• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
banada bu bayramm sagolsunlar hıı ole mi, kız mıı diyen cokk oldu..hayırlısı isteksiz bi ifadeyle sinirlerim tepeme cıktı :bicak::bicak::bicak::bicak:tabikide eşime kızdım bide ne diyor bunlr diyee adam ne yapcaksa :KK45::KK45::KK45:memeleketime gidemedim bu bayram,
Merhabalar valla bizdede tam tersi benim anne baba tarafımda kız evlat düşkünüdürler oğlan olcak deyince hayurlısı kızda olur diyorlar. Allah evlat nasip etmiş çok şükür insanların yorumları bitmez.

Bu aralar artık yorgunluklar normal allah sabrını verir hayırlısıyla alırız kucağımıza. Alışverişler be durumda ben acayip kararsızım bişey alamıyorum. Bir türlü
Benim 2. Cocuk olcak insallah.zaten evde bir yigin kiyafet var.sadece hastane cikisi alcam.aslinda ona da gerek yok yeterince var ama iste dogar dogmaz bi suru foto cekiliyo guzel olsun anilarimiz diye.lazim olur diye biberon alicam baska da dusunmuyorum zaten almayi.kizimda da ilk 6 ay park yatak kullandim yanimdaydi ama onun odasini yapmistim 6 aydan sonra kendi odasinda yatmaya basladi o.oglumda da insallah 6 ay park yatak kullanmayi dusunuyorum.o yuzden oda icin acele etmiyorum.

ya kızlar bişi sorcam gece yatarken drum sola yat dedi öle yapmaya özen gösteriyorum bebeğimin kafasıda sağda ondan mı acaba bilemiyorum ama uyandığımda o tarafım sert oluyo yani sağ tarafım gece laavaboya falan kalktığımda o tarafım taş gibi sert oluyo elleyince hissediyorum yoksa bunlar kasılmamı merak ediyorum benim gibi olan varmı hep geceleri oluyo yatınca yani gündüz olmuyo böle şeler
Canım benim de kalktığımda göbeğümde bi elim kadar yer semsert oluyor demek ki bizim duruşumuza göre o da pozisyon değiştiriyor malum gündüz uzun süre aynı pozisyonda durmuyoruz biz de o zaman olmuyor. Ama mesela bana arada bi baskı mı yapıyor ne yapıyorsa hiç lavabo ihtiyacım yokken birden kaçıracak gibi oluyorum koşa koşa lavabo ya gidiyorum

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Elhamdülillah kendim iyiyim ama gittiğim bayan doktor da hamile imiş, gitti, şimdi erkek doktor A da razıyım ama küçük yerde oturduğum için herkes çevre ilçelere gidiyor ve her doktor un bi olayını duydum ne yapacağımı bilemiyorum, bi ayı da geçti artık bi kontrol e gitmem lazım ama kaldım öyle, :kızgın::kızgın::kızgın::işsiz::işsiz::işsiz:sen nasılsın

Selam kızlar. Dün 100 lük yükleme yaptırmaya gittim.
Amakustıgum için test gecersiz sayıldı.
Bidahaölsem içmem o kadar şekerli birsey :/
Doktora yaptırmayacagımı soyledim.

Günde 6 kere aç tok seker ölcüp atıcam doktora. Kısmet artık .

Gunaydin arkadaslar bayramim o kadar yogundu ki aileme uzak olmama ragmen dunde piknikteydik gevefen beri oglum hic hareket etmedi iki saattir karnimi izliyodum cok sukur biraz once hareket etti de rahatladim allahim hepimize hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin

Gunaydin arkadaslar bayramim o kadar yogundu ki aileme uzak olmama ragmen dunde piknikteydik gevefen beri oglum hic hareket etmedi iki saattir karnimi izliyodum cok sukur biraz once hareket etti de rahatladim allahim hepimize hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin

Evet kuzularimizin hareketlerini cok hareketli oldugumuz gun hissedemiyoruz. Sanirim sallana sallana uyuyorlar:KK46:ben de bayramda cok panik yaptim,hic hareket etmiyor bu diye...esime diyorum gezmeyi seviyor,evde olmayi sevmedigi icin mi isyanda:KK76:

Selam kızlar. Dün 100 lük yükleme yaptırmaya gittim.
Amakustıgum için test gecersiz sayıldı.
Bidahaölsem içmem o kadar şekerli birsey :/
Doktora yaptırmayacagımı soyledim.

