Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba
benımde kontrolum yarın . nasipse yarın 11+0 olucaz. acaba 2 li tarama testi yapar mı dersiniz doktor
nasıl oluyr bıde yaparsa uzun mu sürüyor kızlar ya
Merhaba arkadaşlar lütfen cvp verirmisiniz biraz tedirgin im hiç doktora gitmedim daha hic mide bulantim yok sizce normal mi böyle ggeçiren oldumu
kızlar merhaba
benımde kontrolum yarın . nasipse yarın 11+0 olucaz. acaba 2 li tarama testi yapar mı dersiniz doktor
nasıl oluyr bıde yaparsa uzun mu sürüyor kızlar ya
iyi yapıyosun. leke filan yok ama dr risk devam ediyor dedi sinir oldum!canim benim agrm yok sabah bulantm felaketdr ama be rengli akintm var artk hic kalkmamaya karar verdm yemek yapib hemen uzanyormm senin bulantlaarn nasil
merhaba, illa her hamilelikte bulantı olacak diye bişey yok o açıdan içini ferah tut..benim de hiç yok,olmadı da..Merhaba arkadaşlar lütfen cvp verirmisiniz biraz tedirgin im hiç doktora gitmedim daha hic mide bulantim yok sizce normal mi böyle ggeçiren oldumu
canım normaldir tabiki, keşke kimsede olmasa. ben de istifra filan yok sadece huzursuzluk var mide de boşluk hissi gibi bişi. takma kafana.Merhaba arkadaşlar lütfen cvp verirmisiniz biraz tedirgin im hiç doktora gitmedim daha hic mide bulantim yok sizce normal mi böyle ggeçiren oldumu
Ismi ne cnm verdiği tozungrpaysgl dr bana şurup verdi ise yaramadi kabizdim fenaa simdi bi yoz verdi o muhteşemcçok isime yariir. Sabah aksam sudaeerutip iciorum ..beni acayip rahatlatti
Evetttt yarın dra sorucam cnm 5 aylık hamile gibi şiştim.ay karnım davul gibi oluyor akşamları, dün kıvrandırdı beni. sizde de oluyor mu??
arkadaşlarım erkenden şişti karnın diyor ya resmen, bel fıtığım var hareketlerimi yapıcam, kasılmadan yapamıyorum bile.Evetttt yarın dra sorucam cnm 5 aylık hamile gibi şiştim.
Bu karın ağrısı niye var hiç anlamıyorum.arkadaşlarım erkenden şişti karnın diyor ya resmen, bel fıtığım var hareketlerimi yapıcam, kasılmadan yapamıyorum bile.![]()
ay canım ya kıyamam. biz sana burdan destek oluruz. benim de kocam pek farkında değil hala hamileliğimin zatenMerhabalar bende 9 haftalık hamileyim, hiç bulantım olmadı şimdiye kadar hatta 2 kg aldım bile şimdiden, ama eşim askerde, o gitmeden 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim duygusal açıdan gerçekten çok zorlanıyorum![]()
ben de valla. dün bira hamur işi yedim ölecektim nerdeyse, sen bir sor canım ya belki magnezyum filan verir. ben de alırım belki bilemedim.Bu karın ağrısı niye var hiç anlamıyorum.
Cnm allah sabir versin ben yavas yavas kalkiyorum ama cok degil zaten kanama alanimda cok kucuktuRebel92 evet çok fazlaydi ama hastanede azaltyilar öyle ciktimm...evde yatcaksan cikaricam dedi... Bende WC ve yemek yemeğe kalkiorumm bazense oturuom çok bunaldim çünkü
Aksamlari 5 aylik hamile gibi oluyorumay karnım davul gibi oluyor akşamları, dün kıvrandırdı beni. sizde de oluyor mu??
emınım canım, doktor 5 ekım dogum tarihi hesaplıyor. her kontrolde de soyluyor kaç gunluk dıye. sen yanılıyor olabılırsın son adet tarıhın kaçCanım merhaba ben henüz 10.haftadayım sen yarın 11 olacağından emin misin?aramızda bir hafta var.acaba ben mi yanılıyorum??