BUlsntilar kalp atışlari yapiyor ve sağlıklı olusundan dir deniyor hayırlısıBen 7 hafta 3 gunlugum canim. 2 gubdur bulantilarim da gitti ama korkuyorum da Yarin doktora gidicem insallah hersey yolundadir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BUlsntilar kalp atışlari yapiyor ve sağlıklı olusundan dir deniyor hayırlısıBen 7 hafta 3 gunlugum canim. 2 gubdur bulantilarim da gitti ama korkuyorum da Yarin doktora gidicem insallah hersey yolundadir.
Ay ne güzel bak korkacak bişi yokmuş. İyi ki gittin doktora. Benim de gözüme uyku girmiyor, yarın sabah gitcez.Sagol cnm doktordsn gelince daha koyu kahve akintim oldu ama doktor hic kanama alanin yok dedigi icin rahattim ya onceden kalma bi kanama atiyo rahim yada kese buyurken kilcala denk gelince bole ufak capli kanama olabiliyomus dusuk riski yaratmadan ole bise
Brnim de bugün çok fena ya. Sürekli bi boşluk hissi var çıkartsam rahatlicam sankiBUlsntilar kalp atışlari yapiyor ve sağlıklı olusundan dir deniyor hayırlısı
Valla ne güzel kalabalık aile olmak. Ben ailemden uzaktayım. Pek kimse de bilmiyo. İş arkadaşlarım filan biliyor. Ben hep herkes şımartır diye hayal etmiştim ama kimsenin salladığı yok. Canım sıkılıyo. Eşim de daha farkında değil sanki yarın kalp sesini duyunca anlar belkiKızlar hamile olduğumu sadece sözde kendi ailem annem babam 2 kardeşim birde kayinvalidem bilecekti ama ogrenmeyen kalmadı zaten benim hamileligimde anca evden çıkmazsam duyulmaz geçen gorumceme gittim 2-3 defa kustum bişey yiyemedim hamilesin dedi inkar da edemedim evet çok yeni dedim ama maşallah duymayan kalmadı ayıptır söylemesi 6 gorumce 2 elti ve 10 yegen olunca hepsi ayrı ayrı arayip tebrik etti bu aksam komşuma gittim orda da ayni şekil bişey yeme kus kasık ağrısından zor otur kalk birde başka bi aile daha vardı onlarda yeni anne adayimiz diye konuşmaya başladı Allah nazardan korusun Rabbime emanet bebegim
Bendede koku bulantı ama açım da az az yiyom geliyor yukarı çıkmıyor halsizlik bacaklarım ağrıyor hadi çeyrek ledim 10 hafta 40 tan gitti ohh kaldı 30Brnim de bugün çok fena ya. Sürekli bi boşluk hissi var çıkartsam rahatlicam sanki![]()
Doktoruna sor bence geç kalmadın amaHanımlar, folik asit hapı kullandınız mı veya kullanıyor musunuz? Ben kullanmadım, başlamak icin de gec kaldım artık sanıyorum 7 haftayı gectim cunku.. yedigimizin ictigimizin icindeki yetmez mi acaba?![]()
Hanımlar, folik asit hapı kullandınız mı veya kullanıyor musunuz? Ben kullanmadım, başlamak icin de gec kaldım artık sanıyorum 7 haftayı gectim cunku.. yedigimizin ictigimizin icindeki yetmez mi acaba?![]()
Tatlım doktora gider misin bilmiyorum ama tavsiyem tuzlu su ile gargara yap günde bi kaç kez inşallah kendiliğinden sökülüp atilacaktir...Kizlaar yardim dis etim apse yaptı az olmakla birlikte sislik var.agri magri umurum degil ama ne yapacagimi sastim mide bulantisindan fircalayamiyorum da allahim sen sifa ver
Tatlım muhtemelen mailinle alakalıdır... bu durum bi onay olayı falan vardır onu kaldırmış olabilirsin mailine bak istersen..MarV-el benim msn kutuma yorum yada begeni gelirdi ordan bakardım dün mj kutumu boşalttım simdi bildirim grlmiyor net sayfasi kkulübü ne girip konuya bakıyorum neden böyle oldu nasıl duzeltirm
Canım insanın kendi ailesi dışı hikaye bence benim kendi ailemde uzakta eşimin ailesi yakın ilk hamileligimde bana yemeğe gelmeyen kalmadı hamilesin sonra geliriz demek yok akşam musaitseniz yemeğe gelcez o kadar. ben son Haftamda yani 20. Haftamda o kadar çok misafir ağırladım ki belki biraz daha dayanacakti bebeğim o kadar ayakta durmaya iyiçe mahvoldu şimdi zaten dikiş atılacak gelmezler inşallah esin yardım eder sen kalkma yorma kendini eşinin yapamadığı şeyleri biz yaparız diyorlar ama görcez ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar dedikleri doğru canım o yüzden hiç üzülme. Ayrıca baba bebeği gormeden baba olduğuna inanmıyo benim eşimde öyle biz anneleri olarak hamile olduğumuzu öğrendiğimiz andan itibaren başlıyoruz en küçük şeyleri sorun etmeye. ilk leke geldiğinde öyle panik yaptım ki sürekli tuvalete gidip kontrol