• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
sürekli yemek iyi değil yoksa arada herkesin önüne evde olmasa bir yerlerde geliyordur.
bişi olmaz 3 günden.Sürekli tüketmiyorsun zaten.Doktora gitsen tavuk ye bişi olmaz der eminim.İçin rahat olsun zararlı bir kimyasal ilaça maruz kalmadın :KK66: bol su,sebze meyvelere atarsın o kadarcığını.
Sağol cnm. Üstüste böyle olunca şaka gibi :)

canım bende cektırdım fetal eko. bebegımın kalbınde ekojen fokus da dıyolar parlaklık var. 3 doktora gııtım 3 u de aynı seyı soyledı. eko cektırdım. doktor kalbı normal calısıyo. parlaklıktan baska bırsey yok dedi. doguma kadar bırsey de yapılamaz. dogduktan sonra tekrar gormelıyım dedi. yaptır bence sende ıcın rahatlasın allahın ıznıyle bırsey cıkmıcak

Yaptırdım canım allaha şükür
Birşey çkmadı..
Parlaklık geçici olabiliyor ..inş ger en kısa zamanda

Kizlar bisey sorucam size yarin 25. Haftama giricem ama bebegimi hep ya gobek hizamda ya da daha aşagisinda kasıklarimda hissediyorum. Yani gobegimden yukarida hissetmedim sanirim hic. Sizde nasil endişelenmeme gerek var mi :(

Hadi ya bende ankarada gezinecegim bakalım. bizi neden dusunmezlerr :KK43: bende gobegime bakilacagini bilmesem benimde bikiniler oluyor. olmadı devamlı elbiseyle otururum artık yapcak bişey yok.

Bonprix dekileri gördüm bende ama denemeden almak istemedim.
Kizlar ben lcw den etekli mayo aldim cok rahat ettim

18-24.hafta arasında bakılıyor.Sorun varsa sonrasında da kontroller yapılıyormuş o yuzden
Randevu almak kolay olmadığı için 24. haftasından sonrada bakılıyordur.Herhangi bir perinatoloji doktorunu ara çıkan sekreterine sor emin ol.İstersen sana telefon numarası bulayım sormak istediklerini sor ?

canım ilgin için teşekkür ederim
ben ayrıntılıyı istemiyordum zaten yani gereksiz buluyorum diyeyim kendi fikrim bu
ince eleyip sık dokumak istemiyorum Rabbim ne verirse o
sadece içimde bi kısım yine olsa mıydı ki diyor :)
cuma doktora gidicem bakalım çok ısrar ederse burda özelde zaman geçse de yapıyorlar öyle yaptırırım

Merhaba ekim anneleri inşallah herkesin keyfi yerindedir. Ben maalesef diyetle devam ediyorum yoluma gebelik şekeri çıktı çünkü ama bu halimize de bin şükür. Bu arada 4 boyutlu ultrasona giren var mı aranızda bu usg için belli bir tarih var mı merak ediyorum yoksa herhangi bir tarihte de girilebilir mi

Allah yardımcın olsun canım
merak ediyorum bu şeker diyetinde neler yasak

Kizlar benim miniğim bazen gobegimin sol tarafina atiyor kendini orasi biraz daha sertlesiyor ve şisiyor bazen sag tarafina atiyor oyle karnimin icinde dolaşiyor :KK66: sizin yavrular da boyle oyunlar oynuyor mu

hemde ne oynama :)) göbeğimin şeklini değiştiriyo bi anda

Maşallah!
benim maşallah saniye aralıkla sağ da- solda, aşağ da- göbekte vurup duruyor.Dönüp dolaşırmış öyle. :)
hareket edince oh bugün iyi allaha şükür diyorum.

benimde aynı canım bi anda hem sağda hem solda hissedebiliyorum saniye farkla. geçen çalışırken tam sol yanımda düzenli kıpırtı hissettim. dra sordum mümkünmü diye çünkü tam sol tarafımdı, mümkündür canım dedi bazı anneler sırtında bile hissedebiliyolarmış dedi

