• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
cilt kuruluğu normalde yaşıyorsan hamilelilk nedeniyle artmış olabilir.

bende yok ama bende de dudak kuruluğu ve özellikle gece çok fazla susama var.

evet cnm normalde de yaşıyorum ama bu kadar yoğun değildi.. dudaklarım soyuluyordu geçti. bir de gece, gündüzden daha çok su içiyorum 3-4 kez wcye kalkıyorum uykumu da alamıyorum o yüzden :(((

Kızlar günaydın
kendimden haber vereyım dedim persembe gunu hastaneye yatıs yaptım sabah, vajınal yoldan bır kac kere hap koydular 3-4 saat sonra baya bı kanama basladı agrıyla 7 ye kadar zor durdum sonra kurtaj oldum. alınan kese patolojiye gitti, cumartesı kontrolum var . Bır kere adet olduktan sonra korunma vermeyecegım dedı Allahım ınsallah bu kez saglıkla nasıp eder dıyorum kızlar.
Hepınıze hayırlı saglıklı bır donem ve dogumlar dılıyorum dılerım hepınız cok rahat gecırırsınız bu donemı

Çok geçmiş olsun canım aklım sendeydi Allah bir daha yaşatmasın en kisa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat versin sana.

kızlar merhaba öncelikle hayırlı olsun hepinize :) ben de inşallah haziran annesi olcam. benim sorum şuki ablamda hamile ve doktor 6 haftalık demiş. adetleri düzensiz 2 ayda bi vs oluyo. sat 9 aralık ondan sonrada olmamış testte yapmamış hiç adeti gecikmiştir diye. neyse iki gün önce hcg baktırdı ve 17.900 çıktı değer. doktora gitti kese gözüktü çok şükür 11 mm ve rahme yerleşmiş dedi fakat bebek daha oluşmamış 10 gün sonra tekrar bakalım demiş. ne zaman oluşmuş bebek bilemedikleri için sağlıklımı değilmi bilemiyoruz.
Bizim aklımıza takılan şuki hcg değeri 17900 ve bebek gözükmemiş. değer yüksek olduğu için gözükmesi gerekmezmiydi böyle bişey yaşayan varmı aranızda :KK43: çok teşekkürler..
hcg değeriyle paralel olup olmadığını bilmiyorum canım ama bazı bebekler 7-8 hafta gözüküyo. bizim de 7+4 de görünmüstü. inş sağlıkla görür bebeğini ablan.

Günaydın hanımlar...
CuteMom CuteMom bundan sonraki hamileliğinde sağlıkla kucağına alırsın inşallah. geçmiş olsun canım..
dlrsordn dlrsordn canım benim 4+6 da gittim beta 7 bin küsürdü. kese vardı. iki hafta sonra gittim hala bebek oluşmamıştı. 9 haftalıkken gördük bebeği, endişelenmeyin. beta ile bebeğin bir alakası olduğunu sanmıyorum. gebelik haftası küçük olduğu için görünmemiştir. sabır.
bugün okuldan çok sevdiğim bir arkadaşım doğum yaptı, bebeğiyle birlikte fotoğrafını görünce öyle duygulandım ki.. Allah'ım bizlere de nasip etsin o güzel duyguyu inşallah... isteyen herkese..
gününüz güzel geçsin...

ilk doğumumda demiştim ki, "şu anki aklım olsa hamilelikte o mu bu mu diye araştırıp durmazdım, direk emzirme ve bebek bakımı çalışırdım."
gerçekten de öyle, güvendiğimiz doktoru bulduktan sonra artık biraz akışına bırakmamız gerekiyor, herkesin hamileliği farklı ilerliyor.
ben normal doğum olsun diye bir sürü hareket, her gün yürüyüş vs yapmıştım.
bebek döndü ama yine de sezeryan doğum oldu.

