- 11 Eylül 2015
- 711
- 1.072
- 43
- 30
çok içiyorum su kremde her dus sonrası vazelın muhakkak suruyorum cıldım kurur kuramaz yıne suruyorumsu iç bol bol su. krem sür sürekli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok içiyorum su kremde her dus sonrası vazelın muhakkak suruyorum cıldım kurur kuramaz yıne suruyorumsu iç bol bol su. krem sür sürekli
vücutta haklı hak verıyorum 6 ayda 9 kilo almak kolay degıl ama bende hep kendimi fit görmeye alıştığımdan kendime alışamıyorum :s tabikide oncelıgım bebegımın saglıgı ama catlamayanlarada ozenıyorum vallaInşallah canım üzülüyor insan anlıyorum ama ağlama bebişini etkileme annesi oda üzülüyor onlar sağlıklı olsun da napalım çatlaklara aliscaz
bahar hastanesindeydin dimi canım sen şimdi hangi hastanede doktorun?Doktorum yine hastane degistirdi bakalim 3. Hastanede dogurabilicekmiyim sorun hastanelerdeydi burasi cok daha iyi bir yer bakalim hayırlısı
senı bilmem ama ben alırım gibime geliyor cunku 5.6.ayda ayda 2 şer kilo almaya başladımİlk sayfadan bakabilirsin ben o ay hesabına göre hesaplıyorum :)
Canım bende toplamda 8-9 aldım. Daha alır mıyız ki bende 65 im
bu duruma bende üzüldüm öğrrtmenler için böyle bi şey yok ama bi sürü akrabam abilerim dönecek herkes![]()
canim arabanin katlanmış hali buyuk mu? Bi arkadaşım aldı ama sonra cok buyuk bagaja sığmıyor dedi.bizim bagaj da küçük.aslinda bu modeli herkes begeniyor ama arabaya da sigmasi bizim icin önemlisağol cnm. inşallah yararlı ve sağlam çıkar.
canım casual marka aldım, casual cadillac air. fotosunu paylaşayım
Cnm baston tipi olanlar gibi ince uzun katlanmıyor, 2 ye katlanıyor. Bizim araba geniş diye düşünmedik o konuyu, ben daha çok kullanımının rahatlığını fln düşündüm. Bi gidip gör derim, kıyasla diğerleryle, herkesin önceliği farklı oluyor:)C
canim arabanin katlanmış hali buyuk mu? Bi arkadaşım aldı ama sonra cok buyuk bagaja sığmıyor dedi.bizim bagaj da küçük.aslinda bu modeli herkes begeniyor ama arabaya da sigmasi bizim icin önemli
heh kesinlikle öyle davranıyorlarsanıyorlar ki bebeğin bütün tekstil ürünleri hediye gelecek![]()
Merhaba kızlar, arada bir karnımın içinden içinden kalp atımı gibi tık tıklar oluyor ama dışarıdan pek hissedilmitormuş, sonradan anladım ki paşamı hıçkırık tutuyor, hisseden var mı başka![]()
osmangazi hastanesine gecmis cnm suanda orasi cok iyiymis yenilendi artik orda dogurucam kısmetse doktorum cok iyi bırakamadım ilk doğumumuda o girdi cok rahat bir dogum yaptım hastane olayida çözüldü icim rahatladi ne bahari istiyodum nede rentipibahar hastanesindeydin dimi canım sen şimdi hangi hastanede doktorun?