Günde 6 kere aç tok seker ölcüp atıcam doktora. Kısmet artık .

geçmiş olsun.
limon , zeytin
yemek sonrası en az 30dk yürüyüş kan şekerini düşürdüğünü okumuştum.
Ölçüm cihazı olarak ne kullanıyorsun?
Abbott markasının güvenilir olduğu söyleniyor.

Kizlaaar acil durum, yardiminiza ihtiyacim var :skandal: eşimin tayini yalova altinova ya cikti. Ve ben mecbur doktorumu birakip gidiyorum oraya :( yalovada yada altinova da bildiginiz en iyi hastane, kadin dogumcu varmi? Bilenler cvp yazarsa cok sevinirim:anneadayı:

Kizlaaar acil durum, yardiminiza ihtiyacim var :skandal: eşimin tayini yalova altinova ya cikti. Ve ben mecbur doktorumu birakip gidiyorum oraya :KK43: yalovada yada altinova da bildiginiz en iyi hastane, kadin dogumcu varmi? Bilenler cvp yazarsa cok sevinirim:anneadayı:

tecrübe sahibi birileri cvp verene kadar istersen şu doktorlara yazılan yorumları oku belki birşeyler çıkar.

https://www.doktortakvimi.com/kadin-hastaliklari-ve-dogum/yalova

yeni yapılan köprü ile gebze pendik tarafında bir hastaneye arabayla 20-30dk gidebiliyormuşsun artık.

Screen Shot 2016-07-10 at 13.19.30.webp

Screen Shot 2016-07-10 at 13.20.32.webp

Screen Shot 2016-07-10 at 13.22.20.webp

Son düzenleme:
tecrübe sahibi birileri cvp verene kadar istersen şu doktorlara yazılan yorumları oku belki birşeyler çıkar.

https://www.doktortakvimi.com/kadin-hastaliklari-ve-dogum/yalova

yeni yapılan köprü ile gebze pendik tarafında bir hastaneye arabayla 20-30dk gidebiliyormuşsun artık.

Eki Görüntüle 1856637
Eki Görüntüle 1856638

Eki Görüntüle 1856639
Canim benim cok sagol. Senin verdigin yerden bi doktor buldum, biraz arastirdim aklimada yatti. İnsaallah hayirlisi olur. Tekrar cook tesekkurler, Rabbim sanada yavrunada şafi ismiyle herzaman şifa versin İnsaallah :KK200:

Canim benim cok sagol. Senin verdigin yerden bi doktor buldum, biraz arastirdim aklimada yatti. İnsaallah hayirlisi olur. Tekrar cook tesekkurler, Rabbim sanada yavrunada şafi ismiyle herzaman şifa versin İnsaallah :KK200:

Allah razı olsun.İnşallah sende çok iyi bir doktora denk gelir ve yavurunu sağlıkla kucağına alırsın.:KK36:

Kızlar bir şey sorucam, sizin göbekler yukarı çıktı mı? Benim sanki çıkmadı ya.. Ne ara yukarı çıkçak da sonra tekrar aşağı incek anlamadım...
Bi de memiktolarım da büyümedi benim, şimdiden ya ilerde sütüm olmaZsa diye endişe ediyorum küçük göğüslerim diye..
Benim de çıkmadı canım daha yukarı ;) göğüslerim de çok büyümedi 6. Aydan sonra büyür diyorlar bakalım :)
kızlar iyi bayramlar herkese..

sizlere bir sorum olacak.

Benim özellikle sol kaburgamda bir ağrı var. kimi zaman sağ tarafla birlikte ağrıyor. Cok canım yanıyor bel agrımla bırlesınce oturamıyorum, yatamıyorum, dönemiyorum...

sizde var mı bu ağrıdan?

ya da bu agrıyla ilgili bir bilginiz var mı?

Lutfen yardımcı olun..

Teşekkürler!
Bu bahsettiğin gaz ağrısına benziyor. Bende de vardı. Çok zor bi ağrı gerçekten. Doktora gittim gaz hapı verdi biraz rahatlattı.
Ben az once 100 lük yüklemeden geldim.
Ve o ksdar şwkerliydiki anında kustum.
Berbat birsey
bende bu hafta yükleme için gidicem ilk kez. Midem de çok hassastır nası olacak bilemiyorum

Back
X