git kontrole

Günaydın kızlar
C cutemum dünden beri aklımdasın , sabah yazarım dedim , geçmişi okuyup öyle yazayım dedim , yazını okudum , çok büyük gecmiş olsun arkadaşım , Rabbim hayırlısını versin inşallah sağlıkla gelecek Bebeğin tez zamanda , merve100 merve100 arkadaşım sana da geçmiş olsun Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş ve aklıma gelmeyen diğer Arkadaşlara da tabii ...
Rahatsız Arkadaşlara şifa versin Rabbim bolca dua edelim birbirimize inşallah , çok tedirgin herkes ya , inanamıyorum okuyunca ben ilkinde de böyle değildim bunda da , hayatı zindan ediyorsunuz kanamanız falan olmadıkça ağır iş yapmaz ayakta çok durmazsanız inşallah bişey olmaz kızlar ya , benim midem de özellikle akşamları fena bulanıyor ama bulunmadığı da oluyor , mide bulantısı durmasıyla Bebeğin kalp atışının Alakası var mıdır ki ? Gerçi sizi de anlamaya çalışıyorum elinizde değil , Rabbim ferahlık versin gönüllerinize , uğraşlar bulmak Lazım oyalanmak için..
Mutlu , bulantısız bi gün diliyorum herkese :KK55::KK73:

Canim inşallah sağlıkla alırsın en kisa surede kucağına
Kızlar günaydın
kendimden haber vereyım dedim persembe gunu hastaneye yatıs yaptım sabah, vajınal yoldan bır kac kere hap koydular 3-4 saat sonra baya bı kanama basladı agrıyla 7 ye kadar zor durdum sonra kurtaj oldum. alınan kese patolojiye gitti, cumartesı kontrolum var . Bır kere adet olduktan sonra korunma vermeyecegım dedı Allahım ınsallah bu kez saglıkla nasıp eder dıyorum kızlar.
Hepınıze hayırlı saglıklı bır donem ve dogumlar dılıyorum dılerım hepınız cok rahat gecırırsınıZ

İnşallah sağlıkla alırsın kucağına canim

benim de tavsiyem;

dar giyinmeyin,(sadece göbek değil, kalça ve üst bacakları sıkan kıyafet de giymemek gerekiyor)

topuklu ayakkabı giymeyin.
canim kahveyi lekemi

canim ya biz ikimiz en zor gecirenlerdenik kaliba gebeliyi kanama gogus agrsi bulanti allah hepimizn yardimcsi olsun senin lekeler durdumu?
evet canım ya valla hala göğüslerime dokunamıyorum :( lekelenme yok şimdilik ama kasık ağrısı oluyor, bacaklarıma vuruyor ağrısı. senin ne durumda?

benım bugun doktor kontrolüm vardı. gıtmedım. cok korkuyorum bebegıme bırsey oldu diye. olduysa haberi almak istemedim. 2gundur kasık agrım cok artmıstı. mıde bulantılarım da gıttı.
canım aynı haftadayiz seninle benimde kasik ağrım oldu bulantılarda geçti bikaç gündür hata göğüs ağrıları bile azaldı ama inslh bunu kötüye yormuyorum. iyidusun inslh iyi olsun keşke kontrole gitseydin.

Kızlar ben 8+4um. 6+4 ' de kalp atışını görmüştük. Doktor 2, 3 hafta sonra gel demişti. Artık karından mi olur kontrol sizce?

Kızlar ben 8+4um. 6+4 ' de kalp atışını görmüştük. Doktor 2, 3 hafta sonra gel demişti. Artık karından mi olur kontrol sizce?
Muhtemelen karindan olur canim başta rahat gormek icin vajinal bakmistir.benimki hic vajinal bakmadi mesele hep karindan bakti ama degisebilur tabi. Ama artik karindan bakilmasi daha uygun sanki

genelde karından oluyor ama benim ilk gebeliğimde 3 aylık olana kadar alttan bakıldı.
ters rahim durumunda böyle olabiliyormuş.

Kizlar ikiz gebeyim oyle her zaman bulantim olmuyor yada her zaman kasiklarim agrimiyor ki belirtileri daha yogun yasamam gerekirmiş doktorum oyle söyledi.bazi sabahlar cok bulaniyor cikariyorum bazen hic bulanmiyor bazen aksamlari geliyor bulanti yani pek belli olmaz bence cok dinlemeyin kendinizi. Bu degisken bir durum gun geliyor göğsüm deli gibi agriyor bazi gunler tik yok. Bence cok fazla takilmayin bebeginizide kendinizi de bosuna uzmeyin.

günaydın arkadaşlar bende ne bulantı ne göğüs hassasiyeti var. kasıklarım ağrıyor ama inş genel bir durumdur cuma kontrol var verdiğim kan testleri çıkacak.. iple çekiyorum :)

canım ben 6+1 de karından duydum sonra kanamam oldu 6+5 te idi sanırım yalan olmasın yani bir kaç gün sonra gittim karından duyamadı. idrara sıkışık olmadığımdan sanırım. vajinal baktı.
vajinal bakmada sıkıntı olsa doktorlar kontrol etmezler. canını hiç sıkma.