Kizlar sizin bebislerde vuruyormu asagilara ara ara geliyor alttan cikacak gibi oluyor canim napacagim bilmem sali randevum var bel agrimda oluyor ama benim bebis cok hareketli kizlar hic durmuyor ya bi orda bi burda ama asagida cok duruyor korkmuyor degilim yani napsam ki ara ara oluyor gunde 2 kez falan oluyor sizinde oluyor mu

canım bazen bendede oluyo aynısı öyle bi vuruyoki diyorum şimdi çıkıcak yada Allah korusun suyum kanamam falan olucak. genelde ayaktayken yada sıkıştığında yapıyo gibi sanki

Canim arada bende de oluyor... sıcakta normalmış. .. yazdım nette ne yapmak gerekiyor diye yan yatıp dizilerini kendine doğru çek bi de serin duş al diyordu... Yapınca düzeliyor. .. Bide bi çözüm daha buldum gece yatınca bacak arama da yastık koyuyorum o da iyi geliyor yüksek tutuyor ya...

dün yaptı en son, biraz mutfakta fazla kaldım çok sıcaktı demekki ondan olmuş olabilir. ben genelde soluma yatardım geceleri ama şimdilerde sağıma yatınca rhat yatıyorum şükür damarlarda bi problem olmadığı için dr yatabilirsin sağınada sırt üstü düm düz yatma yeter dedi. arkamda 2 yastık var zaten sırt üstü yatmak istediğimde bu sefer hanımefendi başlıyo düzenli kalp atışı gibi istesemde yatamıyorum

Papatya suyu surunce ne kadar beklemeki acaba??
Mayo mu alsam die dusunmeye basladim zaten:)bikiniyi daha saglikli oldufu icin tercih ediyodum ama kimyasal bisiy surup bebege de bi zarar vermeyi hiiic istemem tabi..o herseyden onemli:))

geçen sordum hamile mayosu varmı diye, bilindik markalardan biriydi. var ama tankini veriyoruz genelde sonradanda kullanılabilmesi açısından daha çok tercih ediliyor dedi. bikini gibi alt üst ayrı ama üst kısmından göbeği kapatacak kadar etek gibi uzantısı var. mantıklı geldi bana bayaa bi. sürekli havuza denize girilecekse olabilir. ben bikinin üstüne ince askılı ile girmeyi düşünüyorum zaten çok fazla gidemiycem denize bu sene

Kizlar bisey sorucam size yarin 25. Haftama giricem ama bebegimi hep ya gobek hizamda ya da daha aşagisinda kasıklarimda hissediyorum. Yani gobegimden yukarida hissetmedim sanirim hic. Sizde nasil endişelenmeme gerek var mi :KK43:

bende ya göbekte ya aşağı doğru hissediyorum canım daha büyüdükçe daha yukarıda hissedicez sanırım

Merhaba ekim anneleri inşallah herkesin keyfi yerindedir. Ben maalesef diyetle devam ediyorum yoluma gebelik şekeri çıktı çünkü ama bu halimize de bin şükür. Bu arada 4 boyutlu ultrasona giren var mı aranızda bu usg için belli bir tarih var mı merak ediyorum yoksa herhangi bir tarihte de girilebilir mi

Canim cok gecmis olsun. Kac cikti yuklemeden sonra sekerin? Ben de haftaya yaptiracagim ama endiseliyim. Normalde insulin direncim var ve hamilelik oncesi yillardir ilac kullaniyordum. Simdi 5 aydir icmiyorum. Bakalim ne cikacak ?

Kizlar bisey sorucam size yarin 25. Haftama giricem ama bebegimi hep ya gobek hizamda ya da daha aşagisinda kasıklarimda hissediyorum. Yani gobegimden yukarida hissetmedim sanirim hic. Sizde nasil endişelenmeme gerek var mi :KK43:

Bizim beklenen dogum tarihimiz ayni canim. Benimde alt tarafta hala. Pek hissetmiyorum ama ultrasonda muayenede o bolgelere bakiyo doktor.

günaydın herkeslere iyi haftalar kızlar. cumartesi kontrole gittik tam 23+0 dı haftasıyla uyumlu rahim ağzı kapalı dedi, Yağmur hanım 28cm 590 gr olmuş çok şükür, yine hareketliydi her kontrolde olduğu gibi. kalp atışı vs normaldi şükür. ben 1 kg daha almışım, toplamda 3,5 kg almış oldum, dr iyi gidiyosun bundan sonrada dikkat etki şeker vs çıkmasın dedi. bir sonraki kontrolde vitaminlere bakılacak, idrar testine bakalım şikayetin olmasada enfeksiyonun olabileceği haftalardasın dedi. bide 50gr şeker yüklemesi yapalım dedi, eğer testi yaptıramaz çıkartırsam vs tokluk şekerine bakarız sadece dedi.

