2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
11 haftalıktı canım. Bende çok alıştırdım ya yinede hayırlısı sağlıklısı inşallah
Banada 12.haftada erkege benzio demsti 16da kiz dedi bn alismadigimi sanio ama alsmis yaa cnm .(.kizimda var ztn erk olsaydi keske sana kesin kiz dedimi bnmkide erkek cikarmi acaba tekrar .)

Kuziko sakınan göze çöp batarmış aynen öyle kapansın artık okul yaaa üffff
En lisedeyken ne oluyor, 2 kattan kızlar erkeklere laf atmış ben de derse idim yüzüm sınıfa dönük Sağ tarafımda pencere hiç beklemezsiniz, bir taş sağ elmacık kemiğime , buz koyduk vs kızar neyse ki morarmadi. Her şey beklenir hele de kendini bilmez ergenlerden.

Banada 12.haftada erkege benzio demsti 16da kiz dedi bn alismadigimi sanio ama alsmis yaa cnm .(.kizimda var ztn erk olsaydi keske sana kesin kiz dedimi bnmkide erkek cikarmi acaba tekrar .)
Benim hala aklımda soru işareti var :) iki hafta sonra ayrıntılı ultrason var kesin belli olur gerçi bundada kesin dedi ama yinede belli olmaz neler duyuyoruz canım

Bana suana kadar tetanozdan bahseden bile olmadı

Valla bilemiyorum nolacak bu şekilde.
Bugunde doğum şekillerini arastırıyorum

Kızlar nasıl bir doğum düşünüyorsunuz?

Kısmetse ilk doğumumda gibi doğal doğum istiyorum, ama doktoruma konuştum bir sıkıntı olmazsa bu sefer kesi atmasını istemedim, ilkinde yırtık oluşabilir vs demişti, bu sefer rahim de vajınal daha rahat açılır, arkadaşımda ilkini kesi atıldı ikinciye geçen ay doğurdu ve hiç işlemsiz .inşallah benimki öyle olur.

Hadi yaaa çok geçmiş olsun canım :////

Benim hala aklımda soru işareti var :) iki hafta sonra ayrıntılı ultrason var kesin belli olur gerçi bundada kesin dedi ama yinede belli olmaz neler duyuyoruz canım
Ayy inss yaa .). Banada kesin dedi ama umudum yok yenilerde pek yok ornekler cnm eskiden oluyormus o yanilmalar

Ayy inss yaa .). Banada kesin dedi ama umudum yok yenilerde pek yok ornekler cnm eskiden oluyormus o yanilmalar
Yok canım ya benim doktorum süper ama öyle cinsiyet konusunda pek süper değil :)) hala duyuyorum ben. Hayırlı evlat olsunlar inşallah

Doğumu hiç düşünemiyorum düşünmek istemiyorum çoook korkuyorummmn
Bazen bende senin gibi dusunuyorum ve korkuyorum canim. Ama bazen de dogum doganin kanunu, herkes gibi ben de normal dogum yapabilirim diye cesaretleniyorum. bakalim sonumuz ne olacak.

Bazen bende senin gibi dusunuyorum ve korkuyorum canim. Ama bazen de dogum doganin kanunu, herkes gibi ben de normal dogum yapabilirim diye cesaretleniyorum. bakalim sonumuz ne olacak.
korkmayin kizlar o an sadece bebegi gormeye odaklaniyorsunuz rabbim oyle bir kuvvet veriyor ki 10 dk surmedi dogumum sonrası ise dünyada zaman durmasini istediginiz nadir anlardan biri yerinide sevinc gozyaslari aliyor

Bana suana kadar tetanozdan bahseden bile olmadı

Valla bilemiyorum nolacak bu şekilde.
Bugunde doğum şekillerini arastırıyorum

Kızlar nasıl bir doğum düşünüyorsunuz?
ben yine epiduralle nirmal dogum dusunuyorum allah nasip ederse cok rahat ettim oglumda

Yok canım ya benim doktorum süper ama öyle cinsiyet konusunda pek süper değil :)) hala duyuyorum ben. Hayırlı evlat olsunlar inşallah
Devlet hastanesinemi gidiyorsun cnm bnm doktorun ultrasonu cok iyi ondan umudum kalmiyor ya .(. Hayrli ve gonlumuzdeki olsn cnm inss .)).

Kızlar korkmayın ben normal doğum yaptım tamam ağrılı bir surec ama dayanılmayacak bişey değil öyle olsa bak bir daha yapmazdim

Devlet hastanesinemi gidiyorsun cnm bnm doktorun ultrasonu cok iyi ondan umudum kalmiyor ya .(. Hayrli ve gonlumuzdeki olsn cnm inss .)).
Aminn. Yok canım özel :) neyse değişiklik olursa haber edersin canım

Bu arada ilk ultrason resimleri nasıl canım kesenin sağında mı solunda mı benim ki baya her yeri belli idi

Maşallah

Masallah çatir catir dogurdum dion yani
Aynen çatir çatir dogurdum ya ben yaptıysam herkes yapar.son doğum yaklaşırken ağrı dayanılmaz gibi oluyor ama bebeği görünce herşey değişiyor zaten doğar doğmaz da ağrı bitiyor o anı hiç unutamam çok güzel ilk görüş rabbim hepimize yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…