2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bana suana kadar tetanozdan bahseden bile olmadı

Valla bilemiyorum nolacak bu şekilde.
Bugunde doğum şekillerini arastırıyorum

Kızlar nasıl bir doğum düşünüyorsunuz?
benim %90 sezeryan olucak canım çünkü tüp bebeği normal doğumda oluşabilecek risklere karşı korumak istiyo doktorlar genelde ama kendi doktorum normali destekleyen ve daha öncede çok kez tüp bebek hastasına normal doğum yaptırmış bi kadın. her iki şekildede epidural/spinal anestezi istiyorum o anı yaşamak çok güzel bir duygu. (hamile kalmadan önce doğum fotoğrafçılığı yaptığım için her iki doğumuda biliyorum aslında canlısını görerek şahit oldum :) )

canım emin ol rahme düştü ya bi şekilde doğucak öyle yada böyle. çoğu arkadaşım normal için direndi ama bir sebepte olamadı (kiminde açılma olmadı kiminde bebeğin ayağına kordon dolanmıştı doğumdan sonra öğrendik vs.) hayırlısı ve sağlıklısı hangi yöntemle olucak ise öyle olsun inşallah. ben doktoruma güveniyorum o ne derse öyle yapıcam sorgulamıycam hiç yeterki sağlıkla gelsin bebeğim kucağımıza

Kızlarrrrr genel bir soru hastane süslemeleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Var mı fikri olanlar? Evet erken daha ama çoook keyifli ve heyecanlııı
kapı süsünü keçeden kendimiz yapmayı düşünüyoruz görümcemle. anaokul öğretmeni olduğu için becerikli ve hayal dünyasıda geniş. bi kaç örnek buldukta hoşumuza giden. oda içine pek süsleme düşünmüyorum çünkü bebek açısından pek hijyenik olmuyo bence. belki bi masa olabilir üzerinde hediyeliklerin ve atıştırmalık bişeylerin olduğu

ay çok geçmiş olsun ya.bu nedir arkadaş aileler okula ders çalışsınlar diye gönderiyorlar tamam kanları kaynıyor gençler bizde fıkır fıkırdık ama bu ne demek ya allah aşkına okula adam olmaya değil daha çok terörist olmaya gidiyorlar.rabbim gençlerimizi kötülüklerden kötü alışkanlıklardan korusun.

canım kesi atmak nedir?? ilk defa duydum.

Canım nasıldı anlatır mısın?ben cok merak ediyorum
canım epidural doğum çok rahat diyorlar ama o vurulan iğnenin felç bırakma ihtimalide varmış sonrasında düzelir mi bilmiyorum ama bi kere haberlerde duymuştum bide bi yakınımızın başına gelmiş :/

kac gune cikicak canim cevapsende ben 2lni ozelde yapdridim 3lunu devletde 15 gune cikar dediler
Hacettepede devlet ama ertesi gün aldım sonuçları. Kan değer sonuçları aynı gün çıktı ancak 2 li ve 3 lünün grafik kağıtlarına ilişkin sonuçları ertesi gün aldım.

Günaydın kızlar. Bizde ekim dogumluyuz ins cinsiyetleri ogrendiniz mi? Ben 3 buçuk aylikken gittim ama doktorum söylemedi. Haftaya yine randevum var bu sefer ogrenecegiz ins. Allah hepimize kolay doğum nasip etsin saglicakla kucağımiza alalım ins

canım epidural doğum çok rahat diyorlar ama o vurulan iğnenin felç bırakma ihtimalide varmış sonrasında düzelir mi bilmiyorum ama bi kere haberlerde duymuştum bide bi yakınımızın başına gelmiş :/
canım hangi hastanede ve anestezi doktorunun tecrübesiyle çok alakası var. birde senin omuriliğinde önemli sanırım tam bilmiyorum ama

bebegin kordon kanını yahut kordon dokusunu saklatacak olanlar vaRMI aranızda ?? ilerde cıkabilcek bircok hastalıkta tedavi AMACLI kullanıiabiliyormus ..
bende bu konuyu merak ediyorum olursa yaptırmak istiyorum ama türkiyede ki şartlar nasıl bilmiyorm doktorla konuşmak istiyorum ama doğuma daha çok olduğu için sormadım daha ne olur ne olmaz imkan varsa bende yaptırmak istiyorum

amin insallah en kisa zamanda oyrenirsin cinsiyyetni bende 17+5 gunlukken bildm kizim geliyor insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…