• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
[QUOTEkorusun i efruz, post: 45552419, member: 635906"]Bende çok korkarım aniden bişey olmasından canım ama en kisa çözüm jilet inşallah aniden gitmek zorunda kalmayiz hastaneye. valla doğduğunda baba bilsede 2-3 ayda annesi olurum inşallah :)[/QUOTE]
ALLAH korusun canimm

pekiiii şimdi ki sorummm geliyor??
çatlak kremi kullanmaya başladınız mı bakim?o_O
başladım canım arkadaş 9 ay mustela kullandı çok memnundu başka biride elancycl gibi bişi kullsndı o da memnundu ben ikisinide aldım sabah birini akşam birini sürüyorum duştan çıkınca kurulanmadan bebe yağı sürüyorum inşallah çatlamam

bulabildinz mi?
bi denetin bakalım neler çıkacakk:nazar::nazar::nazar:
:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

Kız çıktı bana eşimde ben biliyorum hissediyorum kız diyor ama bilemem tabi

onu bende çok istiyorum ama henüz erken değil mi? daha doğru düzgün göbeğim çıkmadı benim.
kullanan var mı? kullananlar hangi markayı öneriyor acaba?? kullanmış olmak için kullanmayalım hangisi etkiliyse onu kullanmak gerek.

İşte şuan ilk uç ay zaten riskli bide brnimm şuan bi ay yatmam gerekiyor banada şuan riskli geliyor... Bebek çok asada benim bide

Kizlar sizlere herkesi ilgilendirecek bomba bir sorum geliorrr...kıl tüy isini nazil halleez zaman ilerledikçe...bide benim bi ay kalkmamam gerekiyor egilmemem de lazim
..ve ilk uç ayda ağda yapyirmak sakincali mii? Arastiricam netten fakat bilgisi olan yazsin ltfn
Cnm ben yaptım agda bişey olmadi yeni karnim çok buyumedigi sürece agda yapmayı düşünüyorum hem sorun olmaz herkes dogum kadar agda yaptiriyo

Bende dr Hayır diyene kadar sir yaptırcam zaten az bişi var önceden lazer yaptırmıştım

:oops:Kizlaar bi sorum olacak benim utanarak olsada hamilelikte cinsel iluskinin zarari olabilir mi sonrasinda kanama benzeri sey yasayan var mii:KK17:

:oops:Kizlaar bi sorum olacak benim utanarak olsada hamilelikte cinsel iluskinin zarari olabilir mi sonrasinda kanama benzeri sey yasayan var mii:KK17:
Benm ilk hamileligimde de bunda da 8 haftaya kadar yasakti simdi bide kanama olunca hic sanmiyorum iliski ikimizinde aklina gelmiyo

Doktor ultrason görüntüsü verdi bana ama hic net degil kizlar kaymis mi ne olmuşsa. Bide kalp sesinin cd sini verdi o da boş cikti cok üzüldüm eve gelince bi heycanla actim izlicektim izleyemedim:KK12:

Canım ben daha önce düşük yaptıgım için cinsel ilişkiye girmiyoruz açıkcası.
Çünkü bir sıkıntı yaşamak istemiyorum.

dikkatli olduktan sonra doktorunda yasaklamadigi surece sorun olmaz sanırım kanama varsa o baska tabi

Canım benim düşük tehlikem var dr öncelikle 3 ay yasakladı sonrasına sonra bakacakmış ama herşey normalse sıkıntı olmuyor sanırım ama dr yasaklamasaydı da ben riske girmezdim zaten eşimde korkuyor birşey olur diye hiç yaklaşmıyor

Back
X