- 25 Ağustos 2015
- 1.203
- 1.056
- 53
kesinlikle öyle sadece sana değil hepimize laf sokmaya çalışıyor takma kafana belkide hala o psikoljiden çıkamamistir dua ediyorum ben Allah yardımcısı olsunCanim inan yazdıkları gerçekten gülünç...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle öyle sadece sana değil hepimize laf sokmaya çalışıyor takma kafana belkide hala o psikoljiden çıkamamistir dua ediyorum ben Allah yardımcısı olsunCanim inan yazdıkları gerçekten gülünç...
Canim girmeyin strese lütfen. .. topiğimız bozulmaz inşallah...MarV-el kuzum cevap yazmayın ve ilgilenmeyin lütfen yaaaaa topik bozuldu iyice bu ne biçim iş anlamadım gitti strese girdim resmen
Canim kesinlikle rabbim herkesin yardımcısı olsun... dediğin gibi o psikolojiyi atlatmamista olabilir ama insan üslubuna dikkat eder... Allahini severse kaçımız kolay hamilelik atlatiyoruz ki ya da kaçımız kolay kavuştuki bebeklerine... kişi kendisine iyiyi isterken başkasına da isteyecek... ama böyle bizi küçümsemek de ne anlamadım. ..kesinlikle öyle sadece sana değil hepimize laf sokmaya çalışıyor takma kafana belkide hala o psikoljiden çıkamamistir dua ediyorum ben Allah yardımcısı olsun
geçen seferde yaptı aynısını girdiği gün tartışmadan çıkmıyo bu nasıl bi karakter anlamadım yavrularımızda bizlerde allaha emanetiz canımCanim girmeyin strese lütfen. .. topiğimız bozulmaz inşallah...
Amin canım... Rabbim büyük...geçen seferde yaptı aynısını girdiği gün tartışmadan çıkmıyo bu nasıl bi karakter anlamadım yavrularımızda bizlerde allaha emanetiz canım
bosver ya takma kafaya iyi değil demkki her seferinde aynı şeyi yapıyormuş baksana biz Çöm olarak mutluyuz ve birbirimize bişeyler danışmaya devam edicezCanim kesinlikle rabbim herkesin yardımcısı olsun... dediğin gibi o psikolojiyi atlatmamista olabilir ama insan üslubuna dikkat eder... Allahini severse kaçımız kolay hamilelik atlatiyoruz ki ya da kaçımız kolay kavuştuki bebeklerine... kişi kendisine iyiyi isterken başkasına da isteyecek... ama böyle bizi küçümsemek de ne anlamadım. ..
bebeğimiz poposundan içeride SABUN fln atmicaz he he Sebamed değil chicco kullanicaz hey Allahım ya Allah akıl sağlığı versin inslh 
bosver cnm hic takma okuyosa sinir olsun bebisimin adini ayse beril olucak teyzesi listeye eklersin ;DAmin canım... Rabbim büyük...
Di mi yaa tek mesgalemiz bebeklerimiz olsun :) ismiyle yaşasın prenses :) maşallah onabosver cnm hic takma okuyosa sinir olsun bebisimin adini ayse beril olucak teyzesi listeye eklersin ;D
Di mi yaa varsın Çömez annecikler olalım :) biz böyle çok mutluyuz rabbim ağzımizin tadını bozmasin :) yeşil sabunla yikanilan bebeler de büyüyor elhamdulillah :)bosver ya takma kafaya iyi değil demkki her seferinde aynı şeyi yapıyormuş baksana biz Çöm olarak mutluyuz ve birbirimize bişeyler danışmaya devam edicezbebeğimiz poposundan içeride SABUN fln atmicaz he he Sebamed değil chicco kullanicaz hey Allahım ya Allah akıl sağlığı versin inslh
![]()
o kasik ağrıları bende de var hamis gibi yürüyorum artık niye öyle yuruduklerini de anlamış oldumMoral bozmaya degmez, Allahın izniyle her şey güzel olacak,,
ben yorumlara bakarak baby&me nin tanışma paketini aldım içinde deterjanlari var ,,, almanyadakı akrabalarimdan da bubchen marka sampuan ve bakım ürünlerini rica ettim, stok olarak değil tabiki bakalım bi denicez, pisik için bepanthol ve sudokrem almayi düşünüyorum ,,,, mis gibi yikayip koklucam oglusumu, ona bebek yaglariyla masaj yapıcam, ona tabaktan kasikla yemek yedircem(tabi ek gıdaya geçince
)
Bi de bugun çok şiddetli bel ağrım oldu, 1 saat sonra eşimin beli ağrımaya başladı, babalarda duygudas hamilelik oluyormuş ondan mi acabainternette araştırdım bu haftalarda bel ve kasık ağrıları normalmis eklem ve kas baglari daha cok geriliomus yani vücut artik doğuma mi hazırlanıyor ne
![]()

Ben zaten sivi aldim ama uzun sure belliyecek die yumusatici aldim ilk yikamada kullanmayi dusunuyorum sebamedden kullananlar memnun ama ben yinede kullanmadan denerim sebed kremleri fln ergenlikteki cilt bozuklugu sirasinda abim yagli oldugu icin ben kuru oldugu icin kullandim cok memnunduk o yuzden daha bi guvendimCanim Seba med Göz yakiyorm us ama bende chicco alırım diye düşünüyorum.çamaşır için toz değilde sıvı alsan yumuşatıcı kullanmasan daha iyi aslında bende o şekilde bi denicem
sikayet edildi heralde cnm o yuzden boyle oldu artık birsey diyemiyorumkızlar Emel niye pasif oldu ya kendimi yaptı site mi pasif hale getirdi acaba ??
Allah cümlemize hayırlı kolay doğum lar nasip etsin inslhbeyaz_gelincik01 evet hamilelikte en çok söylediğim cümle 'alt Karnım agriyor' oldu benim de ,, sürekli dua ediyorum kolay bir doğum olsun sağlıkla inş diye,, o yüzden şimdiden ağrısın da bol bol genişlesin açılsın yollar
ilk doğumum olacak evet
![]()
Benim de akintim fazla agustos ayinin basinda tit yaptirayim diyorum,akıntınin kokusu falan yok ama nedbir olsun.kızlar yaaaaa emel neden böle olduki pufffff üzüldüm şimdi geri gelir umarımmm
bide sizin kasık bel dışında akıntınızda varmıki acaba bu ara sürekli ıslak hissediyorum kendimi zaten çamaşırımda genelde ıslak oluyo ama terden diye önemsemiyorum
benimde öle canım kokulu değil ama bu hamilelik beni paranoyak etti kız herşeyden korkar oldumBenim de akintim fazla agustos ayinin basinda tit yaptirayim diyorum,akıntınin kokusu falan yok ama nedbir olsun.