• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Çok sevindim güzel haberlerinize. Kötüyü göstermesin Allah, güzel düşünün, bebeğiniz de çok güçlüdür eminim. Pıt pıt atan kalbiyle tutunacak hayata annesi inşallah.
Sakin olmak da zor tabii ama =) İnşallah kavuşacaksınız bebeğinize sağ salim.

Çok geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah sağlıklı sıhhatli atlatırsınız bu süreci. Bhcg değerleri ile dış gebelik tespit edilemiyormuş maalesef, ancak usg ile görebiliyorlar, o da sürüyor da sürüyor.

Ben de korkuyorum bu ara çok hem de :KK43: Son adet tarihime göre bugün 5+5'te olmam gerekiyor. Ancak 5+1'de yapılan vajinal ultrasonografide (adet gecikmemin 9. günü) kese 4 mm çıktı, embriyo da yoktu daha haliyle :KK43: Fakat geç döllenme olabilir, çok erken gitmiş olabilirim vs. diye avutuyorum kendimi. İnşallah bu haftanın sonlarına doğru bir daha gideceğim de, çok korkuyorum ya! Günler de geçmek bilmiyor hani. Hesap yapıp duruyorum, yok her gün 1,1 mm büyüse bugün bu kadar olmuştur, aslında gün 4 mm ise kese ben belki 5+1'de değil, 4+3 ya da 4+4'te idim falan filan.

Bir sürü işlerim de yığıldı. Hiçbir şey yapasım gelmiyor, bunları okumaktan, makale taramaktan, örnek ultrason görüntüleri incelemekten başka. Aslında biraz işlerime baksam dağılacağım da, aklım devamlı rahmimde resmen :))

Canım içini ferah tut. Hcg değeri önemli burda. 1500-2000 lerdeysen kesen mutalaka gözükür.Baktırdın mı kanına? İnş geç döllenmedir. Sağlıkla kavuşursun yavruna :nazar::nazar:

Merhaba
Hayır bende soylediklerınızın hic biri yok.
Doktorda olmayabilir bol su iç ama test sonuçlarına göre karar vereceğiz dedi sizinde mi basınıza geldi
benim de gelid basıma baska bı yerde dah atest yaptırdım. doktorun bırı hemen antıbıyotık basla dedi. içmedim. dıgerı gerek yok bol bol su iç. bu dönmede ilaç önermiyoruz dedi. dediğim belirtilerin yoksa hafif geciriyosundur. diğerlerinde zaten agrıdan duramıyorsun bile. 2 lt kesin iç aklına geldıkce. ve doktor bu dönemde sakın idrarınızı tutmayın sık sık tuvalete gidin. bunlar da etken olabılıoyrmus.

Rahimde görünmedi mi kese hiç kuzum ya başka doktorlara danıştın mı ameliyat olmasan ilaç ile düşüren çok var daha iyi olur gibi geliyor bana çevrem de benle aynı Zaman'da hamile olup dış gebelik geçiren iki arkadaşım var onlar da ilaçla düşürdü yavaş yavaş bi süre hastanede yattılar senden daha büyüktü haftalıkları da , neden ameliyat istediler

Dr girmişken yapışıklık yolda hasar varmı nedenini araştırmak için uygun gördüğünü söyledi. Daha önce bir düşüğüm var. Gebelik öğrendim 10 gün sonra düşük yaşadım. bende birşey olmadığını diğer türlü düşük yaşamazdım dimi? Sizce napmalıyım kafam çok karıştı

Dr girmişken yapışıklık yolda hasar varmı nedenini araştırmak için uygun gördüğünü söyledi. Daha önce bir düşüğüm var. Gebelik öğrendim 10 gün sonra düşük yaşadım. bende birşey olmadığını diğer türlü düşük yaşamazdım dimi? Sizce napmalıyım kafam çok karıştı

