- 1 Ocak 2016
- 27
- 24
- 18
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben henüz baslamadim.ilk oglumda 4ay kilo almamistim.sonrasinda lierac kullandimpekiiii şimdi ki sorummm geliyor??
çatlak kremi kullanmaya başladınız mı bakim?![]()
yok canım ben ilkinde 12. Haftamda baslamistim zeytinyağı sürüyordum hattapekiiii şimdi ki sorummm geliyor??
8+2 yim bugun tamSantakarna kaç haftalıksnz
Merhaba Kızlar, biz de varız Ekim için inşAllahşimdi doktora ciğer yiyebilir miyim diye sordum, mail attım, herkesin doktoru yasaklıyor benimki pişirdikten sonra yiyebilirsin diyor. yok çiğ yiyecektim! sizin doktorlar bişey diyor mu? herşey normal benim doktor için ya delircem he![]()
valla oglumda tarihi tuttu erkek zamaniymisbiyolojik takvim hesaplama aracı diye googlede bi arayın isterseniz.
yada bioritim ile cinsiyet tahmini diye aratın
link vermek yanlıs olabilir simdi.o yuzden yazmiyim
hadi hayirlisi gonlune gore olsun insallah...valla oglumda tarihi tuttu erkek zamaniymisbundada kız donemindeymis bakalım tutucak mı
kızıma hamileyken 2. Aydan itibaren z.yagi lierac bio oil kullandım 9.aya geldigimde karnimda catlak olmayan biryer kalmayinca bıraktım :) demem o ki catlak olacaksa oluyor. Siz yine de kullanın en azindan cilt bakımı olur.yumusacik olursunuz :)pekiiii şimdi ki sorummm geliyor??
şimdi doktora ciğer yiyebilir miyim diye sordum, mail attım, herkesin doktoru yasaklıyor benimki pişirdikten sonra yiyebilirsin diyor. yok çiğ yiyecektim! sizin doktorlar bişey diyor mu? herşey normal benim doktor için ya delircem he![]()
Canım ben ilk hamileligimde poğaça içindeki maydanozu ayıklıyodum düşüge sebep oluyo diye doktor bana o kadarcık maydanoz bişey yapmaz oturup 1 demet maydanoz yersen zararı olur demişti mesela nar da kanı çok sulandirir o da düşüge sebep olur ama onda da oturup 1 koca nar yersen olur demişti. bence olmaz bişey olsaydı şu saate kadar olurdu ama aklında bulunsun bidaha çok yemezsin
Ben de aynı durumdayım ben bir de normalde zayıf ve geçen hafta olan pantolonlarım in düğmeleri bu hafta kapanmıyor ama aşırı gaz ve kabizlik var.Evetttt yarın dra sorucam cnm 5 aylık hamile gibi şiştim.
Tamam canım şimdi gördüm, ben yanlış bakmisim beb de aldim dun doktor yazdi,aynı ilaç, nasıl içiyorsun, günde kaç defa, kaç ölçek? ben içmeye korktum daha kayısı ılık su falan yapıyorum ama bugün başlamayı düşünüyorum bu ilaca, çünkü artık sancı yapmaya başladı.Magnezi kalsıne canim
şimdi doktora ciğer yiyebilir miyim diye sordum, mail attım, herkesin doktoru yasaklıyor benimki pişirdikten sonra yiyebilirsin diyor. yok çiğ yiyecektim! sizin doktorlar bişey diyor mu? herşey normal benim doktor için ya delircem he![]()