• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bemde yarim gidicem doktora bakalim kalp atisini inş duyucam doktor zarar verir diye dinletmemisti.doktorumu degistiricem inşdinletir yarin

Onceki gebeligimde de bunda da progestan bende hicbir yan etki yapmadi.Agiz yoluyla aliyorum.Hatta onceki gebeligimde ikiz oldugu icin doguma kadar kullandim.

bulantı olunca herseyın yolunda gıttıgını dusunuyorum ama progestan da kullanınca acaba o mu yapıyor yoksa bebek mı yaıyor onu çözmek istedim :KK57::KK57: aslında belirgin bir dusuk rısk yoktu her ,htimale vajinal aldım..bulantıları anlamak için 2 gun kullanmadım artık bulantı devam edıyor:anneadayı::anneadayı: kafayı sıyırdık yaw kimseylede paylaşamıyoruz kalp atısını gorelım oyle duyuracaz işyerinde gizli gizli kusuyorum :KK57::KK57:

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah irosss irosss cnm bak guzel haberlerle geldin bi dahaki kontrolunde de guzel haberlerle gelceksin

Inşallah canım risk devam ediyor hala ama kötüyü düşünmemeye çalışıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin inşallah durursa çok üzülürüm daha önce de 9haftalık kaybetmiştim tekrar aynı şeyleri Yaşatmasin Allah çok zor

Çok sevindim güzel haberlerinize. Kötüyü göstermesin Allah, güzel düşünün, bebeğiniz de çok güçlüdür eminim. Pıt pıt atan kalbiyle tutunacak hayata annesi inşallah.
Sakin olmak da zor tabii ama =) İnşallah kavuşacaksınız bebeğinize sağ salim.

canım teşekkür ederim. inşallah sorunsuz tüplermi kaybetmeyeceğim bir ameliyat olur. HCG çok ii ilerlerdi. sizlere ve gelecekte araştıracaklara bilgi olsun diye yazayım.

14/02 170
16/02 480
18/02 1245
20/02 2518
22/02 4400

her türlü gebelik belirtisini yaşadım. kahverengi akıntı oldu çok az. bunların dışında bir sıkıntım yoktu. Sata göre 5+3 günlük hamileyken dış gebelik teşhisi kondu.

Çok geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah sağlıklı sıhhatli atlatırsınız bu süreci. Bhcg değerleri ile dış gebelik tespit edilemiyormuş maalesef, ancak usg ile görebiliyorlar, o da sürüyor da sürüyor.

Ben de korkuyorum bu ara çok hem de :( Son adet tarihime göre bugün 5+5'te olmam gerekiyor. Ancak 5+1'de yapılan vajinal ultrasonografide (adet gecikmemin 9. günü) kese 4 mm çıktı, embriyo da yoktu daha haliyle :( Fakat geç döllenme olabilir, çok erken gitmiş olabilirim vs. diye avutuyorum kendimi. İnşallah bu haftanın sonlarına doğru bir daha gideceğim de, çok korkuyorum ya! Günler de geçmek bilmiyor hani. Hesap yapıp duruyorum, yok her gün 1,1 mm büyüse bugün bu kadar olmuştur, aslında gün 4 mm ise kese ben belki 5+1'de değil, 4+3 ya da 4+4'te idim falan filan.

Bir sürü işlerim de yığıldı. Hiçbir şey yapasım gelmiyor, bunları okumaktan, makale taramaktan, örnek ultrason görüntüleri incelemekten başka. Aslında biraz işlerime baksam dağılacağım da, aklım devamlı rahmimde resmen :))

benim ufaklıktan dolayı pek giremiyorum kusurabakmayın geç cevap veriyorum arkadaşlar. yeni katılanlar olmuş aramıza hoşgeldiniz hayırlı olsun

Yok canım ne yaşlısı. 35e yaşlı dersek çarpışırız alimallah:KK39: hem ne diyor kenan abimiz; her yaşın bir güzelliği var, en güzel çağındasın:KK73:
teşekkür ederim :KK200:

Niye kac sinki ve kacincisin o liste nerde bende bakayım

canım 35 yaşındayım ben listede en başta

irosss irosss canım ilk doktorun mu doğru bu mu doğru. Bıktım inan bu drların gördğklerini değilde hissettiklerini söylemelerinden. Canm bencr herşey yoluna giricek. Bu dediğini de inan ilk df duydum. Bence artık akışına bırak ve canını sıkma... Drların söyledikelrrini de çok kafana takma. Onlar hem anneler bilmiş diye suçlar hem de bilmemize gerek olmayan şeyleride anlatıp kafamızı karıştırır. Hayırlısı olsun. CuteMom CuteMom gibi seninde güzel sonuçlar alacağınıza eminim. Ha bu kadar neden rAhat konuşuyorum benim de haberim yok. Ben de ala kalp atışını duymadım:(( cuma gidicem

Merhaba, benim de ayni durum.

12. Haftamda rahim ağzına dikiş atılacak canım o saatten sonra silah zoruyla bile goturemezler :) o dikiş güzel olursa Rabbiminde izniyle alırım inşallah kucağımadiyorum ama daha ne bebegimi gördüm ne kalp atışını duydum sadece kese var meydanda inşallah sağlıklı hayırlı gebelik tir hepimizin ki... maşallah canım gerçekten abla olmuşlar tamda sevilme zamanları şimdi tek mi geliyo ekim bebeği :) baya zorluk cekmissin canım ama ne güzel sonu güzel bitmiş erkende gelse ler seninleler büyümüşler çektiğin zorluğun sonu güzel bitmiş Ekim'e kadar yürüyo olurlar kardeşlerine bakıp sana yardimci olurlar :)

Merhaba sevgili anneler ve anne adayları,
İsmim Seher, 37 yaşındayım, İstanbulda yaşıyorum, ay sonunda 22 ayı dolduracak olan bir kızım var, çalışmıyorum kızıma bakıyorum.
Ben de dün test yaptım ve 2. çizgiyi gördüm , sat 24.01.2016 , bdt 30.10.2016 , çok çok çok mutluyum. Henüz doktora gitmedim , cumartesi eşimle gitmeyi düşünüyoruz.
Hepimize hayırlı olsun , Allah tamamına erdirsin , inşallah onları kucakladığımız günleri de görürüz.

merhaba,
kısmetse ben de ekim annesi olacağım.

2013 eylül annesiyim aynı zamanda. 5 ay önce de düşükle sonuçlanan mini hamilelik yaşamıştım.

doktora gitmedim ve haftaya haftasonu falan gitmeyi düşünüyorum.
bu sefer kendimi strese sokmayacağım diyerek.
iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilemicem :)

bu arada ilk hamileliğimde de hiçbir hamilelik belirtisini yaşamadım, bunda da yaşamıyorum.
şimdilik tek uykulu olma problemim var.
bir de inanılmaz gerginim, adet zamanı olan sinirlilik halinin biraz daha üst versiyonunu yaşıyorum. bazen kontrolü kaybediyorum hatta.

canım teşekkür ederim. inşallah sorunsuz tüplermi kaybetmeyeceğim bir ameliyat olur. HCG çok ii ilerlerdi. sizlere ve gelecekte araştıracaklara bilgi olsun diye yazayım.

14/02 170
16/02 480
18/02 1245
20/02 2518
22/02 4400

her türlü gebelik belirtisini yaşadım. kahverengi akıntı oldu çok az. bunların dışında bir sıkıntım yoktu. Sata göre 5+3 günlük hamileyken dış gebelik teşhisi kondu.