İlk hamileliğimde çok kilo aldım ama bu kadar yorulmuyordum bunda şuana kadar 6 kilo aldım ama tikaniyorum resmen hele bir dogsun gorecek gününüay yerm o tontiş sıpayı :):) herkesin hamileliği farklı geçyo kuzucum..
benim karnım biraz küçük bi de az kilo aldım,
ben ölçtüm 45 dk yürüyebiliyorum belim ağrımaya başlıyo, 1 saate tamamlıyorum. ama 1 saatten sonra adım atamıyorum
o yüzden alışverişleri 1 saat gez - mola 1 saat gez- mola şeklinde yapıyorum![]()
Merhaba kızlar, arada bir karnımın içinden içinden kalp atımı gibi tık tıklar oluyor ama dışarıdan pek hissedilmitormuş, sonradan anladım ki paşamı hıçkırık tutuyor, hisseden var mı başka![]()
iyi akşamlar arkadaşlar bende bişi sormak istiyorum yaklaşık 4 5 gündür ikindi arası birden vajina üstüne öle bi baskı oluyoki doğdu doğacak sanıyorum baskı oluyo sonra rahatlıyo sonra bi daha derken öle üst üste bi kaç kez oluyo buda beni korkuyo acaba kasılmamı bu ilk hamilelik ve deneyimsizlik var yardım edermisiniz yada sizde de böle oluyomu
Iyi akşamlar kızlar size bişey sorucam ya ben bu aralar acayip Asabi ve sinirliyim sanki ne söylenirse banaymis gibi herseye kızıyorum bide herkes üstüme geliyor yok pekmez iç yok yemek ye öyle oturma elini kaldırma öyle yatma ayaklarını havaya kaldır offf çıldırcak gibi oluyorum sizde böyle sinirlimisiniz yada ben mi çok abartiyorum yada çevremdekiler miimdatttttt diye bağırmak geliyor içimden artık
![]()
cnm teşekkür ederiz..http://www.gebelik.org sitesini takip ediyorum ben ordaki açıklama şöyle;
Rahiminizde bu haftalardan itibaren zaman zaman ortaya çıkan ani kasılma ve gevşemeler hissederseniz korkmayın. Bunlar Braxton-Hicks kasılmaları adı verilen ağrısız, adet krampları gibi ve düzensiz aralıklarla gelen kasılmalardır. Rahiminiz gerçek doğum sancıları için antrenman yapmaktadır. Çoğu anne adayında bu tür kasılmalar 30. haftadan sonra belirginleşmeye başlasa da bazı anne adaylarında bu haftalarda "antrenman kasılmaları" başlayabilir.
Braxton-Hicks tarzı kasılmalar hiçbir zaman günlük yaşantınızı etkileyecek kadar sık olmamalıdır. Eğer böyle oluyorsa bir erken doğum eylemi işaretçisi olabilirler.
Her anne adayı gibi siz de erken doğum belirtilerine duyarlı olmalı ve gerekli durumlarda doktorunuza haber vermelisiniz:
Erken doğum tehdididinin en önemli belirtisi rahimde düzenli aralıklarla ortaya çıkan kasılmalardır. Bu kasılmalar ender durumlarda ağrısız da olabilirler.
Kasılmalarınızın olup olmadığını anlamak için avcunuzun içini karnınıza hafifçe dokundurun. Avucunuzun altında rahiminizin "toplanıyor" hissi yaratması kasılma belirtisidir.
Bu esnada ağrı duyulması şart değildir.
Bu kasılmaların sıklığını ve süresini ölçün. Saatte dört kez ya da daha sık ortaya çıkan kasılmalarda mutlaka doktorunuza haber verin.
Erken doğum tehdidinin diğer önemli belirtileri arasında pelviste dolgunluk hissi, adet sancısına benzer kramp tarzı ağrılar, pozisyon değiştirmekle geçmeyen bel ağrıları, vajinal akıntının artması ya da niteliklerinin değişmesi (daha sümüksü, daha sulu ya da kanlı akıntı ortaya çıkması), ishalle beraber olan ya da tek başına ortaya çıkan bağırsak krampları yeralır. Bu durumda yine kasılmalarınızı elle kontrol edin. Bu ek belirtiler kasılma olmadan tek başlarına erken doğum tehdidi açısından bir anlam taşımazlar. Ancak bu belirtilerden biri varsa ve kasılmalarınızın olup olmadığından emin değilseniz yine doktorunuza başvurmalısınız