2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
dün kontrolüm vardı. doktor bebeği incelerken kalbinde parlaklık oldugunu söyledi. kıreclenme gıbı bırsey dedı. dah a cok kullamıyorlarmıs fln fılan. sadece %2-3 bebekte goruluyormus. tek basına olunca bı anlam ıfade etmıyormus. 2li 3lü 4 lu testler, ense kalınlıgı, burun olusumu, böbreklerdeki durum ile birliklte değerlendırılıyomus. doktor da belkı ılerleyen aylarda gecer dedi. kalbi için ılerleyen haftalarda eko yapılacak, ayrıntılı gircem bir sıkıntı varmı dıye. ıns bebegım ıyı olur

Canım nasıldı anlatır mısın?ben cok merak ediyorum
valla cnm benim gunum dolmustu ama sancim yoktu doktorumum direktifiyle gece gittim yattim hastaneye sabaha karsi suni sanci taktilar 3 cm acikligim vardi 4 cm olunca bide sanciya dayanamayinca epidural önerdiler hemen taktirdim acilmam devam ederken yattim uyudum bir saat sonra bi uyandim tuvaletim geldi dedim imkansiz dediler lavma yapmislardi cunku insan tecrubesiz olunca bilmiyo tabi. Megerse artik dogum baslamis oglum geliyomus hemen dogumhaneye aldilar kafasi cikmayinca birazcik kesiyle bir kerede cikti oglusum cok rahat ve stressiz bi dogum yaptim 1 nefeste kurtuldum allah herkese oyle nasip etsin hamileligim daha zor gecmisti dogumumda bir o kadar kolay oldu

Günaydın hanımlar... ailem hala burada, işler yoğun. ne gündüz ne gece yazmaya fırsat bulamıyorum. sayfalar da çok ilerlemiş baştan sondan birkaç sayfa okuyabildim ancak. herkes iyidir umarım.. bayan diyet çok geçmiş olsun. umarım şu anda durumun iyidir.
ben de üçlü test sonucunu aldım dün bir sorun yok çok şükür. 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason için gideceğim. karnım ciddi şekilde kaşınmaya başladı, bir an önce kreme başlamam lazım. bebe yağı kullanıyordum alerji yaptı. araştırır alırım artık.
kızım iyice hareketlendi, yaramaz olacak galiba. :) oğlum bu kadar çok oynamazdı ya da ben hissetmezdim. :) sağlıkla gelsin de inşallah..
oda süsleme için organizasyon şirketleri araştırmaya başladım. oğlumda yaptırmamıştım ama bunda istiyorum. eşim biraz karşı gerçi ama ikna ederim diye düşünüyorum. 100-300 arasında fiyatlar. çok yüksek değil ama belki arkadaşlar yardım eder kendimiz ayarlarız birşeyler. bakalım daha zaman var nasıl olsa.
herkese sevgiler, minik hanımlara ve beylere de öpücükler... sağlıcakla kalın, hep güzel haberler alın...

canım çok geçmiş olsun. tek başına çok anlam ifade etmiyor demiş doktorun da sıkma canını. Allahın izniyle düzelir herşey. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Selam arkadaşlar, sabah aile hekimliğine gittim, minigim kalp atını dinledik, 148 çıktı maasallah ona. Tabi benim nabız diplerde açlıktan , tansiyon 9-4 ama ben gayet iyiyim şükür. İlk gebeligimde de doğuma kadar düşük seyretti doğum haftası 11-7 oldu, çok ilginç beden artık doğum zamanın geldi sinyalini vermişti bunda da öyle olur inşallah. Kilo malum 57.8 artışta neyse aldığımız gibi veririz inşallah. İlkinde 14 Kilo almıştım 8 ay içinde tamamini vermiştim inşallah bunda da öyle olur. Öyle işte ara muayene iyi oldu .

Canım ne guzel ya.. Ama epidural herkete tutmuyormuş:/

canım epidural doğum çok rahat diyorlar ama o vurulan iğnenin felç bırakma ihtimalide varmış sonrasında düzelir mi bilmiyorum ama bi kere haberlerde duymuştum bide bi yakınımızın başına gelmiş :/

Canım anestezi uzmanıyle vs goruserek iyi bir hastanede sıkıntı yasanmaz bence

Canım sezaryende epidural korkuyo beni diri diri kesilmek gibi sanki :/

Kizlar gunaydin:)
Sizlere birsey danisicam. Uzun suredir belki 1 belki 2 ay bilmiyorum ara ara ayakta fazla durdugumda mesela yemek yaparken su gibi renksiz bir akinti geliyo cok degil ama :/ hic onemsememistim ama dun amniyon sivisi olabilme ihtimalini okuyunca korktum :/ boyle bir akinti yasayan var mi ? Kontrole haftaya cumartesi yada pazar gidicem :/

canım hangi hastanede ve anestezi doktorunun tecrübesiyle çok alakası var. birde senin omuriliğinde önemli sanırım tam bilmiyorum ama
Tabikide doktorun tecrubeside çok önemli :/ ama ben çok normal doğum yapmak istiyorum inşallah rabbim en sağlıklı öyle nasip eder

Ayyy içim çok fena oldu.daha erken ama doktorla konuşulması gereken önemli konular gerçekten. İnşallah normal doğum yapmak nasip olur bebeğim içinde en sağlıklı si o olur insallah

Canım cocugun kalbına bakılıyor. Gozle gorunebılecek ışık gıbı bir parlama görunuyor ve bunu gormek demekbsxen down sendrom belirtisi olabilir bazende onemsız gecıcı bır durum
canım senin ense kalınlığı cıkmıstı ya sonra kan verip yurt dısına gondermıstın temız cıkmıstı. kalpte de bırsey gorulmusmuydu sende.

İnşallah her şey yolunda olcak canım, bebişin de iyi olacak

Canım sezaryende epidural korkuyo beni diri diri kesilmek gibi sanki :/
Sana katılıyorum bende aynı öyle düşünüyorum doğum yapmaktan çok korkuyorum aslında çünkü dünyadaki en büyük acı 1.canli canlı yanmak 2.ise doğum yapmakmis.cok korkutuyor beni aslında ama bebeğime kavusmak var ucunda onun için değer hem onca insan yapabiliyor biz neden yapamayalım. İnşallah normal doğum bizim için sağlıklısi olur

kılzar hiç kanguru tarzı şeyler baktınız mı?

şu ürüne ne dersiniz?

kış bebeği olacağı için ben düşünmüyordum bu tarz bir ürün, çok kullanmam diye ama, uçağa binmem gerekecek 2 aylıkken.
rahat olur diye düşündüm, bunda emzirebiliyormuşsun da diye duydum, bakar mısınız?

https://www.e-bebek.com/kanguru-p-tbs-clop0567/

Ben dusunmuyorum ama senin ihtiyacin varsa guzel canim. Instagramda guzel oldugunu soyluyorlardi :/

Kizlarrr beni gorseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…