- 25 Nisan 2015
- 1.647
- 1.799
- 63
- 39
Evet canim kadin dogumcum verdiSenin doktorun mu verdi cnm kadın doğumlu olmazsa bende sorayım söyleyim bunu doktoruma inşallah ise yarar çok fenayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim kadin dogumcum verdiSenin doktorun mu verdi cnm kadın doğumlu olmazsa bende sorayım söyleyim bunu doktoruma inşallah ise yarar çok fenayım
ay canım ya kıyamam. biz sana burdan destek oluruz. benim de kocam pek farkında değil hala hamileliğimin zaten![]()
kızlar merhaba
benımde kontrolum yarın . nasipse yarın 11+0 olucaz. acaba 2 li tarama testi yapar mı dersiniz doktor
nasıl oluyr bıde yaparsa uzun mu sürüyor kızlar ya
Magnezi kalsıne canimIsmi ne cnm verdiği tozun
benim midem 7. Haftadan önce bulanmadı hiç.. bir rivayete göre bebek canlanınca başlarmış mide bulantıları benim 6+3 te başladı tabi midesi 9 ay boyunca bulanmayanda var bu yüzden strese girme canımMerhaba arkadaşlar lütfen cvp verirmisiniz biraz tedirgin im hiç doktora gitmedim daha hic mide bulantim yok sizce normal mi böyle ggeçiren oldumu
Benim ilk hamileligimde zerre bulanmadi midem. Sıkıntı yok rahat ol.Merhaba arkadaşlar lütfen cvp verirmisiniz biraz tedirgin im hiç doktora gitmedim daha hic mide bulantim yok sizce normal mi böyle ggeçiren oldumu
muhtemelen hesabınız yanlış. 3 ekim benim muhtemel dogum tarihi. Ve bugün 10+3 üm. Siz bu durumda 9 + lardasiniz henüz.ultrason kagidinda yazıyor zaten.kızlar merhaba
benımde kontrolum yarın . nasipse yarın 11+0 olucaz. acaba 2 li tarama testi yapar mı dersiniz doktor
nasıl oluyr bıde yaparsa uzun mu sürüyor kızlar ya
selam canım ilk zamanlarda benimde olmamıştı 6. haftadan sonra başladı. ama hiç mide bulantısı çekmeden doğum yapan arkadaşlarım var. sıkıntı yapma mide bulantın olmadığı için şanslısın :)Merhaba arkadaşlar lütfen cvp verirmisiniz biraz tedirgin im hiç doktora gitmedim daha hic mide bulantim yok sizce normal mi böyle ggeçiren oldumu
hoşgeldin canım,kucağına da alırsın inşallah.Allah kavuştursun sizi,hayırlı tezkereler...zaman su gibi akıp geçsin.Biz varız,sıkılmaMerhabalar bende 9 haftalık hamileyim, hiç bulantım olmadı şimdiye kadar hatta 2 kg aldım bile şimdiden, ama eşim askerde, o gitmeden 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim duygusal açıdan gerçekten çok zorlanıyorum![]()
ağlama canım olur mu aaaa bebek de hisseder. Sen ağladıkça vücudun kasılıyor, belki de o yüzden fıtık yerin ağrıyordur. dikkat et.Çok teşekkür ederim, gerçekten destek çok önemli eşime duygusal olarak ne kadar kötü durumda olduğumu söyleyemiyorum üzülmesin diye ama ağlamadığım gün yok
Bu arada ben 1 sene önce kasık fıtığı ameliyatı olmuştum dünden beri ameliyat yerimde bıçak saplanması gibi ağrılar giriyor umarım önemli bir şey değildir, sadece bebiş sıkıştırıyordur :)
Teşekkürler cnm bilgilendirdigin için soracam doktorumaKozlar karin agrisi şişkinlik kabiLzik çekenler ben gibi artik dayanamadim ben doktoruna anlattı durumunu... Ben magnezi kalsıne diye bi toz kullaniorumm çok çok rahatladimmm side sorun doktorunuzla yazsinn
ben yiyorum ne zararı olucakki oglumdada 9 ay yedim hicbirsey olmadı leke falanda yok:)şimdi doktora ciğer yiyebilir miyim diye sordum, mail attım, herkesin doktoru yasaklıyor benimki pişirdikten sonra yiyebilirsin diyor. yok çiğ yiyecektim! sizin doktorlar bişey diyor mu? herşey normal benim doktor için ya delircem he![]()
kızlar benim kolumda ciğer lekesi var ama annem şöyle söylüyor,benim babam çok ciğeri sever annemde babama pişirirken mi yerken mi ne koluna ciğer düşürmüş ve benim kolumda da onun lekesi var ne kadar doğru ne kadar yanlış onu bilemeyeceğim.yani herşey Allahtan.ama ciğer yiyin aslında herşey yiyin ama aşırısına fazlasına kaçmayın unutmayın azı karar çoğu zarar derler.ben yiyorum ne zararı olucakki oglumdada 9 ay yedim hicbirsey olmadı leke falanda yok:)
Tamam cnm sagol.doktoruma sorayım benMagnezi kalsıne canim
benim kuzenimde dut yerken elini ensesine bilerek götürmüş bakalım olacak mı diye ve gerçekten var oglusunun ensesinde dut lekesi :) bu arada bende çilek manyağı oldum sabah akşam çilek istiyor canım bebisim çilek dudaklı olcak diyorumkızlar benim kolumda ciğer lekesi var ama annem şöyle söylüyor,benim babam çok ciğeri sever annemde babama pişirirken mi yerken mi ne koluna ciğer düşürmüş ve benim kolumda da onun lekesi var ne kadar doğru ne kadar yanlış onu bilemeyeceğim.yani herşey Allahtan.ama ciğer yiyin aslında herşey yiyin ama aşırısına fazlasına kaçmayın unutmayın azı karar çoğu zarar derler.
eğer leke olucak diye yemiyorsanız ona bakarsanız kimisi erik lekesi çilek lekesi taşır yani onları da leke olmucak diye yememek olur mu ay ben erik diye ölücemrüyamda yine erik gördüm ama yine alamıyordum yahu
![]()