benim %90 sezeryan olucak canım çünkü tüp bebeği normal doğumda oluşabilecek risklere karşı korumak istiyo doktorlar genelde ama kendi doktorum normali destekleyen ve daha öncede çok kez tüp bebek hastasına normal doğum yaptırmış bi kadın. her iki şekildede epidural/spinal anestezi istiyorum o anı yaşamak çok güzel bir duygu. (hamile kalmadan önce doğum fotoğrafçılığı yaptığım için her iki doğumuda biliyorum aslında canlısını görerek şahit oldum :) )Bana suana kadar tetanozdan bahseden bile olmadı
Valla bilemiyorum nolacak bu şekilde.
Bugunde doğum şekillerini arastırıyorum
Kızlar nasıl bir doğum düşünüyorsunuz?
bende öyleyim canım yaa. dün gece uykudan uyandım tuvalete gittim ölüyodum açlıktan sanırsın hiç bişi yemedim akşam. ama yemedim zorda olsa uyumaya çalıştımSürekli açlık başladı bende kızlarr kilolar geliyor mu acaba
canım emin ol rahme düştü ya bi şekilde doğucak öyle yada böyle. çoğu arkadaşım normal için direndi ama bir sebepte olamadı (kiminde açılma olmadı kiminde bebeğin ayağına kordon dolanmıştı doğumdan sonra öğrendik vs.) hayırlısı ve sağlıklısı hangi yöntemle olucak ise öyle olsun inşallah. ben doktoruma güveniyorum o ne derse öyle yapıcam sorgulamıycam hiç yeterki sağlıkla gelsin bebeğim kucağımıza
ayyyyyyy çok tatlıııı ya prensess :) mutlu sağlıklı alalım kucaklarımıza. snein de gözün aydın canım :)hadi gozun aydin sukur bende iyim bende dun bildim prensesim geliyor insallah
kapı süsünü keçeden kendimiz yapmayı düşünüyoruz görümcemle. anaokul öğretmeni olduğu için becerikli ve hayal dünyasıda geniş. bi kaç örnek buldukta hoşumuza giden. oda içine pek süsleme düşünmüyorum çünkü bebek açısından pek hijyenik olmuyo bence. belki bi masa olabilir üzerinde hediyeliklerin ve atıştırmalık bişeylerin olduğuKızlarrrrr genel bir soru hastane süslemeleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Var mı fikri olanlar? Evet erken daha ama çoook keyifli ve heyecanlııı
bunu ilk defa duydum nasıl saklanacak ???bebegin kordon kanını yahut kordon dokusunu saklatacak olanlar vaRMI aranızda ?? ilerde cıkabilcek bircok hastalıkta tedavi AMACLI kullanıiabiliyormus ..
ay çok geçmiş olsun ya.bu nedir arkadaş aileler okula ders çalışsınlar diye gönderiyorlar tamam kanları kaynıyor gençler bizde fıkır fıkırdık ama bu ne demek ya allah aşkına okula adam olmaya değil daha çok terörist olmaya gidiyorlar.rabbim gençlerimizi kötülüklerden kötü alışkanlıklardan korusun.En lisedeyken ne oluyor, 2 kattan kızlar erkeklere laf atmış ben de derse idim yüzüm sınıfa dönük Sağ tarafımda pencere hiç beklemezsiniz, bir taş sağ elmacık kemiğime , buz koyduk vs kızar neyse ki morarmadi. Her şey beklenir hele de kendini bilmez ergenlerden.
canım kesi atmak nedir?? ilk defa duydum.Kısmetse ilk doğumumda gibi doğal doğum istiyorum, ama doktoruma konuştum bir sıkıntı olmazsa bu sefer kesi atmasını istemedim, ilkinde yırtık oluşabilir vs demişti, bu sefer rahim de vajınal daha rahat açılır, arkadaşımda ilkini kesi atıldı ikinciye geçen ay doğurdu ve hiç işlemsiz .inşallah benimki öyle olur.
canım epidural doğum çok rahat diyorlar ama o vurulan iğnenin felç bırakma ihtimalide varmış sonrasında düzelir mi bilmiyorum ama bi kere haberlerde duymuştum bide bi yakınımızın başına gelmiş :/Canım nasıldı anlatır mısın?ben cok merak ediyorum
evet malesef. insallah gecer diye beklicez. bu konuyla iligili bigileriniz varsaCanım kalp parlaması mı var bebeğinde ?
4 lu de yaptıracakmısın doktorun bırsey dedımı bu konuyla ilgili.ben gecen hafta pwrsembe yaptırdım canım geckalmadın bence
Hacettepede devlet ama ertesi gün aldım sonuçları. Kan değer sonuçları aynı gün çıktı ancak 2 li ve 3 lünün grafik kağıtlarına ilişkin sonuçları ertesi gün aldım.kac gune cikicak canim cevapsende ben 2lni ozelde yapdridim 3lunu devletde 15 gune cikar dediler
canım hangi hastanede ve anestezi doktorunun tecrübesiyle çok alakası var. birde senin omuriliğinde önemli sanırım tam bilmiyorum amacanım epidural doğum çok rahat diyorlar ama o vurulan iğnenin felç bırakma ihtimalide varmış sonrasında düzelir mi bilmiyorum ama bi kere haberlerde duymuştum bide bi yakınımızın başına gelmiş :/
saq ol canimayyyyyyy çok tatlıııı ya prensess :) mutlu sağlıklı alalım kucaklarımıza. snein de gözün aydın canım :)
bende bu konuyu merak ediyorum olursa yaptırmak istiyorum ama türkiyede ki şartlar nasıl bilmiyorm doktorla konuşmak istiyorum ama doğuma daha çok olduğu için sormadım daha ne olur ne olmaz imkan varsa bende yaptırmak istiyorumbebegin kordon kanını yahut kordon dokusunu saklatacak olanlar vaRMI aranızda ?? ilerde cıkabilcek bircok hastalıkta tedavi AMACLI kullanıiabiliyormus ..
amin insallah en kisa zamanda oyrenirsin cinsiyyetni bende 17+5 gunlukken bildm kizim geliyor insallahGünaydın kızlar. Bizde ekim dogumluyuz ins cinsiyetleri ogrendiniz mi? Ben 3 buçuk aylikken gittim ama doktorum söylemedi. Haftaya yine randevum var bu sefer ogrenecegiz ins. Allah hepimize kolay doğum nasip etsin saglicakla kucağımiza alalım ins
doğum esnasında yırtılma olmaması için vagina çıkışından anüse doğru doktor kesik atıyor , kontrollü kesi deniyor bebeğin başı zorlarsa onların kontrol edemeyeceği bir yırtık olmaması içincanım kesi atmak nedir?? ilk defa duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?