Rahimde görünmedi mi kese hiç kuzum ya başka doktorlara danıştın mı ameliyat olmasan ilaç ile düşüren çok var daha iyi olur gibi geliyor bana çevrem de benle aynı Zaman'da hamile olup dış gebelik geçiren iki arkadaşım var onlar da ilaçla düşürdü yavaş yavaş bi süre hastanede yattılar senden daha büyüktü haftalıkları da , neden ameliyat istediler

Ankaaacanit: 453040herşey gönlünce mber: 412232 .!.:
B

en de şaşırdım canım.
Allah devamını getirir inşallah:KK47:
Hayorli olsun canim Allah devamini getirir iinş. Bende 8 haftaligim Allah korusun bebuslerimizi...gerginlik ilk haftalarda bende de çok vardi
merhaba,

2013 eylül annesiyim aynı zamanda. 5 ay önce de düşükle sonuçlanan mini hamilelik yaşamıştım.

bu arada ilk hamileliğimde de hiçbir hamilelik belirtisini yaşamadım, bunda da yaşamıyorum.
bir de inanılmaz gerginim, adet zamanı olan sinirlilik halinin biraz daha üst versiyonunu yaşıyorum. bazen kontrolü kaybediyorum hatta.
HAyirli olsun canim umarim hersey
merhaba,

Hanımlar sizde de oluyor mu benim ayaklarım inanılmaz üşüyor bazen morarıyor gibi oluyor hatta , çorap yün çorap üstüne ev patikleri giyiyorum bana mısın demiyor su torbası koyuyorum gram ısınmıyor dün çok daha fazla oldu bugün sistit oldum sanırım diye kalktım sürekli idrarım var gibi kasıldım durdum , ilk gebeliğim de hiç böyle bi üşüme olmamıştı

Bazen yok yere çok hüzünlü,ağlamaklı hissediyor musunuz? Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi su an.Sebep de yok aslında.Bir önceki gebeliğimde çok mutluydum,hiç böyle ruhsal iniş çıkışlarım olmamıştı,ya da bu kadar başlarında.
Geçen hafta Salı günü,adetimden 3 gün önce aldık müjdeli haberi.Ertesi gün yani Çarşamba günü kahverengi lekelenmem oldu,Dr yat dinlen dedi,yerleşmeden gibi görünüyor dedi.Giderek azaldı,ama sarımsı lekeler az da olsa hala geliyor.Keseye de bakamıyoruz,daha 4+1'im.Bu da canımı sıkıyor,burda okuduklarım da korkuttu beni şimdi.Dış gebelik filan...

Hoşgeldin :anneadayı:

İrosss öncelikle sevindim bak dıger doktorların goremedıgını gormus doktorun . kalp atıs hızlarından ben pek anlamıyorum plesenta dedıgın sey yolk sac mı suanda plesanta ıcın erken degılmı bılemedım ? 2 hafta boyunca allahtan hayırlısı ıcın ınsallah bol bol dua edelım arkadaslarda soylemısler zaten , Allahın ıznıyle ınsallah buarada kac haftalıksın suanda?

Ne gıbı bılgıye ıhtıyacın var canım progestan la?

Bende 2010 mart annelerindeydım ancak şubatta dogurdum :KK68:

Günaydın emelcim, cok iyi olur inşallah kötü şeyler yaşamayalım

Benımde oluyor ıgne batması gıbı dr normal dıyor hatta oncekı gebelıklerımdede oldu hep.

Merhaba . bende gec dollenme olmusum benımde kesem var kese yusyuvarlak ıcınde bellı belırsız bısı goruyorum ama dr bısey demedı 10 gun sonra kalp atıslarına gel dedı ıcımı ferah tutuyorum. detaylı usg dedıgın sey nedır?
Merhaba cnm detaylı ultrasonda daha hassas ölçüm yapiliyo 3 boyutlu da diyolar sanırım. Benim 10 haftalik olmasi gereken gebeliğin 6. Haftada çıktı. 10 gin sonra tekrar bakilacak. Eger yine bebek gorunmezse bos gebelik diyolar. Benim son sat 17 aralık. Senin son sat ne zamandı acaba

Back
X