ettim devam edecek mi diye eşim horul horul uyudu. akşam misafirlikte adam ne dese beğenirsin artık annelikte ne var prima sağolsun her şey hazır önceden annelerimız bezlerimizi ellerinde yikarmis falan dedi bende nasıl sinir oldum bez hazır onun dışında eskiden cocuklukta kolaymis şimdi çocuğun dünyaya gelmesi de zor bakımıda zor önceden çocuğu bırak git kendiliğinden uyurmus şimdi tuvalete gittiğine banyo yaptığına sukrediyo kadın. bence cennet boşuna annelerin ayakları altında değil kutsal bişey annelik her devirde.Valla ne güzel kalabalık aile olmak. Ben ailemden uzaktayım. Pek kimse de bilmiyo. İş arkadaşlarım filan biliyor. Ben hep herkes şımartır diye hayal etmiştim ama kimsenin salladığı yok. Canım sıkılıyo. Eşim de daha farkında değil sanki yarın kalp sesini duyunca anlar belkiay moralim bozuldu ağlicam gece gece
canim bence bozma moralini benimde ailem yanimda yok esim ve ben varim sen kendi kendini motive edeceksin bebisin icin esinde kalp atisini duyduktan sonra daha farkli hissedecek emin ol :*Valla ne güzel kalabalık aile olmak. Ben ailemden uzaktayım. Pek kimse de bilmiyo. İş arkadaşlarım filan biliyor. Ben hep herkes şımartır diye hayal etmiştim ama kimsenin salladığı yok. Canım sıkılıyo. Eşim de daha farkında değil sanki yarın kalp sesini duyunca anlar belkiay moralim bozuldu ağlicam gece gece
Aman öyle olsun kanama zor oluyor her an düşecekmiş gibi bekliyor insanSagol cnm doktordsn gelince daha koyu kahve akintim oldu ama doktor hic kanama alanin yok dedigi icin rahattim ya onceden kalma bi kanama atiyo rahim yada kese buyurken kilcala denk gelince bole ufak capli kanama olabiliyomus dusuk riski yaratmadan ole bise
Simdi dr dayim,tuzlu su yapiyordum ama kanimda da lokosit yani mikrop sinira yakindi.tedirgin oldum hayirlisiTatlım doktora gider misin bilmiyorum ama tavsiyem tuzlu su ile gargara yap günde bi kaç kez inşallah kendiliğinden sökülüp atilacaktir...
Hadi hayirli haberlerle gel cnmAy ne güzel bak korkacak bişi yokmuş. İyi ki gittin doktora. Benim de gözüme uyku girmiyor, yarın sabah gitcez.
Allaha sukur dun bi geldi kesildi oda zaten doktorun soledigine gore onemsizmisAman öyle olsun kanama zor oluyor her an düşecekmiş gibi bekliyor insan
Bişey olmaz canım bende kullanmadim eskiden folik asitmi kullanıyorlardı sanki fazla takmaKizlaar yardim dis etim apse yaptı az olmakla birlikte sislik var.agri magri umurum degil ama ne yapacagimi sastim mide bulantisindan fircalayamiyorum da allahim sen sifa ver
Hanımlar, folik asit hapı kullandınız mı veya kullanıyor musunuz? Ben kullanmadım, başlamak icin de gec kaldım artık sanıyorum 7 haftayı gectim cunku.. yedigimizin ictigimizin icindeki yetmez mi acaba?![]()
Canım insanın kendi ailesi dışı hikaye bence benim kendi ailemde uzakta eşimin ailesi yakın ilk hamileligimde bana yemeğe gelmeyen kalmadı hamilesin sonra geliriz demek yok akşam musaitseniz yemeğe gelcez o kadar. ben son Haftamda yani 20. Haftamda o kadar çok misafir ağırladım ki belki biraz daha dayanacakti bebeğim o kadar ayakta durmaya iyiçe mahvoldu şimdi zaten dikiş atılacak gelmezler inşallah esin yardım eder sen kalkma yorma kendini eşinin yapamadığı şeyleri biz yaparız diyorlar ama görcez ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar dedikleri doğru canım o yüzden hiç üzülme. Ayrıca baba bebeği gormeden baba olduğuna inanmıyo benim eşimde öyle biz anneleri olarak hamile olduğumuzu öğrendiğimiz andan itibaren başlıyoruz en küçük şeyleri sorun etmeye. ilk leke geldiğinde öyle panik yaptım ki sürekli tuvalete gidip kontrol ettim devam edecek mi diye eşim horul horul uyudu. akşam misafirlikte adam ne dese beğenirsin artık annelikte ne var prima sağolsun her şey hazır önceden annelerimız bezlerimizi ellerinde yikarmis falan dedi bende nasıl sinir oldum bez hazır onun dışında eskiden cocuklukta kolaymis şimdi çocuğun dünyaya gelmesi de zor bakımıda zor önceden çocuğu bırak git kendiliğinden uyurmus şimdi tuvalete gittiğine banyo yaptığına sukrediyo kadın. bence cennet boşuna annelerin ayakları altında değil kutsal bişey annelik her devirde.