• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
aaa bak bana bişey de demedi sıkışık gel filan...kaç haftalıktın canım gittiğinde?
Ben 7+5 diye hesapliyodum gittiğimde doktor 7+1 dedi bugün 7+3 olduk inşallah hatta sanırım aynı olduk çünkü doktor beklenen doğum tarihi 9 ay 10 günden hesaplarsak 18 ekim dedi. banada ilkinde hiçbir şey demiyordu doktor ama bu doktor hep sıkışık gel diyo daha iyi görüyormus o zaman

Ben 7+5 diye hesapliyodum gittiğimde doktor 7+1 dedi bugün 7+3 olduk inşallah hatta sanırım aynı olduk çünkü doktor beklenen doğum tarihi 9 ay 10 günden hesaplarsak 18 ekim dedi. banada ilkinde hiçbir şey demiyordu doktor ama bu doktor hep sıkışık gel diyo daha iyi görüyormus o zaman
benim aklım ermedi şu gün hesaplamaya. son adet 17 ocaktı. 18 şubatta gittik doktora 5+2 dedi aslında 4 olması gerekirdi. şimdi ben 8 haftaya girdim bugün. ama sen de 7+1 demiş. benim doktor mu yanlış söyleedi acaba :KK51:

Canım haftaya başka doktora gitcem zaten hayırlısı artık sende gergin olma bak bebegini etkiler diyarsin insallah en kisa zamanda .

bir de bir yerde okumuştum, keseler bazen arka arkaya geliyomuş da ikizse görünmüyomuş da ... olabilir ama bana pek mantıklı gelmedi.

hıh bende de aynı işte, normal demesi ondan yani. ama yine de huzursuz oluyorum. bacaklarıma vuruyor ağrısı bazen. dinlenince geçiyor. proluton diye bi iğne verdi 3 kere vuruldum. belki yine verir bilmiyorum. ama ilaç vermedi.
benımde çok ayakta kaldigimda kasık agrim bacagima vuruyo belim çok ağrıyo hatta vajinadan bişey saplaniyo gibi oluyo ama doktor normal diyo diye avutuyorum kendimi Allaha siginiyorum başka yapacak bişeyim yok hayirliysa sağ salim alalim kucağımıza değilse isyan etmeden gönlüme razi eyle sonucu diyorum inşallah hepimiz için hayırlı olan bebeklerimizi kucağımıza alıp buyutebilmektir

benımde çok ayakta kaldigimda kasık agrim bacagima vuruyo belim çok ağrıyo hatta vajinadan bişey saplaniyo gibi oluyo ama doktor normal diyo diye avutuyorum kendimi Allaha siginiyorum başka yapacak bişeyim yok hayirliysa sağ salim alalim kucağımıza değilse isyan etmeden gönlüme razi eyle sonucu diyorum inşallah hepimiz için hayırlı olan bebeklerimizi kucağımıza alıp buyutebilmektir
aynı şeyleri yaşıyoruz canım. benimki de ağrılara normal, yer açılıyor vücudunda diyor. bakalım hayırlısı. Alalım kucağımıza inşallah zaman su gibi akıp geçsin sağlıkla. yarın kontrole gideceğim. yazarım burdan durumu.

Kanamam çok, düşük riskim yüksekmiş. Eve çıkarmadılar. Hastanede yatırıyorlar, dualarınızı eksik etmeyin :KK43:
en azından gözetim altındasınız canım öyle düşün. her an doktorlara ulaşabilirsin. sen stres yapma dua et, ferahla iyi olacak inşallah herşey. olurmuş böyle şeyler...

@tugbavebebik -- @dilekkayra -- @poyyeb --- @msbebik --- @emelocco --- @mmry --- @Tnrtlh --- @ayselllllllllll --- @grpaysgl aysgl --- @zeynep_xx --- @solmez --- @ruziyye -- @Nursultani --- @erik86 --- @eleysu --- @kumral06 -- @anka_misali ___ @papatyadiyari --- @enfalvural1907 ---- @AvukatAnne ---- selopi selopi --- @12irmak --- @sibelkkocak @esmana @adatepe17 @browniii @10Ekim2016 @kendidebilmiyor @Fersevfa @Elbebek86 @merve100 @karapapatya masumsurat masumsurat @albaiulia @Ankaaa @beyaz_gelincik01 @stanger @Nesli 60 @Onunadimutluluk @olipps .. arkadaşlar hepimiz suan iyi kötü de olsa elhamdulillah hamile bir meleğe gebeyiz rabbim sağlıkla kucagimiza almayi da nasip etsin inşallah benim canan ve nuran arkadaşlarim var ikiside kardeşim gibi allah razı olsun çok iyi insanlar bu ya tüp bebek yaptılar tutmadı nuran 9 yil canan 6 yıldır istiyor bir bebek sahibi olmayı rica etsem hamilelerin duasi kabul olurmuş dualariniza bu kardeşlerimi de ekleyip 40 ayetel kursi okurmusunuz okuyamiyan lar 1 de okusaniz allah razı olsun