Bizim beklenen dogum tarihimiz ayni canim. Benimde alt tarafta hala. Pek hissetmiyorum ama ultrasonda muayenede o bolgelere bakiyo doktor.

canım bana dr bizim ultrasonda baktığım yerde olmayabiliyo bebekler biz görüş açımıza göre bakıyoruz, ultrasonların açıları geniş olduğu için illa baktıkları yerde olmayabiliyomuş. bende 2li teste gittiğimde aa yukardamı bebek demiştimde o da böyle bi açıklama yapmıştı aklınızda olsun. ama aşağıda hissetsekte artık yukarı doğru çıkmış durumdalar. zaten eğer riskli bişi olsa dr kontrolünde aşağıda hala erken doğum tehtidi falan var diyebilir.

bende ya göbekte ya aşağı doğru hissediyorum canım daha büyüdükçe daha yukarıda hissedicez sanırım
Iyi bari normalmis canim. Cunku gecen hafta ayrintiliya girdim doktor cok mu ayakta duruyorsun bebegin başi aşagid dedi ben iyice pimpirik oldum. Insallah bebegiklerimizi saglikla kucagimiza aliriz

Günaydın güzel haftalar herkese... :KK68:

günaydın herkeslere iyi haftalar kızlar. cumartesi kontrole gittik tam 23+0 dı haftasıyla uyumlu rahim ağzı kapalı dedi, Yağmur hanım 28cm 590 gr olmuş çok şükür, yine hareketliydi her kontrolde olduğu gibi. kalp atışı vs normaldi şükür. ben 1 kg daha almışım, toplamda 3,5 kg almış oldum, dr iyi gidiyosun bundan sonrada dikkat etki şeker vs çıkmasın dedi. bir sonraki kontrolde vitaminlere bakılacak, idrar testine bakalım şikayetin olmasada enfeksiyonun olabileceği haftalardasın dedi. bide 50gr şeker yüklemesi yapalım dedi, eğer testi yaptıramaz çıkartırsam vs tokluk şekerine bakarız sadece dedi.
maşallah cimcimeye canım.. sana da maşallah 3,5 kilo çok iyi.. :nazar: şeker yüklemesi için özel aromalı kutu içecek yapmışlar içmek zor olmadı bu defa. oğlumda şişe suya glukoz koyup içmiştim onu içmek daha zordu.. öyle ya da böyle dayanılıyor bazı şeylere..

iki üç gündür uyuyamıyorum. soluma hiç yatamıyorum. 2 dk sonra kalbim sıkışmaya başlıyor. bebek de hiç istemiyor sol tarafıma yatmamı. geçen bir tekme vurdu bağırarak uyandım resmen. hep sağ tarafıma yatıyorum uyuşuyorum artık. ben de bacaklarımın altına iki yastık koyup sırt üstü yatıyorum. bebek de çok rahat ediyor ben de. en azından alternatif oldu. sabaha kadar kırk kere uyanıp pozisyon değiştiriyorum. Allah yardımcımız olsun... :işsiz:

sağlıcakla kalın... minişleri öpüyorum. :KK200:

Canım tatlı bişeyler ye uzanarak hissetmeye çalış. umarım şimdiye kadar oynamıştır. uyuyor da olabilir. rahat ol stres yapma. kramplar da normal.

Anladım canım. benim doktor gerek yok dedi yaptirmayacagim galiba..

Evet canım benim kullandığım da emziginde hava deliği vardı. hatta hala saklıyorum.. hatıra kaldı bize :) çok memnun kaldım ama plastik olmasından tereddüte düştüm bi süre sonra nuk u keşfettik. aynı şekilde onun da emziginde hava deliği var. onu da uzun süre kullandık.
çok korktum ama sonra hareketlendi. bu aralar biraz sakin :) ya da ben hareketliyim bilemeidm :D

Back
X