• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bence de daha erken hissedersin. Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin.

Kil tüy işine gelince.gercekten zor iş. Ben sire gitmiştim bunda da gidecegim. Yalniz 2. Cocuktan önce lazeri halletmedigime pismanim. Gerci subatta baslayacaktim ki bebis surpriz yaptı
Hiç üzülme canım aksine sevin çünkü verdiğin para boşa gidecekti.Hamilelikteki hormonlar yüzünden kıl tüy yine çıkıyor,lazere boşuna gitmiş oluyorsun :)

Amin inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla alalım bebislerimizi kucağımıza. inşallah daha erken hissederim şu an bile bazen bişeyler oluyo muhtemelen rahim büyüyo onda bile dünyalar benim oluyo sanki :)
Erken hissedersin canım Allah'ın izniyle :) Amin hepimiz inşaAllah :)

:oops:Kizlaar bi sorum olacak benim utanarak olsada hamilelikte cinsel iluskinin zarari olabilir mi sonrasinda kanama benzeri sey yasayan var mii:KK17:
Önceki hamileliğim ikiz olduğu için riskliydi ve 9 ay yasaktı.Eğer riskli değilse ilk 3 ay yinede dikkat etmek gerekiyor birde doktor onay vermeli.

Kizlar sizlere herkesi ilgilendirecek bomba bir sorum geliorrr...kıl tüy isini nazil halleez zaman ilerledikçe...bide benim bi ay kalkmamam gerekiyor egilmemem de lazim
..ve ilk uç ayda ağda yapyirmak sakincali mii? Arastiricam netten fakat bilgisi olan yazsin ltfn

Bu konuda ben de dertliyim. Daha gebelikten habersizken agda yapmistim ama sonradan birdaha cesaret edemedim. Daha once sanki sakincali gibi birsey duymustum riske atmadim o sebeple. Ozel bolgeyi jiletle diger yerleri de epilasyon aletiyle yapiyorum. Benim dikkatimi cekense sanirim hormonlardan dolayi cok kisa surede tekrar cikiyorlar. Birde epilasyon cok acitiyor gibi hissediyorum nedense.

yok canım ben ilkinde 12. Haftamda baslamistim zeytinyağı sürüyordum hatta bushra_84 bushra_84 daha iyi anlatır yağ muhabbetini kendini baya gures yapacak gibi yagliyormus :) çatlak kremi kullanmayı düşünmüyorum ben canım ya yine zeytinyağı ya da kakao yağı kullancam. Bu arada nerden ciğer dedin canım istedi valla ki et balık sebze hiç bir şey görmek istemiyorken ciğer istedi canım tuhaf :)
Ayyyy canım benimm yazdıktan sonra da pişman oldum. Tühhh neyse azıcık ye bari. Ben sevmem normalde kan yapsın diye yiyim diyorum. Benim de balık et canım istemiyor. Sebze yemek istiyorum hep :)

Ben öncekinde son haftama kadar bikini bölgeme ağda yapmadım canım,göbeğimdende göremediğim için haspel kader jiletle yarım yamalak işte :KK70: Acı eşiğin çok düşüyor zaten hamileyken :KK43: Doğuma giderken güzelce ağdanı yaptırırsın şimdi jilet milet idare et :KK70:
Bushra_84 Allah ne verdiyse dion yani

Bu konuda ben de dertliyim. Daha gebelikten habersizken agda yapmistim ama sonradan birdaha cesaret edemedim. Daha once sanki sakincali gibi birsey duymustum riske atmadim o sebeple. Ozel bolgeyi jiletle diger yerleri de epilasyon aletiyle yapiyorum. Benim dikkatimi cekense sanirim hormonlardan dolayi cok kisa surede tekrar cikiyorlar. Birde epilasyon cok acitiyor gibi hissediyorum nedense.
Ayyyy benim doktooorr lazer yaptırabilirsin diyor delirmişşşş

kızıma hamileyken 2. Aydan itibaren z.yagi lierac bio oil kullandım 9.aya geldigimde karnimda catlak olmayan biryer kalmayinca bıraktım :) demem o ki catlak olacaksa oluyor. Siz yine de kullanın en azindan cilt bakımı olur.yumusacik olursunuz :)
Ay evet senin gibi olanlar da var. Tenle ilgili bişi işte.