günaydın arkadaşlar bende ne bulantı ne göğüs hassasiyeti var. kasıklarım ağrıyor ama inş genel bir durumdur cuma kontrol var verdiğim kan testleri çıkacak.. iple çekiyorum :)

canım bir kaç kez yazdım, ilk doğumumda hiçbir hamilelik belirtisini yaşamadım.
hiç yani.
bebeğim de gayet sağlıklıydı, hamileliğim de çok güzel geçmişti.

aslında tam tersi bu hamileliğim daha riskli, ve psikolojik mi bilmiyorum ama ara ara mide bulantısı hissediyorum.

canım bir kaç kez yazdım, ilk doğumumda hiçbir hamilelik belirtisini yaşamadım.
hiç yani.
bebeğim de gayet sağlıklıydı, hamileliğim de çok güzel geçmişti.

aslında tam tersi bu hamileliğim daha riskli, ve psikolojik mi bilmiyorum ama ara ara mide bulantısı hissediyorum.
Benim ikiz canım normalde doktor tüm belirtileri 2 kat yaşarsın dedi. midemin bulandığı göğüs uçlarımın sızım sızım sızladığı zamanlarda oldu ama geçti. çok nadir midem bulanıyor. daha önce bebeğimi 10. haftada kaybettim o yüzden bu 10. hafta korkutuyor beni. o zamanda belirtiler bittiğinde bebeğimin kalbi durmuştu ama her zaman öyle olacak diye bir şey yok tabiki de..2 haftada bir gidiyorum kontrole kalbim ağzımda kalp atışlarını dinleyene kadar.
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inş bebeklerimizi.

Benim ikiz canım normalde doktor tüm belirtileri 2 kat yaşarsın dedi. midemin bulandığı göğüs uçlarımın sızım sızım sızladığı zamanlarda oldu ama geçti. çok nadir midem bulanıyor. daha önce bebeğimi 10. haftada kaybettim o yüzden bu 10. hafta korkutuyor beni. o zamanda belirtiler bittiğinde bebeğimin kalbi durmuştu ama her zaman öyle olacak diye bir şey yok tabiki de..2 haftada bir gidiyorum kontrole kalbim ağzımda kalp atışlarını dinleyene kadar.
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inş bebeklerimizi.

ikiz konusunda bilgili değilim :)
Allah kolaylık versin.

Doktorum sadece aşırı kusma ya da kanaman olursa haberdar et dedi. Onun dışında her şey normal demişti.

ilk hamileliğini kaybetme nedenin neydi? Çok üzücü, yaşamayan bilmez gerçekten.

ikiz konusunda bilgili değilim :)
Allah kolaylık versin.

Doktorum sadece aşırı kusma ya da kanaman olursa haberdar et dedi. Onun dışında her şey normal demişti.

ilk hamileliğini kaybetme nedenin neydi? Çok üzücü, yaşamayan bilmez gerçekten.
nedenini bilmiyruz cnm kalbi durmuştu. Rabbim kimselere yaşatmaz inş. çok zor.
Rabbim korusun hepimizin bebeklerini inş.

ben de inanılmaz cilt kuruluğu var kızlar. Ellerim özellikle el kremi bile kar etmiyo..Göbek bölgeme hep krem sürüyorum nemlendirmek için. pul pul döküntü oluyor. Yaşayan var mı bu durumu.

ben de inanılmaz cilt kuruluğu var kızlar. Ellerim özellikle el kremi bile kar etmiyo..Göbek bölgeme hep krem sürüyorum nemlendirmek için. pul pul döküntü oluyor. Yaşayan var mı bu durumu.

cilt kuruluğu normalde yaşıyorsan hamilelilk nedeniyle artmış olabilir.

bende yok ama bende de dudak kuruluğu ve özellikle gece çok fazla susama var.

kızlar merhaba öncelikle hayırlı olsun hepinize :) ben de inşallah haziran annesi olcam. benim sorum şuki ablamda hamile ve doktor 6 haftalık demiş. adetleri düzensiz 2 ayda bi vs oluyo. sat 9 aralık ondan sonrada olmamış testte yapmamış hiç adeti gecikmiştir diye. neyse iki gün önce hcg baktırdı ve 17.900 çıktı değer. doktora gitti kese gözüktü çok şükür 11 mm ve rahme yerleşmiş dedi fakat bebek daha oluşmamış 10 gün sonra tekrar bakalım demiş. ne zaman oluşmuş bebek bilemedikleri için sağlıklımı değilmi bilemiyoruz.
Bizim aklımıza takılan şuki hcg değeri 17900 ve bebek gözükmemiş. değer yüksek olduğu için gözükmesi gerekmezmiydi böyle bişey yaşayan varmı aranızda :( çok teşekkürler..

Back
X