İlk düşük olsun ölü doğum olsun ilk diye önemsemiyorlar keşke ilk düşükte detaylı yaptırsaydın neden öyle oldu kan pıhtılaşması mı var tüplerin mi tıkalı rahim filmi çektirseydin ilk düşüpünden ne kadar sonra hamile kaldın .
Bir de asla moralini bozma iyi düşün belki büyüse daha büyük bir sorun çıkacaktı de karşına bende 28 hafta doğurdum ölüydü 1 hafta sonra gelip ağlayan düşüğü olduğu için daha duygusal davranan herkese ben destek oldum . Psikoloji biz kadknları gerçekten ya iyileştiriyor ya hasta ediyor

eylemahu eylemahu çok teşekkür ederim canım, son beta 3800 çıkınca belki bi umut dedim. Neyse en azından bi doktor kontrolünden geçmiş olurum. :)
3800 se belki görülebilir tatlım umarım herşey yolunda gider:)

bulantı olunca herseyın yolunda gıttıgını dusunuyorum ama progestan da kullanınca acaba o mu yapıyor yoksa bebek mı yaıyor onu çözmek istedim :KK57::KK57: aslında belirgin bir dusuk rısk yoktu her ,htimale vajinal aldım..bulantıları anlamak için 2 gun kullanmadım artık bulantı devam edıyor:anneadayı::anneadayı: kafayı sıyırdık yaw kimseylede paylaşamıyoruz kalp atısını gorelım oyle duyuracaz işyerinde gizli gizli kusuyorum :KK57::KK57:
Canım progestanı iğne şeklinde vurduruyorum yan etkisi daha az oluyor bir doktorunla görüş istersen

Şuan acayip bas agrim basladi .zzatensinizut migrenim var... Benim gibi olan var mi ...sşuan patates sardim kafama a koca karilar gibiyim suan,..

İlk düşük olsun ölü doğum olsun ilk diye önemsemiyorlar keşke ilk düşükte detaylı yaptırsaydın neden öyle oldu kan pıhtılaşması mı var tüplerin mi tıkalı rahim filmi çektirseydin ilk düşüpünden ne kadar sonra hamile kaldın .
Bir de asla moralini bozma iyi düşün belki büyüse daha büyük bir sorun çıkacaktı de karşına bende 28 hafta doğurdum ölüydü 1 hafta sonra gelip ağlayan düşüğü olduğu için daha duygusal davranan herkese ben destek oldum . Psikoloji biz kadknları gerçekten ya iyileştiriyor ya hasta ediyor

düşükten 5 ay sonra hamile kaldım. buda dış gebelik

Herkese merhabalar. Benim de yarın randevum var. Kendi doktoruma değil devlete gidicem bu seferlik. Çünkü testleri orda yaptırmak istiyorum. Kalp atışlarını daha duymadım. Nedense bir endişe kapladı içimi. İnşallah sorunsuz atlatırız yarını da

S stilettocc çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalır, sağ salim kucağına alırsın.

irosss irosss diğer doktora kalsa hiç şans yoktu. Ama bak kesen düzgünmüş, bebeğin seninleymiş. İnşallah iki hafta sonra sıfır risk haberiyle gelirsin.

benim de gelid basıma baska bı yerde dah atest yaptırdım. doktorun bırı hemen antıbıyotık basla dedi. içmedim. dıgerı gerek yok bol bol su iç. bu dönmede ilaç önermiyoruz dedi. dediğim belirtilerin yoksa hafif geciriyosundur. diğerlerinde zaten agrıdan duramıyorsun bile. 2 lt kesin iç aklına geldıkce. ve doktor bu dönemde sakın idrarınızı tutmayın sık sık tuvalete gidin. bunlar da etken olabılıoyrmus.
Ins oyledır kultür testi mi ne istadi doktor ismini doğru soyleyememıs olabilirim ılk testte değerımen fazla 3 olması gerekırken bende 89 cıktı.bakalım yarın yaptırcam testı.su gebeliğin ılk basında ıçemedım sımdı içiyorum sukur normaldede çok tüketiyorum

