- 1 Ocak 2016
- 27
- 24
- 18
- 37
biyolojik takvim hesaplama aracı diye googlede bi arayın isterseniz.
yada bioritim ile cinsiyet tahmini diye aratın
link vermek yanlıs olabilir simdi.o yuzden yazmiyim
bulabildinz mi?
bi denetin bakalım neler çıkacakk
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biyolojik takvim hesaplama aracı diye googlede bi arayın isterseniz.
yada bioritim ile cinsiyet tahmini diye aratın
link vermek yanlıs olabilir simdi.o yuzden yazmiyim
bulabildinz mi?
bi denetin bakalım neler çıkacakk
![]()
Kızlar sinüzit oldum ateş baş ağrısı hastanede serum taktılar antibiyotik, ağrı kesici ve burun sipreyi kullanıyorum inşallah bebegime bişey olmaz benim gibi antibiyotik kullanan oldumu için içimi yiyor
onu bende çok istiyorum ama henüz erken değil mi? daha doğru düzgün göbeğim çıkmadı benim.pekiiii şimdi ki sorummm geliyor??
çatlak kremi kullanmaya başladınız mı bakim?![]()
Canim o segrime felandir daha kasları o kadar güçlü değilmiş ama 2 çocuğu olanlar daha erken hissedermiş 3 veya 3,5 aylikkenSimdi bi tartisma baslatayim bebegimi hissediyorum solumda ara ara kelebek gibi kipirtilar seyirme sekli oluyor kisa kisa ..kesin gazdir diyeceksiniz gaz mumkun degil cunku gaz konusundan da cok cektim ayirtedebilirim bide sadece solumda sagimda hicbirsey yok ilk gebeligimde 19.hafta hissetmistim yaptigim arastirmalar zayif kadinlarin hissedebilecekleri...ama saskinim sizde var mi ki
ben hiç öylebirşey hissetmiyorum çok kilolu olduğumda söylenmez boy 1,68 kilo 57 ama hiç senin gibi şeyler hissedemiyorum. salı günü gelse de doktora gittiğimde ultrasonda büyümüş olduğunu görsem bana yetecek.Simdi bi tartisma baslatayim bebegimi hissediyorum solumda ara ara kelebek gibi kipirtilar seyirme sekli oluyor kisa kisa ..kesin gazdir diyeceksiniz gaz mumkun degil cunku gaz konusundan da cok cektim ayirtedebilirim bide sadece solumda sagimda hicbirsey yok ilk gebeligimde 19.hafta hissetmistim yaptigim arastirmalar zayif kadinlarin hissedebilecekleri...ama saskinim sizde var mi ki
Arkadaşm baktım ara dönem diyo eşim için erkek benim için kız demiş bu ne demek oluyor yaw:))
maşallah enerjine beni mumyalayip kaldirsalar olur o derece hareketsizim hiçbir şey gelmiyo içimden ne yemek ne spor ne temizlik ne başka bisey ama bunda kasiklarimın etkisi çok büyük gecenlerde avmye gittim ilk mağazada kalakaldim bacagima vuruyo ağrısı bir şey yapamıyorum zaten midem 2-3 saat rahat bırakıyo gun icerisinde o kadar. ben böyle değildim hepsi hamilelikten :)Arkadaslar, iştahım olduğu sürece her seyi yiyorum, özellikle yeşillik mesela, roka, tere, marul çiğ ıspanak, salata ve yemeklerine de maydonoz nane kullanıyorum. İlk gebeliğin de öyle oldu ki onda bulantı sürekli vardı bu sefer öyle değil. Ayrıca yüzmeye başladım, 2 okulda çalışıyorum sabahtan öğle 12 ye kadar birinde 2-5 birinde ve cumartesi de tüm gün. Sürekli aktif haldeyim yoruluyorum da lakin iyiyim. Abartilmadigi sürece her yiyecekler yiyebilirsiniz. Bu kadar tedirgin olmayın. Maydonoz kokunun kaynatilarak içilmesi regl sokturucuydu
Ben de aynı durumdayım ben bir de normalde zayıf ve geçen hafta olan pantolonlarım in düğmeleri bu hafta kapanmıyor ama aşırı gaz ve kabizlik var.
Canim o segrime felandir daha kasları o kadar güçlü değilmiş ama 2 çocuğu olanlar daha erken hissedermiş 3 veya 3,5 aylikken
Simdi bi tartisma baslatayim bebegimi hissediyorum solumda ara ara kelebek gibi kipirtilar seyirme sekli oluyor kisa kisa ..kesin gazdir diyeceksiniz gaz mumkun degil cunku gaz konusundan da cok cektim ayirtedebilirim bide sadece solumda sagimda hicbirsey yok ilk gebeligimde 19.hafta hissetmistim yaptigim arastirmalar zayif kadinlarin hissedebilecekleri...ama saskinim sizde var mi ki
Ben simdi kalkmiorum yatiorum ya daha çok fark eder oldum bu durumu benimde seyirme seklinde oluyor... Anneme sordum artik olur Dior hafif hafif nerdeyse uç aya birden dedi..bazen kalp atmasi gibi orda bisey atior
Canim o segrime felandir daha kasları o kadar güçlü değilmiş ama 2 çocuğu olanlar daha erken hissedermiş 3 veya 3,5 aylikken
ayni seyi ben yazmıştım 7. Haftamda :) şu an 9. haftamdayim benimde solumda kelebek 2 kanat çırpıp duruyo gibi bişey hissediyordum kayinvalideme dedim (9 çocuk doğurdu tecrübeli yani ) çocuk canlaninca hissedersin öyle dedi burda isimlerini hatırlamıyorum biri kan pompalanıyo olabilir oraya dedi mantıklı geldi başka biri rahim büyüyo onu hissedebilirsin dedi o da mantıklı geldi yani bana göre de bebek hareketi imkansız gibi ama gaz da değil bundan eminim. bide ne yazikki şu an bişey hissetmiyorum doktora 6 nisanda gitcem o zamana kadar catlarim meraktan diye haftaya bigün gidip görmek istiyorum bebegimiSimdi bi tartisma baslatayim bebegimi hissediyorum solumda ara ara kelebek gibi kipirtilar seyirme sekli oluyor kisa kisa ..kesin gazdir diyeceksiniz gaz mumkun degil cunku gaz konusundan da cok cektim ayirtedebilirim bide sadece solumda sagimda hicbirsey yok ilk gebeligimde 19.hafta hissetmistim yaptigim arastirmalar zayif kadinlarin hissedebilecekleri...ama saskinim sizde var mi ki