Ben öncekinde son haftama kadar bikini bölgeme ağda yapmadım canım,göbeğimdende göremediğim için haspel kader jiletle yarım yamalak işte :KK70: Acı eşiğin çok düşüyor zaten hamileyken :KK43: Doğuma giderken güzelce ağdanı yaptırırsın şimdi jilet milet idare et :KK70:
:KK70::KK70::KK70::rolleyes:

Ayyyy benim doktooorr lazer yaptırabilirsin diyor delirmişşşş

Hamilelikte hormonlar degistigi icin pek onerilmiyor aslinda. Ben evlenmeden once tum vucut lazer epilasyon yaptirdim 6- 7 seans. Belli bir sure de cok rahat ettim ama yaklasik bir 6-7 ay sonra tum tuyler fazlasiyla geri dondu. Bu tuyler hep basimin belasi :(

Benim doktorum da hamileliği normalde olay sayıyor aynı benim gibi ve ben canım ne isterse yiyorum. Bu arada doktorum unda onayıyla bugün havuza başladım sonunda şükür. Yasak yok benim doktora da.
Ya ben de böyle olmasını istiyorum ama benimki de abartıyor. Hiç özel ilgi yok soru soruyorum şaka yollu tersliyo filan. Bilmiyorum belki de daha özel davransın istiyorum ondan.:))

onu bende çok istiyorum ama henüz erken değil mi? daha doğru düzgün göbeğim çıkmadı benim.
kullanan var mı? kullananlar hangi markayı öneriyor acaba?? kullanmış olmak için kullanmayalım hangisi etkiliyse onu kullanmak gerek.
Canım bikaç arkadaşım 2 aylıkken başladı. Benim bi de gazım olduğu için karnım şiş geriliyor. Lierac ı öneriyor bi çok kişi

Ayyyy canım benimm yazdıktan sonra da pişman oldum. Tühhh neyse azıcık ye bari. Ben sevmem normalde kan yapsın diye yiyim diyorum. Benim de balık et canım istemiyor. Sebze yemek istiyorum hep :)
yok canim olur mu cok sukur ulasilabilecek bisey hemen esime dedim aldi yedim eşimde nasıl sevindi sonunda onla bisey yiyiyorum diye :) ben normalde çok seviyorum et ciğer falan ama hamilelikte istemiyordum görmeyi dahi kaldiramiyorum ama bugun iyi yedim maşallah :)

Hamilelikte hormonlar degistigi icin pek onerilmiyor aslinda. Ben evlenmeden once tum vucut lazer epilasyon yaptirdim 6- 7 seans. Belli bir sure de cok rahat ettim ama yaklasik bir 6-7 ay sonra tum tuyler fazlasiyla geri dondu. Bu tuyler hep basimin belasi :KK43:
Ben de yaptırdım yüzüm için az bişi çenemde tüy kaldı. Yaptır bişi olmaz dedi.
Ama diğer bölgelere tek kullanımlık ağda alayım diyorum yaptırım kuaföre

Kızlar ben 6+4 de dr.gittim 12.haftada gel birdahaki muayeneye dedi geç değil mi?size ne dedilero_O

Bende 7+1 de gittim 12+1 de gel dedi daha 4 haftam var ben o yüzden haftaya devlete gitmeyi düşünüyorum

Bana da 1 ay sonra gel dedi.bence de cok gec dayanamam kiay basinda ozele ay sonlarina dogru devlete gidecegim kontrole☺

Sorma canım pehlivanlar gibi yağlandım,son 3 haftaya kadar pürüssüzde gelince oh oh yandan yandan diyordumki birden komple çatladı karnım :KK70:[/QUOTE
Ben de ilk gebeligimde bu pahali kremlrden almistim ama sonlarina dogru catlamistim.bunye meselesi simdi bebe yagi kullaniyorum☺

Bu arada benim Gibi 7. 8. Haftada olup kanamasi lekelenmesi olanlar nette devir kanamasi diye bisey okudum.onceleri progestani yumurta salgilarken bu haftalarda plesanta bu görevi aliyormus.bu sirada progestan eksikligine bagli lekelenme normalmisokuyunca icim rahatladi size de söylemek istedim

Kizlar sinunda kaç gündür caminin istediği meyveyi buldu esimm ve karnimm deli gibi sistiiii asermek bu galiba dedi esimm offf nazil yedim var yaa

Back
X