benim aklım ermedi şu gün hesaplamaya. son adet 17 ocaktı. 18 şubatta gittik doktora 5+2 dedi aslında 4 olması gerekirdi. şimdi ben 8 haftaya girdim bugün. ama sen de 7+1 demiş. benim doktor mu yanlış söyleedi acaba :KK51:
benim son adet tarihım 8 ocak ona göre hesaplayinca bugün 8 in bitiyo olması lazım yanı 8+0 olmasi lazim bugün ama doktor senin adetin düzensizdi ben 28 günde bir görüyorsun gibi hesaplayip 7+1 diyorum dedi çarşamba gunu bugün 7+3 oldu yani. birsürü tarih doğuma kadar bu karışıklık devam ederse hesap uzmanı olcaz :) ama büyük ihtimal her gittiğimizde 3-4 bazen 1 haftaya kadar oynayacak. bebeklerimizin gelişimi tamamlansin öyle gelsin yeterli bizim için

Kızlar kilo veren var mı ben 8 kilo verdim hamileliğimin başından beri ekmek yiyebiliyorum sadece midem çok kötü biraz da kilo verdim diye sanırım başım dönüyor hiç kalkamıyorum.

aynı şeyleri yaşıyoruz canım. benimki de ağrılara normal, yer açılıyor vücudunda diyor. bakalım hayırlısı. Alalım kucağımıza inşallah zaman su gibi akıp geçsin sağlıkla. yarın kontrole gideceğim. yazarım burdan durumu.
Evet canim dusununce Rabbim ne kadar güzel yaratmış 5+6 da 9.2 mm olan kese 7+1 de ne kadar oluyo kimbilir ki bebek 1.5 cm gorunuyo tabi bunlarında bize yansıması bu tarz ağrılar oluyo bunada şükür Rabbim yokluklarını gostermesin her türlu zorluğa dayanılıyo

Cinsiyet merakı sardı beni de. bunu buldum nette. bakalım tutacak mı? benimki erkek görünüyor. :KK48:
-Mayalara göre anne adayının ve bebeğin doğum yıllarının her ikisi de tek ya da her ikisi de çift sayı ise bebek kız olacak demektir. Biri tek diğeri çift sayı ise erkek bebek geliyor demektir.
-İlk üç aylık dönemde feci bir sabah bulantısı oluyorsa kız annesi olacaksınız demektir. Görece daha rahat geçiyorsa bu dönem, erkek bebeğe hazırlanın.
-Hamileliğinizde en çok neye aşeriyorsunuz, düşünün. Tuzlu yiyeceklere ihtiyaç duyuyorsanız oğlan, tatlılara ihtiyaç duyuyorsanız kız bebek geliyor.
-Ayaklarınız hamilelik süresince soğuksa oğlan geliyor demektir. Ayaklarınız normalden bariz bir şekilde daha sıcak ya da soğuk değilse bu, kızınızın olacağına işaret ediyor olabilir.
.maya takvimi oglumda tutmus ama bulantı oglumdada her hafta hastanelik oluyordum deli gibi tatlı yiyordum bunlar tutmadı ama bakalim nolucak ama senin kız olucak gibi icime doguyor

Canım benimde öyle akıntım var hatta bazen bildiğin kahve geliyo doktor önemli değil diyo inşallah gerçekten önemli değildir. Bazı arkadaşlar kahve akintiyla gidip düşük tehlikem varmış yazıyo çok korkuyorum ya doktor anlamıyorsa diye ama guveniyorumda doktoruma inşallah yanıltmaz beni çok fazla ayakta kalmamaya çalışıyorum hatta gece yatarken ayağımın altına yastık koyuyorum bi süre sırt ustü öyle uzaniyorum belimede iyi geliyo.
Cnm ben dr dan geldim cok sukur iyiymis sipamiki gun geriydi onu tammlamis kalp atisini tekrar duyduk cok sukur kanama alani flbda yok

inşallah canım bişey sorcam. bazı arkadaşlar tuvalete sıkışık gidin diyor. sen de öyle mi gittin? yarın biraz su içip mi gitsem bilemedim. ama ya tuvaletim gelir de konsantre olamazsam :-)
45 dk-1 saat öncesinde 2 bardak su iç birazda hareketlen ki tuvaletin gelsin.aşırıya kaçma patlarsın :)

Kızlar doktorum ikili test için 26sına gün verdi ne düşünüyorsunuz bu ikili test için ben yaptırıcam ama sonuçtsm korkuyorum
ikili testin yanılma payı varmış dyie kuzenime doktoru yaptırmamıştı ama üçlü tarama testini yaptırmasını istemişti. bu tarama testlerini çok iyi araştırıp ona göre karar vermemiz lazım

Back
X