Hanımlar sizde de oluyor mu benim ayaklarım inanılmaz üşüyor bazen morarıyor gibi oluyor hatta , çorap yün çorap üstüne ev patikleri giyiyorum bana mısın demiyor su torbası koyuyorum gram ısınmıyor dün çok daha fazla oldu bugün sistit oldum sanırım diye kalktım sürekli idrarım var gibi kasıldım durdum , ilk gebeliğim de hiç böyle bi üşüme olmamıştı

bazen banada üşütme geliyor gece yatarken 2 defa oldu

Merhaba cnm detaylı ultrasonda daha hassas ölçüm yapiliyo 3 boyutlu da diyolar sanırım. Benim 10 haftalik olmasi gereken gebeliğin 6. Haftada çıktı. 10 gin sonra tekrar bakilacak. Eger yine bebek gorunmezse bos gebelik diyolar. Benim son sat 17 aralık. Senin son sat ne zamandı acaba
benımde son adet tarıhım 5 ocak bana doktor cumartesı gunu 5+4 gun dedı ama sanırım oyle tahmını bısey soyledı dıye dusunuyorum . senın pekı nasıl oluyor arada tam 4 hafta var o sırada yenı olan bı ılıskıdenmı hamıle kalıyorsun acaba cok ılgınc ya?
Valla cıcımınık ben o dıs gebelık topıklerını cok okudum gunlerce 2-3 dr emın olmadan sakın amelıyat yaptırmayın dıyenler var. suanda degerın muhtemelen 5000 uzerınde . mesela tuplerın kapalıysa acılmalımı bu amelıyatta bunların hepsını ogrenmen lazım hangı sehırdesın bılmıyorum ama en azından 1 doktora daha gıtmelısın dıs gebelık oldugu nettır ancak sonlandırılma seklı hangısı olmalı

Şuan acayip bas agrim basladi .zzatensinizut migrenim var... Benim gibi olan var mi ...sşuan patates sardim kafama a koca karilar gibiyim suan,..
aaa bilmiyordum agrıyı aldıgını patatesin..gecen ctesi benim koptu 1 gun basım baglı dolastım...minoset içecektim evde olsaydı

Ins oyledır kultür testi mi ne istadi doktor ismini doğru soyleyememıs olabilirim ılk testte değerımen fazla 3 olması gerekırken bende 89 cıktı.bakalım yarın yaptırcam testı.su gebeliğin ılk basında ıçemedım sımdı içiyorum sukur normaldede çok tüketiyorum
banada kulturde vajınal flora ıle kontemınastyon mevcut cıkmıs . dr bana bısey vermedı sıkıntım olmadıgı ıcın sık ıdrara cıkıyormusun dedı sonra sordugu sorunun garıplıgını oda fark ettı evet cunku gebesın dedı :)
neyse kulturde ureme kısmındamı cıktı bu konus bende bı kultur bıde normal ıdrar testı var hangı degerın yuksek bı soyleyebılırmısın ben bı kendıkımı gozden gecırıcem

Buarada gebelıkte usuyen kımdı unuttum ancak ayaklarım demır gıbı suanda ayaklarımda kı ıstanbul bugun guneslı ugg var :)
ve ayak ısıtıcım var ıs yerımde ancak evde 2 corap ev botları kafı degıl ayaklarım cok usuyor

Hanımlar sizde de oluyor mu benim ayaklarım inanılmaz üşüyor bazen morarıyor gibi oluyor hatta , çorap yün çorap üstüne ev patikleri giyiyorum bana mısın demiyor su torbası koyuyorum gram ısınmıyor dün çok daha fazla oldu bugün sistit oldum sanırım diye kalktım sürekli idrarım var gibi kasıldım durdum , ilk gebeliğim de hiç böyle bi üşüme olmamıştı

Slmlar canim ben de cok usuyorum kansizim herhalde diye dusunuyordum,ilk cocugum da böyle bir sey yasamamistim cunku.
Yarin icin oldukca heyecanliyim dr randevum var insallah iyi haberlerle gelriim.

Back
X