Allahtan emzirme hakkında biraz okumuştum bir şeyler, yoksa dakika bir biri gelip mama verelim diyor, akrabalar bildiğim baskı yapıyor, hemşireler de özellikle gece uğraşmak istemiyorlar, onlar da verelim mama rahat edin diyorlar.
ama öyle olmuyor işte...
bence doğumdan sonraya hem fisiksel olarak hem de psikolojik olarak hazırlanmamız lazım şimdiden :)
Bende sezeryana mahkumum normal doğum o anlık acı 4-5 en fazla 8-9 saat bağırıyorsun geliyo ama sezeryandan sonrası zorluk hareketlerin kısıtlı ama normal doğuran anne de sezeryan değil mi canım gelsin de nerden gelirse gelsin diyorum:) Şermin çarkacı'nin Başlarım şimdi annelige diye bi kitabı var onu tavsiye ederim okumayanlara. ben 13-14. Haftadan sonra yaticam hep kitap okurum video izlerim bebek bakımıyla ilgili diyorum ama bi yandan da 24. Haftama kadar bebeklerle ilgili bişey okumuycam bişey almicam isim dusunmucem diyorum bakalım tutabilecek miyim kendimi

Bende sezeryana mahkumum normal doğum o anlık acı 4-5 en fazla 8-9 saat bağırıyorsun geliyo ama sezeryandan sonrası zorluk hareketlerin kısıtlı ama normal doğuran anne de sezeryan değil mi canım gelsin de nerden gelirse gelsin diyorum:) Şermin çarkacı'nin Başlarım şimdi annelige diye bi kitabı var onu tavsiye ederim okumayanlara. ben 13-14. Haftadan sonra yaticam hep kitap okurum video izlerim bebek bakımıyla ilgili diyorum ama bi yandan da 24. Haftama kadar bebeklerle ilgili bişey okumuycam bişey almicam isim dusunmucem diyorum bakalım tutabilecek miyim kendimi

bence sana hangisi iyi gelecekse onu yap.

isim çok önemli, karar vermen uzun sürebilir :)

Kızlar uzun zamandır giremedim mide bulantısı da iki kere hastanede yattım geçtiğimiz cuma da kalbi durmuş bebeğin pazartesi kürtaj oldum allah bana nasip etmedi hayirlisiyla siz kucağınıza alın inşaallah

Kızlar uzun zamandır giremedim mide bulantısı da iki kere hastanede yattım geçtiğimiz cuma da kalbi durmuş bebeğin pazartesi kürtaj oldum allah bana nasip etmedi hayirlisiyla siz kucağınıza alın inşaallah

canım çok geçmiş olsunnn Rabbim sabır versin ve yeniden nasip etsin inşallahhh

Muhtemelen karindan olur canim başta rahat gormek icin vajinal bakmistir.benimki hic vajinal bakmadi mesele hep karindan bakti ama degisebilur tabi. Ama artik karindan bakilmasi daha uygun sanki
Canım teşekkür ederim. Vajinadan sıkıldım da ondan. :)) Karından görülmemişti bebek. Ama iyiki alttan bakmış. Kendimi yer dururdum. Kalp atışını görmüştüm. Pit pit. Ağladım :))
Yarın gideyim diyorum. Artık karından görülür herhalde diye düşünüyorum. Bebeğim buyumuştur inşallah.

canım ben 6+1 de karından duydum sonra kanamam oldu 6+5 te idi sanırım yalan olmasın yani bir kaç gün sonra gittim karından duyamadı. idrara sıkışık olmadığımdan sanırım. vajinal baktı.
vajinal bakmada sıkıntı olsa doktorlar kontrol etmezler. canını hiç sıkma.
Ben de senin gibi düşünüyorum canım. Bence de sorun olmaz. Ama artık 8+5 olacağım yani..alttan görünsün istiyorum. Vajinalda hep hazırlıklı olmak gerekiyor. Bıktım yanı :))

canım çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda kucağını doldursun..

Allah yardimcin olsun canım. Eminim çok uzulmussundur. Ama söyle düşün insanların senelerce bebeği olmuyor. En azından hamile kalabiliyorsun. Rabbim sana inşallah yeniden nasip eder.ben 1 sene 4 ay bekledim. Çok zor günler geçirdim. Kafama taktım. Burada kisirlik bölümünü takip ediyordum. 5 yıldır olmayan insanlar var.
Inşallah en kisa zamanda hamile kalırsın.

merhaba kızlar,
ben de birkaç giremedim ama maşallah 100 sayfa yazmışsınız :KK57: hepsini okuyamadım..umarım herkes iyidir..

ben de pzt günü gittiğim kontrolde kalp atışlarını duydum çok şükür 7+6 da..usg de 2 gün önde çıktı ama düzelir sonra...

siz hep usg görüntüsüne göre cinsiyet tahmini yapıyorsunuz ya,hiç kalp atışından yapan var mı? benim dr yapar genelde ama çok güvenli olmadığını biliyorum bizimki 154 çıktı kız gibi dedi..çok kaptırmak istemiyorum kendimi içimden de çok kız geçiyor ama çok istediğimden de olabilir tabi,hayırlısı ve sağlıklısı en önce :KK72:

çok fena da grip ve nezleyim,ilaç alamayınca süründürüyor maalesef,önerisi olan varsa sevinirim...

günaydın arkadaşlar bende ne bulantı ne göğüs hassasiyeti var. kasıklarım ağrıyor ama inş genel bir durumdur cuma kontrol var verdiğim kan testleri çıkacak.. iple çekiyorum :)
Ay hadi insallah guel guzel ciakr canim hepsi benimde bir kac tane kaldi oazartesi cikacak. Benimde cumartesi kontrol var cok heyecanliyimmmm
bence sana hangisi iyi gelecekse onu yap.

isim çok önemli, karar vermen uzun sürebilir :)
Ay bende isim uzun surer karar veremeyiz diyordum esimle bir konustuk hemen karar verdik gibi oldu
Canım teşekkür ederim. Vajinadan sıkıldım da ondan. :)) Karından görülmemişti bebek. Ama iyiki alttan bakmış. Kendimi yer dururdum. Kalp atışını görmüştüm. Pit pit. Ağladım :))
Yarın gideyim diyorum. Artık karından görülür herhalde diye düşünüyorum. Bebeğim buyumuştur inşallah.
Buyumustur canim rahat olsun icinhaklisin valla ama sanirim bu rahatlik cok surmez acilmalari kontrol icin yine baslicakmisiz muayenelere...

merhaba kızlar,
ben de birkaç giremedim ama maşallah 100 sayfa yazmışsınız :KK57: hepsini okuyamadım..umarım herkes iyidir..

ben de pzt günü gittiğim kontrolde kalp atışlarını duydum çok şükür 7+6 da..usg de 2 gün önde çıktı ama düzelir sonra...

siz hep usg görüntüsüne göre cinsiyet tahmini yapıyorsunuz ya,hiç kalp atışından yapan var mı? benim dr yapar genelde ama çok güvenli olmadığını biliyorum bizimki 154 çıktı kız gibi dedi..çok kaptırmak istemiyorum kendimi içimden de çok kız geçiyor ama çok istediğimden de olabilir tabi,hayırlısı ve sağlıklısı en önce :KK72:

çok fena da grip ve nezleyim,ilaç alamayınca süründürüyor maalesef,önerisi olan varsa sevinirim...
Canim balli limonlu ilik su iyi raharlatiyor insani ben kendimi kotu hissettigimde hep iciyorum iyi geliyor. Kalp atisi dogru diye bende cok duydum ama benimkielrin ikisininde 120 130 cikti sanirim ikiside erkek bana da oyle gelmeye basladi zaten

Hanımlar tek tek teşekkür edemediğim kaldıysa özür dilerim , Allah razı olsun hepinizden dualarınız içinde Rabbim sizlerin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin .
Doğumda böyle Ağrım olmamıştı güçsüzleştiriyor beni bu da o yüzden tek tek takip edemedim . Hakkımızda hayırlısı buymuş .

merve100 merve100 canimm inş en kisa zamanda sagligina kavusursunn insan ne diyeceğini bilemiyor gerçekten çok uzuldumm Hakkinda hayirlisini nasip etsin Allah

Back
X